jarek.s Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Nezbyva mi nic jineho nez gratulovat. Moc pekne hodinky.
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Gratuluju! Krásná paráda a za normálních okolností bych zelenal zdravou českou závistí. Naštěstí se u nás taky ježíšek předběhla já si od něj dneska převzal Bulova Astronaut Accutron, takže ti je naopak přeju a nezývidím.
villain83 Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2012 Super,vintážní potápky jak víno,mohl bych,Toljo,požádat o fotku lumi,tedy pokud to stojí za to...?Díky
bizon Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 (upraveno) Je to original, lebo taketo som nikde nenasiel? Sorry za plevel. Upraveno 18. prosince 2012 uživatelem bizon
bizon Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník tolja Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Super,vintážní potápky jak víno,mohl bych,Toljo,požádat o fotku lumi,tedy pokud to stojí za to...?Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 panecku,lumi velmi dobra,priznam se,ze nad moje ocekavani,diky za fotku...
Pavlucha Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Je to original, lebo taketo som nikde nenasiel? Sorry za plevel. ... to jsi hledal blbě http://www.watchesto...ainAquaLung.htmhttps://www.artoftim...tm?showid=10635http://blancpain.wat...87968&ti=707478 ... atd atd atd ...
bandicoot Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Nezpochybnitelná DNA akčních hodinek. Pecka.
NIGHTinGALE Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 A pak že nerostou Krásnej kousek a naprosto neuvěřitelnej stav. Ten ciferník je jak novej. Paráda.
bizon Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 (upraveno) ... to jsi hledal blbě http://www.watchesto...ainAquaLung.htmhttps://www.artoftim...tm?showid=10635http://blancpain.wat...87968&ti=707478 ... atd atd atd ... OK Upraveno 20. prosince 2012 uživatelem bizon
villain83 Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Jo,ten stav je fakt nevídanej,o tý lumi ani nemluvím,už na to koukám asi podesátý.Přiznám se,že to je první vintage diver model od týhle firmy,co jsem viděl...a jistojistě nejhezčí vintážní potápky,co jsem kdy viděl,fakt krása!
TomTom17 Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 (upraveno) Spociatku sa mi zdali tieto Blancpainy v poriadku, ale trosku som studoval net a neviem si pomoct, no nasiel som na nete aj kvalitne repliky vintaznych Blancpainov - ktore sa v mnohom zhoduju s originalom a stoja nemaly peniaz. Obdobne je to aj u FF s oznacenim MW7750 staci si precitat a prehladat net. Na tychto sa mi nezda dokonaly stav, taktiez ani rucicky, cifenik a hlavne luneta a fond cisel - podla mna by mal vyzerat takto (verzia datumom) - KLIK . Pre uistenie by som radsej kontaktoval svetoveho zberatela Blancpainov FF Briana Dimaisa - nejedna sa sice o model FF, ale iste bude vediet poradit - jeho stranky a zbierka je dostupna na nete. Uz som videl FF na nete za 1100 EUR a predali sa za 2 dni a prave Brian mi potvrdil, ze to neboli originaly aj ked sa na ne v mnohom podobali. A ak boli hodinky za lacny peniaz ( okolo 1000EUR) uz to je dost podozrive. Ak sa mylim tak pardon, je to len moj nazor - staci si otvorit google a najdete model Aqua lung s inymi ruckami, fondom pisma, lunetou - mozno sa jedna o skladacku aftermarket. Ktovie Upraveno 20. prosince 2012 uživatelem TomTom17
villain83 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 (upraveno) Ted jsem vybrabal tohle vlakno,Toljo,patral jsi po puvodu svych hodinek?A mas je stale? Upraveno 8. června 2015 uživatelem villain83
watchkrist20 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Mám podobné ale v knihe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
docent Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Troufám si tvrdit, že něco takového tu ještě nebylo. Taky mám jedny. Ve snech.
villain83 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Autor tohle vlakno zna.Prijde mi malinko hloupy,ze nenapise alespon to,ze se jedna o skladacku(?),puvod asi uplne evidentni neni.Ma milion krasnejch kusu a dela,ze neslysi...
martar Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) V katalogu Military Wristwatches, Sky, Land, Sea od M. Galizia každopádně uvedeny nejsou. Kniha uvádí dva typy FF (jeden ciferníkem velmi podobný těm Toljovým z druhé poloviny šedesátých let, druhý z druhé poloviny sedmdesátých let ) používanév Bundeswehru (konkrétně "German Navy Commandos ") a dva typy Blancpain Air Command (chrona bicompax) používané v polovině minulého století americkými vzdušnými silami (USAF). Druhý model z let 1950 - 1960 má velmi podobnou vložku lunety jako Toljovy, včetně znaků na dvanáctce a fontu, ale sestupnou, tj. na třetí hodině je číslice 45... Ten německý model, jehož ciferník se velmi podobá zde diskutovaným "Aqua Lungům", má kromě nápisu Fifty Fathoms jiné pouzdro (štíhlejší nožky) a jinou lunetu, resp. vložku (trojúhelník na dvanáctce, čísla 15, 30, 45 a výraznou minutovou stupnici). Číslo hodinek NSN (Nato Stock Number) je 6645-12-149-5012. Americký model (1950 - 1960) s podobnou lunetou nemá v katalogu uvedené žádné referenční ani armádni číslo. Musím ale zdůraznit, že nepřítomnost Toljových Aqua Lungů v katalogu ještě automaticky nic neznamená, osobně knihu považují za cenný zdroj informací, ale ne za zcela kompletní katalog. Chybí tam namátkou Orlíky nebo Polské "námořní" PSII. Upraveno 10. července 2015 uživatelem martar
villain83 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Tvoje snaha je mila,Martare;-)Realita je ale asi jinde,necim se pochlubit/zadat o radu-to jsou dve diametralne odlisny veci.Ja uz sem psat nic nebudu,myslim si svoje...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se