Návštěvník tolja Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Tak v dostupném katalogu jsou ty hnědé a jiné barvy u ručního nátahu. Ale v kolekci na příští nebo přespříští rok určitě musela ta hnusná fialová být. Oldřichu, fialové automaty jsou jen starší televize, anebo ty v odkazu. Jiné se nedělaly. http://aukro.cz/hodinky-prim-automatic-kal-96-nadherne-zachovale-i2872960825.html
genza Odesláno 14. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 jelikoz jsem zacatecnik,myslel jsem ze cenu mit budou nekde kolem 2500 a koupe by se hodila,nechci ne nich videlat,jen pomalu tvorit sbirku,bo automaty jsou automaty a krasa primek je srdecni zalezitost...
Karlos Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 (upraveno) Není zač, na internetu je prostě všechno A upřímně - zas nijak extra taky nejsou. Jsou ošoupané a onošené, čili do sbírky se nijak nehodí. Edit: vidělat? Upraveno 14. prosince 2012 uživatelem Karlos
genza Odesláno 14. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 jak rikam,byla to nabidka a radeji nez zacatecnickou chybu, tak se radsi zeptam..:)osoupane jsou a chybama se clovek uci, kazdopadne mockrat dekuju, neni to snadny se orientovat! a dekuju vsem za pokec:) p.s. "tolja" od tebe ma tv 963100 a jsou BOMBA!!!! diky:)
genza Odesláno 14. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 kdyby byl zajem poptavam sport igen I v cerne barve......
cedric Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2012 (upraveno) Dobrý den, prosím o ustanovení těchto hodinek. Nejsem si jistý o jaký typ se jedná. Nějaký katalog mám, ale tam jsem je nenašel. Velice Vám děkuji a za případný odkaz na nějaký katalog Primek Vám velice děkuji. S úctou Ced. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. prosince 2012 uživatelem cedric
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2012 kdyby byl zajem poptavam sport igen I v cerne barve......Tohle patří do sekce nákup/prodej.
Návštěvník tolja Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2012 Dobrý den, prosím o ustanovení těchto hodinek. Nejsem si jistý o jaký typ se jedná. Nějaký katalog mám, ale tam jsem je nenašel. Velice Vám děkuji a za případný odkaz na nějaký katalog Primek Vám velice děkuji. S úctou Ced. oba modely elegant, kolem roku 1970, strojky 68.3 respektive 66.3, imho nejhezčí staré primky
cedric Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2012 4 tolja: velice ti děkuji. Taky se mi moc líbí :-)
Onipep Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Zdarec,dneska jsem dostal jedny Primky TYP 0111, ale připadá mě u nich divná setrvačka??Nemá tam bejt ta se šroubky???Jinak jsou v dost špatném stavu, tak asi stačí foto strojku?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dikec a
stanik73 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Zdarec,dneska jsem dostal jedny Primky TYP 0111, ale připadá mě u nich divná setrvačka??Nemá tam bejt ta se šroubky???Jinak jsou v dost špatném stavu, tak asi stačí foto strojku?? Dikec a Setrvačka byla měněná, původní pro TYP 0111 je s vyvažovacími kolíčky. Pokud se ale setrvačka časem zlomila, byla běžně hodináři měněna za novější hladkou, je to celkem častý jev.
Chosé24 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Zdarec,dneska jsem dostal jedny Primky TYP 0111, ale připadá mě u nich divná setrvačka??Nemá tam bejt ta se šroubky???Jinak jsou v dost špatném stavu, tak asi stačí foto strojku?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nemusela. Dikec a
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Taky mám doma pár takových.
t.p Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Zdarec,dneska jsem dostal jedny Primky TYP 0111, ale připadá mě u nich divná setrvačka??Nemá tam bejt ta se šroubky???Jinak jsou v dost špatném stavu, tak asi stačí foto strojku?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dikec a Myslím, že bylo měněno i natahovací soukolí (nevím jak se to přesně jmenuje) velké ozubené kolo na pérovníku by mělo být bez nápisu Prim a zuby by měli být na koncích zkosené oproti kolům bez nápisu z kalibrů 6x.4
Onipep Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Trochu jsem je prozkoumal a vypadá to na originál bastlík!!Zřejmě nikdo nic neměnil, jen poskládal strojek, z toho co spadlo pod stůl!? Díky za názory, už se těším na další překvapení při otvírání hodinek!!!
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Kolo pérovníku nápis mít může, ale nemělo by mi to broušení, tohle je z kalibru 66/68.1/3.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se