Kazaam Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Tož to gratuluju,já jsem momentálně pěkně nachrblán,takže jsem rád,že žiju.Chlape, tebe se ty morybundusy nějak držej...já teď bafám venku a už to není ono..moc velká zima :-/
Kazaam Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 302 je klasika, dobrá volba Díky moc ... už teď se nemůžu dočkat Vánoc ... do konce roku (mám ještě svátek ) chci určitě ještě pořídit jednu dýmku...asi od DB, kterou mám v merku, ale teď jsem trochu nahlodanej tím army systémem, protože je to fakt pohodlný, tak možná nakonec 305..
bohus76 Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Chlape, tebe se ty morybundusy nějak držej...já teď bafám venku a už to není ono..moc velká zima :-/ Až budeš mít malé děti,tak to pochopíš.Je pravda,že se mě ty nemoci drží jak košile.
Tikal Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Db dělají výborné dymky se skvělým tahem. To se nespleteš. Jo když chodil junior do školky, to bylo rezistentních virů. On se z toho za pár dní dostal a já mlátil 14 dní hlavou o zeď. ....
bohus76 Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Chuť na dýmku by byla ,ale prostě to nejde,nevychutnal bych si to.Je to přesně jak říkáš Radku,děcka skáčou dva metry vysoko i když jsou nemocné a já jsem rád,že žiju.
Kazaam Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Kluci, já jako mladý zobák, studentík a zelenáč mám k tomuhle ještě daleko (snad)...ale nebojte, za pár let budou fotky s hodinkama na ruce, jak raději sekám někde na dvorku trávník s pohledem na okno, za kterým caparti pořád hučej do manželky a nebo teda evidentně v posteli s teploměrem Apropos koupil jsem si na rychlo prosečskou billiarda za 270 Kč...U Sherlocka na Václaváku...chtěl jsem prostě zkusit rovnou a tohodle mi neni nijak lito...byl jsem ale překvapen..uvnitř byla hlavička trochu obroušena, ale mořidlo jsem stejně občas cítil, ale kuřilo se z toho vážně celkem dobře..
Tikal Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Fujtajbl, moření, ponořením hlavičky je neuvěřitelná prasárna a mělo by se trestat nakopnutím do příslušných míst. Vzal bych čističe,namočit do lihu a důkladně vytřít kanálek, ať to netaháš s kondenzátem, to samé bych udělal s hlavičkou. 240 smirek a do čistého dřeva. Mě když při výrobě dýmky ukápne trošku mořidla do kotlíku, tak ho pečlivě vybrousím a ani ve snu by mě nenapadlo to nechat, ale to je holt luxus ruční výroby...
bohus76 Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Moje první dýmka byla /teda ještě je/ taktéž BPKáčko a vlastně nebylo kdo by mi řekl,že si mám kotlík vysmirkovat a hlavně jsem nevěděl jak dýmka má a nemá chutnat,tak jsem si to mořidlo překouřil /sakra kde je ten blicí smajlík/ a zatím ještě žiju a dýmka taky :-)
Kazaam Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Pánové, potvrzuji, že BPK se nedá bez vybroušení kouřít...ta kyselost mi absolutně pokazila chuť jinak mnou oblíbeným kentucky nougat. No jinak jsem se sám přistihl, že v tom začínám trochu lítat...dnes jedna maličkost, ale doufám, že bude teď alespoň na měsíc klid
Tikal Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 No nechci ti kazit radost,ale nebudeš mít klid už nikdy gratuluji k další závislosti...
bohus76 Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Končí to až smrtí Taktéž Ti gratuluju,nějaké TTD /taktickotechnické data/ by nebyly? /také značka,že ano/.Osobně se mi tyto visáky moc nelíbí,je to na mne už moc "ohlé".
Kazaam Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Díky, kluci. Je to maďarská značka Szabo, komora by měla být 47x17mm adélka cca 15cm ...vrtání přímo do středu, komora je normálně namázlá pastou, má krásnej kovovej kroužek na náustku, žádnej plast...podle mě lepší než třeba stanislawka za podobné prachy...
Tikal Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Pastou panebože, proč ten humus všude cpou. Po mě to jeden "zákazník" chtěl, tak jsem mu vysvětlil, že pokud požaduje pastu, tak nechce dýmku ode mne.... a co myslíte, má ji a bez pasty. Já mám fulbendy celkem rád, zejména svého Dunhilla a obě Pterson house pipe to je tak pohodové kouření. Nerad je vyrábím, protože to vrtání je vždy na hraně,ale občas mě to popadne.
bohus76 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Je ta Szabo pořádná kus dřeva,to by mě vyrvalo ty mé chatrné zuby z huby :-) Jinak nejsem moc příznivcem fullbendů,ale kdyby byl nějaký lehčí visák třeba bych si dal říct.
Tikal Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Hele to záleží na výrobci. Ten Dunhill má asi 54 g a na to že má 20x47mm kotel, je to paráda.Lehkých visáků jsem už pár vysochal a co si pamatuji panovala spokojenost.
Kazaam Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Tak lepší zakuřovací pasta než mořidlo u bpk ... Já to beru taky jako takové kouření doma nebo někde, kde sedím..asi ji ani nebudu držet v puse, když se dá postavit :-)
bohus76 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Když mě to mořidlo tak chutnalo /blééé :-)/,nezáviďte mě :-) .
Tikal Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 no mám pocit,že karcinogení je oboje stejně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se