Přejít na obsah

Další B-uhren

HonzaS

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Milis: Díky za link. Tyhle jsou přesně ty co se líbí mně a jsou naštěstí i v prodeji :) http://www.steinhart-watches.de/index.php?...13&Sel_ID=18#13 A tej ceně by člověk skoro nevěřil.

Odkaz ke komentáři

to Milis:Že jste sem tu adresu vůbec dával! :) Že já jsem vůbec tuhle diskuzi začal číst! Nejenže čekám na nová Seika SKX007 tak začínám přemýšlet o těhle! Ach jo,tohle forum je hrozné! ;) Už jsem nevlezu! :)

http://www.steinhart-watches.de/index.php?...nr=16&Sel_ID=18

Odkaz ke komentáři

Plagiát, plagiát. Nemám a asi ani nechci mít prachy na IWC Big Pilot, takže si s klidným svědomím koupím Steinhart s Unitasem a ne za podobný prachy dokonalý kopie těch IWC.. Je to prostě alternativa pro chudý lidi, no.

kdyby to byl plagiat nebo (dobre) homage b uhren, ale to je co model to kopie (naprosto prisna kopie) rolex submariner, rolex gmt, bell and ross

Odkaz ke komentáři

Máte někdo o té firmě informace, kupoval již někdo něco? Je to tak lákavé...

Steinhart Watches

Kobelweg 12 1/4

86156 Augsburg

V případě B Uhren si nemyslím, že je něco špatného na tom, pokud firma vyrobí repliku s kvalitním strojkem. ( jiná situace je u vydávání hodinek za něco co nejsou např. fake ROLEX )

Pokud někdo touží po originálu, asi to nevyřeší novodobé výrobky původních firem.

V tomto případě u mě má přednost, kvalita za rozumnou cenu :-)

Odkaz ke komentáři

steel: O tom se původně uvažoval, ale bohužel Stowa ani Laco tak pěkné(na pohled) hodinky prostě nenabízí a když ano, tak malé rozměry.

Odkaz ke komentáři

Když já nevím.. říkejte si tomu snobárna, ale já si radši připlatím a za pětikilo si koupím fliegery od jedný z pěti firem, který je pro piloty vyráběly - totiž od Stowy. Na IWC nemám, Lange už je někde jinde a nedělá je stejně jako Wempe a Laco jsou zase dražší. Při porovnání výkon/cena mi ty Stowy fakt vyjdou nejlíp.

Odkaz ke komentáři

farářskej: Akorát nechápu, proč výrobci Stowa a Laco nabízí své pilotní hodinky jen s malým průměrem(42mm), když je známo, že tenhle typ hodinek měl právě velký průměr.

Odkaz ke komentáři

Já to chápu docela dobře, Tazateli - je to normální evoluční vývoj. Stejně jako dneska nepotřebuješ k řízení letadla kuklu, bílou šálu, jednoho maníka na natočení vrtule a dalšího na odehnání krav z ranveje, tak ti jsou k ničemu pětapadesátimilimetrový hodinky. Pro mě osobně ty zmíněný fliegery splňujou zásadní podmínky: jsou přehledný, budou relativně přesný a mají patřičnou tradici. Já nejsem zase takovej echtovní purista, aby mě čtyřicet milimetrů Stowy budilo ze spaní a vyčítal si, že nenosím na ruce plechovku od lančmítu :-)

Těm historicky stylovějším mezi náma ostatně Laco nabízí dostatečně velkej model - http://www.laco.de/flieger/replika.aspx. Za patřičnej příplatek, přirozeně.

Odkaz ke komentáři

farářskej: No to já bych se teda každou noc budil s orosenym čelem, že mam na ruce místo věrohodnýho stroje jen víčko od piva :) Ale vážně, já právě chci velký hodinky, protože mam troje hodinky s průměrem 42mm a zdá se mi to moc málo. 47mm by stačilo, ale 55mm by bylo úplně super. Chápu, že každej má jiné potřeby a chutě a že 42mm je praktičtější a pro mnoho lidí dostačující, mně by jen vyhovovalo, kdyby každý hodinky vyráběli v několika(vícero) velikostech, třeba jako to dělá Omega. Jinak ta tradice u Laco a spol se mi taky samozřejmě zamlouvá.

O těhle vím, nevyrábí je tak dlouho, ale ta cena je přemrštěná, tolik je zase mít nemusim:

Odkaz ke komentáři

Diskuze na téma které hodinky Laco či Stova jsou věrnější originálu se tady už před časem vedly,ale stejně to bude asi na ůsudku každého z nás! Každé z replik budou vždy na něčem "krácené" ať jsou to rozměry,strojek či tradice! Kolik firem dnes dělá repliky B-uhren hodinek a nemají s tehdejšími oficiálními dodavateli nic společného?! Myslím že ty hodinky Steinhart jsou velmi podařené a mne se líbí jak rozměrem tak cenou! Ano ten pravý duch válečných hodinek tam není o tom není pochyby,ale bohužel kolik z nás jak psal tazatel má na tu repliku třeba od Laco,kde je ta cena opravdu hodně vysoko?Ano za jedinečnost se platí,ale v tomto případě trochu moc! Moc rád bych si někdy v budoucnu koupil nějakou podobnou repliku a v poslední době byl můj favorit Laco,ale Steinhart mne dostal jak cenou tak svým provedením!Líbily se mi i kousky od Aristo! Ale ty rozměry? Je to těžké se rozhodnout! Vždy tam bude pro a proti! Přeji všem pohodový den!kojan

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

1416897390xxl_pilot_silver2.jpg

Tak jsem neodolal a koupil, verzi STEINHART "Nav B-Uhr stainless steel".

http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...13&Sel_ID=18#13

Platil jsem Paypalem, trvalo to 2 týdny než přišly, ale jsou pěkný :-))

Prodejce komunikuje bleskově emailem anglicky.

Akorát nemaj vypouklý sklíčko, což jsem čekal (Das gewölbte und entspiegelte Saphirglass), ale třeba mě němčináři opravěj, že jsem rozuměl blbě.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...