Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No vidíš, myslel jsem, žes to byl ty :) Neviděl jsem celej nick, jen f...1

O cenách Primek to platí obecně, nemyslím si, že tyhle sbírky jsou nejlepším investiční materiálem :)) Velkou roli v tom hraje samozřejmě patriotismus. Ale nejen Prim, týká se to i raritnějších věcí jako Adast apod. U nich je ten rozdíl, co popisuješ, ještě markantnější. Na druhou stranu, taky ?nesmyslně? kupuju staré vzorníky písem, za což mi děti později poděkují, až potáhnou balíky do sběrných surovin, hehe.

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No vidíš, myslel jsem, žes to byl ty :) Neviděl jsem celej nick, jen f...1

O cenách Primek to platí obecně, nemyslím si, že tyhle sbírky jsou nejlepším investiční materiálem :)) Velkou roli v tom hraje samozřejmě patriotismus. Ale nejen Prim, týká se to i raritnějších věcí jako Adast apod. U nich je ten rozdíl, co popisuješ, ještě markantnější. Na druhou stranu, taky ?nesmyslně? kupuju staré vzorníky písem, za což mi děti později poděkují, až potáhnou balíky do sběrných surovin, hehe.

Podobných nicků tam jsou mrtě, sleduj taky počet hodnocení. Na aukru kupuju minimálně, buď je to šrot, nebo cena letí do nebes...

Obvykle se potkají 2 idioti, kteří o tom ví uplný kulový a myslí si, že když jeden přepálí druhýho, tak to bude supr kauf. Pak to sem strkaj do prodejního vlákna s přirážkou, nebo se ptají přes SZ co to vlastně koupili. 

• Po letech...
Odesláno

Ahoj mám doma staré originály ve špičkovém stavu po mém dědečkovi byl lékařem. Chci se zeptat v jakém horizontu se pohybuje cena? Nemám v žádném případě zájem je prodávat, jen mě to zajímá co mám doma. A ještě bych chtěl poradit jaký si k nim koupit kožený pasek. Líbil by se mi nějaký hnědý, nebo poraďte.  Diky za informaci David 🙂😉

20230708_114438 (1).jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...