Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 256
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty ručky asi nebudou původní. Každopádně tuto variantu vidím poprvé. Nevypadá vůbec špatně, ale určitě bych jim v rámci renovace dal šípové profilované ručky.

Odesláno

Přesně tak, taky mám pocit, že ručky nejsou původní. Souhlasím s Primem, také bych tam dal šípové ručky.

Ještě mám malou otázku pro Prima. Je možné z těchto hodinek udělat pravé Diplomatky? Tedy: pozlatit pouzdro, udělat nový ciferník a ručky a vložit kalibr 68, který bych vám s hodinkami poslal? Ta cena by, ovšem byla brutální, že?:o

Odesláno

To Jirka2: Takto to nejde.

To gustav.lolo: Jde o hodinky s kalibrem 50. Nějaký přesnější název hodinky nemají. Zajímavostí těchto hodinek je to, že k nám byly dány na renovaci ze Švýcarska.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Opravdu ani Oris ani Prim nebyl první u tohoto designu pouzdra. Objevil jsem několik fotek Rolexů s tímto pouzdrem a nejstarší by snad měly být z r. 1948 (RF 6144). Bohužel jsou fotky černobílé a nekvalitní, takže by asi ani nemělo cenu to skenovat. Ciferník je ale samozřejmě úplně jiný než u Diplomatů.

Odesláno

Zdravím všecky příznivce diplomatů... Chtěl bych se vás zeptat kde tak tyhle hodinky berete?? Já chodím po zastavárnách, bazarech a pořád nic... tak y je fakt že se do prahy jen tak nedostanu.

Kdyby jste věděli o nějakých diplomatech... tak mi napište prosím tom.prat@seznam.cz... Diky...

Odesláno

to tom.prat: No jestli narazím na dvoje, tak ty druhý jsou tvoje. Jinak jsem minulý týden koupil dvoje "skorodiplomaty" a možná by byly ty "stříbrný" na prodej - foto viz. o pár diskuzí vedle TADY

Návštěvník Kamil
Odesláno

To Red Dwarf:

Mně se ty stříbrné líbí. Kdybys je chtěl přenechat napiš mi mail. Díky.

Odesláno

To čemu říkáte stříbrné hodinky má mosazné pouzdro také, jen bylo pochromováno. Upozorňuji, že renovovat chromované pouzdro moc nejde. Prý je potíž se stahováním chromové vrstvy a nejde ani přidat další vrstvu. Proto se také snažíme o to, abychom byli schopni zajistit adekvátní náhradu pro potřeby výměny (buďto nerezové pouzdro nebo mosazné).

Odesláno

to prim: tak jsem to myslel a vy jste mě pochopil... myslel jsem prostou zlatavou úpravu povrchu.. jako máte vy na Vašm avataru...

to All: Takže kdyby někdo našel diplomaty a chtěl se o ně podělit či prodat.. ozvěte se ... diky

Odesláno

to tom.prat: Prim má v avataru zlaté provedení, je ze zlata celé pouzdro! Prostě pan továrník :)

Stará pouzdra Prim byla většinou mosazná a poté pochromována, pozlacena a možná ji jinak povrchově upravena.

Odesláno

to Prim: Ty kovy mi moc nejdou, takže proto jsem i já psal o "stříbrné" a "zlaté" verzi.Ale v uvozovkách! To moje chromované pouzdro je v dost dezolátním stavu,takže snad budete mít náhradu. Domluvíme se osobně, zatím mám celý příští týden volno, tak napište prosím na mail, kdy by se Vám to hodilo a dáme si někde oběd...

to Lukáš: Prim je možná pan továrník, ale v avataru může mít i svoje starý DIPLOMATy za 166,- Kč. Takhle nějak by měli vypadat po renovaci ;) (doufám)

Odesláno

Primovi jsem avatar poslal k vánocům já, zdálo se mi, že k němu v rámci tohoto fóra tenhle typ a hlavně název pasuje :). Je z fotografie zlatých diplomatů. Jinak při setkání, pokud se dobře pamatuju, měl na ruce Orlíky.

Odesláno

Jak se říká - není zlato vše co se leskne. Osobně se mi více líbí ty původní, ale asi koupím nové, dají se bezproblémově pořídit :) :) :) Člověk nemusí obýhat zastavárny a bazary.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...