Dr.Gaga Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Hádanka, co je na obrázku... Když si nebudete vědět rady, dám sem nápovědu. :-) P.S.: Včera se změnil počet těchto miláčků v mé sbírce z 1 na 2. Jsem neuvěřitelně šťastný, tak sdílím, třeba s tím potěším někoho dalšího. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Hádanka, co je na obrázku... Když si nebudete vědět rady, dám sem nápovědu. :-) P.S.: Včera se změnil počet těchto miláčků v mé sbírce z 1 na 2. Jsem neuvěřitelně šťastný, tak sdílím, třeba s tím potěším někoho dalšího. :-)602 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 14. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Jop! Ref. 137001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Je teda fakt,že rybáři maj tu trpělivost větší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Jop! Ref. 137001Koukám jak ČVM/čerstvě vyvoraná myš/.A fotka by nebyla ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 18. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 (upraveno) A hele.. Už se ozývají. :-P Tedy, promiň Chosé. Bohužel jsem Tvůj přípodotek o rybářích absolutně nepochopil. Někomu se holt nepoštěstí... Fotky by byly, až mi vrátí můj foťák, který mi ukradli, nebo až si koupím nový. A až se vrátím zpět do Švédska - tam mám druhý kousek. Tedy, oba jsou ref. 137001 - jednoduché 18k vodotěsné pouzdro, armovací sklo. Oba mají originální korunku. Rozdíl je ten, že první je z počátku výroby (klasický stříbrný ciferník), druhý je z konce výroby (masívní zlatý ciferník (OM Swiss made OM), zbytek jsou natišněné čárky. Oba jsou ve velice dobrém stavu. Ten druhý má přeleštěné pouzdro, takže se nápis (Waterproof, 137001, Tool 105) velice ztrácí, nicméně při troše šikovnosti je čitelný. Akorát bych potřeboval u jedněch vyčistit prach pod sklem - hodinář byl asi pěkné prasátko. Na to sám nestačím, protože sám to sklo nevyndám... Upraveno 18. prosince 2012 uživatelem Dr.Gaga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 (upraveno) A hele.. Už se ozývají. :-P Tedy, promiň Chosé. Bohužel jsem Tvůj přípodotek o rybářích absolutně nepochopil. Někomu se holt nepoštěstí... Fotky by byly, až mi vrátí můj foťák, který mi ukradli, nebo až si koupím nový. A až se vrátím zpět do Švédska - tam mám druhý kousek. Tedy, oba jsou ref. 137001 - jednoduché 18k vodotěsné pouzdro, armovací sklo. Oba mají originální korunku. Rozdíl je ten, že první je z počátku výroby (klasický stříbrný ciferník), druhý je z konce výroby (masívní zlatý ciferník (OM Swiss made OM), zbytek jsou natišněné čárky. Oba jsou ve velice dobrém stavu. Ten druhý má přeleštěné pouzdro, takže se nápis (Waterproof, 137001, Tool 105) velice ztrácí, nicméně při troše šikovnosti je čitelný. Akorát bych potřeboval u jedněch vyčistit prach pod sklem - hodinář byl asi pěkné prasátko. Na to sám nestačím, protože sám to sklo nevyndám........no ale nakonec jo../citát/.Koukám,že taky podléháš přílišnýmu optimizmu/foták/.Tak to je náhoda jak vepřový.Copak na vyndání je "pavouk",horší by bylo do toho sehnat sklo,jestli mě pamět neklame ,tak sklo drží ráfek,běžné sklo je nechytačka,ale mohu se mejlit./rád/.Ráfek sundáš a pak uvidíš.Taky bych to moh přečíst celý/ armovací sklo /.. Upraveno 18. prosince 2012 uživatelem Chosé24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 (upraveno) A hele.. Už se ozývají. :-P Tedy, promiň Chosé. Bohužel jsem Tvůj přípodotek o rybářích absolutně nepochopil. Někomu se holt nepoštěstí... Fotky by byly, až mi vrátí můj foťák, který mi ukradli, nebo až si koupím nový. A až se vrátím zpět do Švédska - tam mám druhý kousek. Tedy, oba jsou ref. 137001 - jednoduché 18k vodotěsné pouzdro, armovací sklo. Oba mají originální korunku. Rozdíl je ten, že první je z počátku výroby (klasický stříbrný ciferník), druhý je z konce výroby (masívní zlatý ciferník (OM Swiss made OM), zbytek jsou natišněné čárky. Oba jsou ve velice dobrém stavu. Ten druhý má přeleštěné pouzdro, takže se nápis (Waterproof, 137001, Tool 105) velice ztrácí, nicméně při troše šikovnosti je čitelný. Akorát bych potřeboval u jedněch vyčistit prach pod sklem - hodinář byl asi pěkné prasátko. Na to sám nestačím, protože sám to sklo nevyndám... Hi,no určitě to tam ten uhrmachr nedal,spíš bylo odchlípnutý sklo,jednoduchá pomoc.Sundáš ráfek,sklo,vyčistíš,nasadíš sklo,ráfek,2palce na dekl,4 prsty z vrchu...vždy to fungovalo.Když,tak se zastav,nebo kámoš v Praze.No spíž a nebo.... Upraveno 22. prosince 2012 uživatelem Chosé24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 23. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 ...ale tohle je armovací bez ráfku. Vodotěsné. Tak jako všechny 137.001. Strojek se vyndává přes sklo. Tedy, odtrhne se korunka, napoji se kompresor, sklo vylitne. Hmmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 To s tím kompresorem, to je sranda, nebo se to fakt takhle dá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 23. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 No, kompresor je asi velká síla, ale slyšel jsem, že to někdo tak dělá. Někdo mi doporučoval balónek, ale ten zase nemá sílu žádnou. Tak já nevim... Vlastně mě ani nenapadá, jak takové sklo jinak vyndat. Potíž je v tom, že jsem se také dozvěděl, že se vyndáním sklo zničí a musí se dát nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 24. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 (upraveno) ...tak jsem v počítači našel fotky těch prvních, co mám ve Švédsku. Edit: Ty jsem koupil před třemi lety od nějakého švédského paka, co absolutně nevědělo, co má doma - za pár šupů. Teď jsem za to vděčný. Je hezké mít dvoutisícinu světové produkce... :-D Upraveno 24. prosince 2012 uživatelem Dr.Gaga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 No, kompresor je asi velká síla, ale slyšel jsem, že to někdo tak dělá. Někdo mi doporučoval balónek, ale ten zase nemá sílu žádnou. Tak já nevim... Vlastně mě ani nenapadá, jak takové sklo jinak vyndat. Potíž je v tom, že jsem se také dozvěděl, že se vyndáním sklo zničí a musí se dát nové.Tak to jsem v ruce neměl a možná,že ještě odejde ta rozpulená hřídel pod korunkou trhací a bude vyděláno.Ale zase výhoda je ,že se na to nemusí kvaltovat,určitě to někde leží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 ...ale tohle je armovací bez ráfku. Vodotěsné. Tak jako všechny 137.001. Strojek se vyndává přes sklo. Tedy, odtrhne se korunka, napoji se kompresor, sklo vylitne. Hmmm... V podstatě to tak je. U těchto monoblokových pouzder se do hodinek leze skrz sklo. Ale vzhledem k stáří hodinek a vzhledem k tomu, že nevíme co nás uvnitř čeká si to určitě neděljte sám. Toto sklo se pavoukem nevyndává, akorát by ste ho zničil. Nejprve se z hodinek vyndá korunka, hodinky mají dělenou natahovací hřídel a tady je jedno z úskalí. Pokud je v hodinkách orig. korunka, tak po těch letech už dávno netěsní a hrozí, že se do nich dostala vlhkost a může být zkorodovaná ta dělená hřídel a pak se stává, že to ulítne. Nicméně není to problém vyměnit, Omega to stále dodává. Následně se na krček pouzdra nasadí taková specielní pumpička a zmačknutím se to sklo vytlačí ven z pouzdra. Pokud má hodinář správné vybavení, je to raz dva, teda většinou. Pokud neseženete nikoho, kdo by vám to udělal,tak napište mejl a mužeme se domluvit. Jsem z LBC, pokud to pro vás není z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 10. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 (upraveno) Mno... Asi tak 1200km. :-) Ale občas jezdím do Jaroměře. Každopádně díky! Upraveno 10. ledna 2013 uživatelem Dr.Gaga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 2. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Oba miláčkové pohromadě! Dobrý pocit mít 1/2000 světové produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 (upraveno) "Veverko, tebe to bolí, ale ty nás chceš nasrat!" Vážně moc pěkné... radost koukat. Upraveno 2. dubna 2013 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se