siwi Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 (jinak se divim tomu, ze se nekomu vyplati setrit na lumi a tas tak levne uplne nebyly, stali kolem 17ti.) No, já netvrdím, že to tak nutně je. Jen mě to napadlo. Třeba je to jen nějaká série, kde použili nějakou špatnou lumi barvu. Fakt nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikio.82 Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 full lumi dial celkom drzi...ale celu noc to rozhodne neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 (upraveno) Ecozilla - krásně modrá lumi Upraveno 22. června 2013 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 jak fotíte lumi? ptám se na nastavení foťáku, potože pokud nastavím dobu expozice na desítky sekund, bude lumi zářit jako žárovka, zatímco pokud nastavím 1/500 s, bude to černé.(pokud neexistuje nějaká konvence, pak lza porovnat leda tak plochu svítících částí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 jak fotíte lumi? ptám se na nastavení foťáku, potože pokud nastavím dobu expozice na desítky sek..d, bude lumi zářit jako žárovka, zatímco pokud nastavím 1/500 s, bude to černé.(pokud neexistuje nějaká konvence, pak lza porovnat leda tak plochu svítících částí)Zkus ISO 100-200, čas 5-10s, clona dle skla, obvykle 3,5-5,6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 To Samael - na tech Citizenech to bohužel opravdu je taková špatná lumi - mám je taky, taky jsem to řešil a nic nevyřešil. naštěstí mně to po dvou letech netrápí. pro info zasílám foto po nasvícení supervýkonnou LED baterkou. do 3 minut bylo po Lumi. je pravda, že po nasvícení na slunci vydrží déle, ale max tak hodku - spíš ani to ne. na druhou stranu, mimo lumi jsou to super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Ahoj není to tím že by to byly zmetky,má je i můj soused který je kupoval u AD v Mnichově.Té lumki vrstvy je tam prostě málo.Mám Citizen JP3020 což je sice hodně vysoký model ale nicméně je starý asi 15let a lumi svítí brutálně.Taky jsou tam o hodně silnější vrstvy lumi nátěru,orámované v indexech.Super svítí i ecozily a nejlépe snad Seiko Marinemaster.Ecozilla jsou moc fajn hodinky a i když už mám vysněné JP3020 asi je ještě pořídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Tak me uz to po cca 3 letech taky netrapi, jen me zajimalo, zda jsou na tom tak jen moje hodinky, nebo cela serie. Take jsem nic nevyresil, ale jsem rad, ze v tom nejsem sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 a me se libi ty orcy... a uz jsou na ceste tak tesing :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 19. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Tak to sem pak hoď. Budeš mít ty stejný jako já nebo ty modrý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 takhle svítí moje Navihawky. Moc dlouho jim to ale nevydrží Uvidíme co s nima udělá sluníčko v létě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 JP2030.... Viac ako slusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikH Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Mám Citizeny Cb0030-56E od 2012 (3 roky) a svítí stále skvěle celou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugic11 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Já si pořídil JY0020-63E a taky svítí celou noc parádně. To Fortisky jsou na tom malinko hůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikH Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Mám od 2012 Cb0030-56E. Tzn. přes 3 Y. Svítí celou noc, neshledán patrný pokles svítivosti (i když nějaký z principu musí být). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Sice to nie su Promaster-y, ale su to Citizeny a maju slusnu lumi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nutilos Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Zdravím všechny zde přítomné Vím, že je to staré vlákno, ale pochlubte se jak jste na tom s lumi teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nutilos Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 3 minutami, Nutilos napsal: Zdravím všechny zde přítomné Vím, že je to staré vlákno, ale pochlubte se jak jste na tom s lumi teď. Seiko SNE535 a Orient m-force Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se