Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Myslím jedny hodinky smile.gif

Já si nevšiml mailu, už jsem odpověděl.

• Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Myslím jedny hodinky smile.gif

Já si nevšiml mailu, už jsem odpověděl.

Já taky a děkuji.

A to jsem si ráno říkal, že už mám hodinek dost a žádné další kupovat nebudu smile.gif

Návštěvník Kamil
Odesláno

Takže bubíku - zbývají mi jedny pro tebe. Ty máš vlastně skoro stejný nick jako moji psi. biggrin.gif

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jsou jeste nejake volne?

Jedny ještě mám, jestli se neozve bubík, jsou tvoje. Počkáme do večera.

Odesláno

Porad premyslim jestli si je take neobjednat, odrazuje me to ze vubec netusim jak na ebay nakupovat jednak se mi libi jen ten kalibr tak nevim, leda ze by se fakt nasel sikovny hodinar ktery by se ujal vyroby Chronomag special edition.

Odesláno

Nebyl by nekdo schopen mi je na ebay koupit? V te druhe diskusi se to nejak protahuje a obavam, ze nez se rozhoupeme, tak uz nebudou. smile.gif

díky moc a moc

Kdyby se chystal nějaký "hromadný" nákup, tak se připojím.

Odesláno

Dnes dorazily ze Států, poštou přímo na stůl, čili žádné clo a DPH. Vypadají moc dobře i s tím zlacením, myslím, že s nimi zatím hokuspokusy podnikat nebudu smile.gif Modrá dobře pasuje k džínám smile.gif

Jo, šutr v korunce nemám - zaplaťpámbu.

Odesláno

Co všichni máte proti tomu šutru? Ne, že bych ho na hodinkách musel mít, ale když tam je, dokážu s ním žít a dloubat ven ho nebudu biggrin.gif Spíš jsem, jako první, vyměnil přezku, protože ten nesmysl, co tam byl, mě přestal za 5 minut bavit.

Odesláno

Kromě toho, že jsem se učil přezku deset minut zapínat, nemám námitek, snad jen, aby se ten mechanismus příliš brzy nevychodil. Co se týče kamene, tak myslím, že v mém případě je už dost velká extravagance mít zlacené hodinky:-) Umělý safír bych nerozdýchal:-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...