bluesman Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 ahojte chronomagori! hlasim sa so svojim prvym prispevkom...asi pred styrmi mesiacmi som si zakupil keramicke SMPcka...pribeh asi taky...rok dozadu som si kupil bondovky 2531.80, vydrzali mi asi 8 mesiacov a rozhodol som sa ich predat...podarilo sa s malym ziskom... ...kupil som si hamilton khaki field, chvilku ich nosil a potom predal a rozhodol sa pre dalsie seamastre...tentokrat nie secondhand ale nove, co-axial, no nie keramicke...po kupe cely nateseny som sedel vo vlaku domov a hovoril si ze toto su tie prave hodinky a nie tie keramiky, modny doplnok, pche, nechcem ani zadarmo a potom som si to vsimol...asi dva milimetre dlhe vlakno na ciferniku...skoro ma porazilo...nejak som sa na to snazil nemysliet ale kolkokrat som sa pozrel na hodinky stale som to videl...nedalo sa to vydrzat a hodinky som vratil...objednali mi dalsie, tak som cakal dalsich pat dni a nakoniec dorazili...cuduj sa svete ani tieto neboli ok...problem so sponou, nie vzdy sa dala poriadne zavriet...hovoril som si, do kelu, omega, co to sakra robite??? hodinky za niekolko tisic a kontrola vystupu u omegy horsia ako u lacneho hamiltona...to ma napalilo a hovoril som si ze s omegami som skoncil...dalsie sa mi objednavat uz nechcelo a keramicke ma vobec nezaujimali...tak som bol tri tyzdne bez hodiniek az som zacal (ani neviem ako) citat viac a viac prispevkov o tych novych keramickych, o tom modnom doplnku a nie tool hodinkach a bla bla bla...pomerne rychlo som sa rozhodol a pod ho zase do obchodu tak som skusal modre, cierne, cierne, modre a nijako sa nevedel rozhodnut...v chvilkovom amoku som chcel zobrat obidve nakoniec sa rozhodol za prispenia mojej polovicky pre modre....a nelutujem...pre mna seamaster znamena modra...farba mora...a aky je teda ten ,,keramicky modny doplnok,,? su uplne fantasticke...za klasicke bondovky by som uz nemenil...presnost je sokujuca...asi +0.5 na den...odporucania? definitivne odporucam, a to som ich z duse neznasal ked som ich prvykrat uvidel...treba vidiet nazivo a vyskusat si ich...su proste super...zatial sa vsetci majte a prikladam dve nie velmi podarene fotky, dufam vsak ze potesia...
PhoeniX Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Hodně pěkné, nová verze se mi moc líbí.
sashator Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Gratuluju k velmi slušnému prvnímu příspěvku! Musím říct, že i bezvlnkový cifr jim sedí pěkně (naživo to vynikne ještě mnohem víc), luneta je skvělá (oproti starším bondovkám se mi líbí větší font). Co bych jim ale vytknul je ten černý datumový věnec- jak na fotkách tak v reálu mě to bije do očí. Myslím, že měli zůstat u bílého. Každopádně mě trochu překvapily ty tvoje peripetie s Omegou- aby dvoje hodinky po sobě měly nějakou závadu bych u takovéto značky nečekal. Hold i mistr tesař se někdy utne
kloubik Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Gratuluju ke koupi a líbí se mi ta fotka na ruce, sedí Ti skvěle!
Daemonultimate Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 (upraveno) Je vidět,že moderní technoligie jsou znát hned na první pohled.Dřív byly bondovky pro mě ty nej,ale starší model se přeci jen okoukal a bylo nutno ho nahradit něčím co půjde s konkurencí.Moc pěkný.Stejně jak mněním svůj náhled na hodinky,mněním i náhled na velikosti,dřív se mi zdály bondovky se 42 malé,ale po zkušenostech s 45,5 jsou akorát.Je to tradiční rozměr a na ruce sedí parádně.Máš krásný hodinky.Ten tvůj příběh byl chvilkama dost strašidelný,ale konec dobrý všechno dobré,jen nevím,nebylo li by tvému příspěvku lépe v chlubící sekci. Upraveno 11. prosince 2012 uživatelem Daemonultimate
Vladimír P. Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Gratuluji, tahle nová verze se mi líbí také víc. Ovšem ta výstupní kontrola u Omegy mne dost zklamala
PhoeniX Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Gratuluji, tahle nová verze se mi líbí také víc. Ovšem ta výstupní kontrola u Omegy mne dost zklamala Nějaké bližší info? Díky.
Vladimír P. Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Nějaké bližší info? Díky. jen jsem reagoval na příběh bluesmana: ... a potom som si to vsimol...asi dva milimetre dlhe vlakno na ciferniku...skoro ma porazilo...nejak som sa na to snazil nemysliet ale kolkokrat som sa pozrel na hodinky stale som to videl...nedalo sa to vydrzat a hodinky som vratil...objednali mi dalsie, tak som cakal dalsich pat dni a nakoniec dorazili...cuduj sa svete ani tieto neboli ok...problem so sponou, nie vzdy sa dala poriadne zavriet...hovoril som si, do kelu, omega, co to sakra robite??? hodinky za niekolko tisic a kontrola vystupu u omegy horsia ako u lacneho hamiltona..
Majk1 Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Jsou super. Tak, jak jsem Omegy celkově moc nemusel, než jsem objevil toto fórum, tak teď to jsou pro mě jedny z nej hodinek. Sám se až podivuji svojí změně stylu :-)
lastam Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Gratulace, ty keramiky jsou fakt pěkné, mají i vylepšený co-ax 2500d, takže ať Ti dobře tikaj
bluesman Odesláno 11. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Gratuluju k velmi slušnému prvnímu příspěvku! Musím říct, že i bezvlnkový cifr jim sedí pěkně (naživo to vynikne ještě mnohem víc), luneta je skvělá (oproti starším bondovkám se mi líbí větší font). Co bych jim ale vytknul je ten černý datumový věnec- jak na fotkách tak v reálu mě to bije do očí. Myslím, že měli zůstat u bílého. Každopádně mě trochu překvapily ty tvoje peripetie s Omegou- aby dvoje hodinky po sobě měly nějakou závadu bych u takovéto značky nečekal. Hold i mistr tesař se někdy utne tiez si myslim ze ten datumovy veniec mohol zostat biely ale popravde pri noseni hodiniek si toho nejak nevsimam...som inak na podobne veci haklivy, ale toto mi nevadi...no a tie peripetie mi teda vyrazili dych...mozno u hodiniek za 50 euro by ma to neprekvapilo ale u omegy urcite ano...bol som z toho rozcarovany a fakt som chcel s omegou skoncovat ale krasa ich hodiniek je proste neodolatelna tak som zase podlahol...
bluesman Odesláno 11. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Gratuluju ke koupi a líbí se mi ta fotka na ruce, sedí Ti skvěle! dik
bluesman Odesláno 11. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Je vidět,že moderní technoligie jsou znát hned na první pohled.Dřív byly bondovky pro mě ty nej,ale starší model se přeci jen okoukal a bylo nutno ho nahradit něčím co půjde s konkurencí.Moc pěkný.Stejně jak mněním svůj náhled na hodinky,mněním i náhled na velikosti,dřív se mi zdály bondovky se 42 malé,ale po zkušenostech s 45,5 jsou akorát.Je to tradiční rozměr a na ruce sedí parádně.Máš krásný hodinky.Ten tvůj příběh byl chvilkama dost strašidelný,ale konec dobrý všechno dobré,jen nevím,nebylo li by tvému příspěvku lépe v chlubící sekci. tiez sa mi v minulosti pacili rozmerne hodinky, ale casom som od toho upustil...ja by som bol popravde este radsej keby SMPcka boli 40mm...pre mna osobne by to bol ideal, ale aj tak su OK co sa vystupnej kontroly u omegy tyka, poviem pravdu, odteraz kazde jedne hodinky ktore sa rozhodnem kupit (a to plati pre kazdu jednu znacku, nielen omega) budem skumat velmi detailne predtym nez ich kupim...za tych extra 10 minut co v obchode stravim mi to rozhodne stoji...ano asi mas pravdu, v chlubici sekci by bol moj prispevok asi viac na mieste, ale nech mi je odpustene, bol to moj prvy...nabuduce budem vediet ;-)
bluesman Odesláno 11. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 dik vsetkym za prispevky...
gougy Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Fakt bezvadné, doufám, že Omega "bondovský skeleton ručky a buzna tah" ještě chvíli neopustí. Gratuluji ke skvělým hodinkám
bluesman Odesláno 11. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Fakt bezvadné, doufám, že Omega "bondovský skeleton ručky a buzna tah" ještě chvíli neopustí. Gratuluji ke skvělým hodinkám diky :-)
bluesman Odesláno 11. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 ...chcem sa este spytat, preco ked citam na forach o tahu na SMP sa dost casto spomina ,,buzna tah,, ...tomu fakt nerozumiem...podla mna je uplne super...hmmm...moze niekto hodit viac svetla na toto?
gougy Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 (upraveno) ...chcem sa este spytat, preco ked citam na forach o tahu na SMP sa dost casto spomina ,,buzna tah,, ...tomu fakt nerozumiem...podla mna je uplne super...hmmm...moze niekto hodit viac svetla na toto?To je jen takové vyjádření těch, co nikdy nepochopili jeho krásu (imho je fakt super - a hlavně nesmírně pohodlný (obzvlášť nová generace) ale někdy až moc "zdobený") Upraveno 11. prosince 2012 uživatelem gougy
Micey Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 To neni nic urážlivýho přeci.. "buzny, jdem na jedno" je taky normální, přátelská výzva přátelům k návštěvě restauračního zařízení. Akorát by mě zajímalo, kdo s tim přišel jako první. Já mám buzna tah rád, překvapilo mě, že na chronech je masivnější. Jo a gratulace, naživo jsou fakt moc pěkný.
gougy Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Já mám buzna tah rád, překvapilo mě, že na chronech je masivnější.Opravdu?? Já si toho nevšimnul, každopádně chrono šly brzo na kůži, protože jsou obecně masivnější /vlastně jen podstatně tlustší/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se