elvin Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 Take preji pekne Vanoce. A pokud mozno bez zbytecneho letu.
Vit Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 .......k obleku si myslím, že budou sedět. ... Určitě budou, i když to nejsou přímo oblekovky, ten průměr je rozumný.
Zeeberdee Odesláno 25. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 Taky si myslím, nechtěl jsem kolekci Marine, aby to byly echt oblekovky, tyhle půjdou jednak k riflím a jednak k obleku a už jsem je měl i v pyžamu a taky docela dobrý.Určitě budou, i když to nejsou přímo oblekovky, ten průměr je rozumný.
Zeeberdee Odesláno 26. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Díky, díky, jsou vážně parádní. Myslím si, že jsem za tu cenu nemohl vybrat líp, ale taky jsem se porozhlížel po Archimedech v TOP provedení. Ty jsou taky skvělý.Jsou super, gratuluji
M-72 Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Díky, díky, jsou vážně parádní. Myslím si, že jsem za tu cenu nemohl vybrat líp, ale taky jsem se porozhlížel po Archimedech v TOP provedení. Ty jsou taky skvělý. Gratuluji k pěknému vánočnímu dárku! Myslím, že jsi vybíral ze dvou velice slušných kandidátů Archimede v top provedení mám. Kdybych zvažoval nákup pouze jedněch hodinek, spíše bych volil automaty a zřejmě také tyto Stowy. (s kalibrem ETA 2804 mám již od Stowy typ Seatime )
M-72 Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Protože nemám možnost editace, tak opravuji název kalibru, jde samozřejmě o ETU 2824.
Zeeberdee Odesláno 28. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Tak jsem si změřil odchylku a dělá mi to 10 vteřin do mínusu denně. Hodinky nosím půl dne a jinak leží na dýnku. Mělo by se to ještě srovnat, že jo? Říkal jsem si, že by bylo fajn, kdybych se dostal na těch pět, i když je to asi úplně jedno. Hodinky mám týden, myslíte si, že se to ještě srovná? Díky za rady a odpovědi.
misoo Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 urcite, dufaj ze len spravnym smerom, mne nove stajny robili najprv -5 a o nejaky mesiac-dva sa zrovnali na -12 je to na kazdom osobne kolko s toleruje, ja som do 10s kludny. kazdopadne ak to ma hack, tak je lepsie ak idu do plusu, to staci len povytiahnut korunku na x sek..d, ak by ti meskali, tak musis dlho cakat. ak to nema hack, tak raz za tyzden presunies minutovku o minutu a mas...
01standa Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 krásné německé letecké hodinky,poctivá práce , ať slouží a max spokojenost přeju :-)
Zeeberdee Odesláno 3. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Díky, zatím jsou bezchybný, ikdyž si trošku začínám říkat, že by mohly bejt vo fous větší...krásné německé letecké hodinky,poctivá práce , ať slouží a max spokojenost přeju :-)
cretino Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 myslim si, ze s tymto nazorom, ze by mohli byt väcsie si tu spravne.. bude ta to nahlodavat ako väcsinu z nas a casom si kupis dalsie, na ktorych zas nieco najdes a tak to pojde dalej az budes kupovat a rpedavat len z principu inak su to krasne hodinky, tiez sa pripajam k oneskorenej gratulacii
Rudykopalsson Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Díky, zatím jsou bezchybný, ikdyž si trošku začínám říkat, že by mohly bejt vo fous větší... gratuluju k hodinkám, myslím, že na tvou ruku jsou akorát, větší už asi ne...
Zeeberdee Odesláno 5. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Díky, díky a tak dále,,,, Je asi fakt, že je lepší mít o něco menší hodinky, který budou sedět než hodinky, který budou moc velký. Je vidět spousta nositelů Breitlingu a Rolex-Submarineru, kteří ačkoliv na to nemají zápěstí a teď mi prominou, nikdy mít ani nebudou (třeba jako já), tak je stejně nosí a v mnoha případech to vypadá až směšně. Ale proti gustu proč ne..... . Teď mi ještě chybí Zenithky (snad mi nebudou velký) a Eterny, který si doufám ve výhledu 15-ti let pořídím. Jen tak mimo záznam jdu dneska do bazénu, samozřejmě bez hodinek, už se tam vážně těším, protože jsem v bazénu už dlouho nebyl. Musel jsem Vám to říct, prostě musel. gratuluju k hodinkám, myslím, že na tvou ruku jsou akorát, větší už asi ne...
sors Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Stowa Flieger with Logo and Date arrived.. můj první příspěvek je zde :-) ... ještěže tehdy neměli v tom obchodě Ingerssol ty "super hodinky" na koženým pásku a jen na tahu, což jsem nechtěl a začal jsem se zajímat více. Dnes vládne nadšení a mnohem víc znalostí, chronobundus začíná
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se