Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jelikoz jsem zacatecnik,myslel jsem ze cenu mit budou nekde kolem 2500 a koupe by se hodila,nechci ne nich videlat,jen pomalu tvorit sbirku,bo automaty jsou automaty a krasa primek je srdecni zalezitost...

Odesláno (upraveno)

Není zač, na internetu je prostě všechno :)

A upřímně - zas nijak extra taky nejsou. Jsou ošoupané a onošené, čili do sbírky se nijak nehodí.

Edit: vidělat? :crying_anim02:

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

jak rikam,byla to nabidka a radeji nez zacatecnickou chybu, tak se radsi zeptam..:)osoupane jsou a chybama se clovek uci, kazdopadne mockrat dekuju, neni to snadny se orientovat!:) a dekuju vsem za pokec:) p.s. "tolja" od tebe ma tv 963100 a jsou BOMBA!!!! diky:)

Odesláno (upraveno)

Dobrý den, prosím o ustanovení těchto hodinek. Nejsem si jistý o jaký typ se jedná. Nějaký katalog mám, ale tam jsem je nenašel. Velice Vám děkuji a za případný odkaz na nějaký katalog Primek Vám velice děkuji.

S úctou

Ced.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem cedric
Návštěvník tolja
Odesláno

Dobrý den, prosím o ustanovení těchto hodinek. Nejsem si jistý o jaký typ se jedná. Nějaký katalog mám, ale tam jsem je nenašel. Velice Vám děkuji a za případný odkaz na nějaký katalog Primek Vám velice děkuji.

S úctou

Ced.

oba modely elegant, kolem roku 1970, strojky 68.3 respektive 66.3, imho nejhezčí staré primky

Odesláno

Zdarec,

dneska jsem dostal jedny Primky TYP 0111, ale připadá mě u nich divná setrvačka??

Nemá tam bejt ta se šroubky???

Jinak jsou v dost špatném stavu, tak asi stačí foto strojku??

Dikec a

Setrvačka byla měněná, původní pro TYP 0111 je s vyvažovacími kolíčky.

Pokud se ale setrvačka časem zlomila, byla běžně hodináři měněna za novější hladkou, je to celkem častý jev.

Odesláno

Zdarec,

dneska jsem dostal jedny Primky TYP 0111, ale připadá mě u nich divná setrvačka??

Nemá tam bejt ta se šroubky???

Jinak jsou v dost špatném stavu, tak asi stačí foto strojku??

Dikec a :newyear:

Myslím, že bylo měněno i natahovací soukolí (nevím jak se to přesně jmenuje) velké ozubené kolo na pérovníku by mělo být bez nápisu Prim a zuby by měli být na koncích zkosené oproti kolům bez nápisu z kalibrů 6x.4

Odesláno

Trochu jsem je prozkoumal a vypadá to na originál bastlík!!

Zřejmě nikdo nic neměnil, jen poskládal strojek, z toho co spadlo pod stůl!?

Díky za názory, už se těším na další překvapení při otvírání hodinek!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...