Přejít na obsah

Citizen Promaster - LUMI foto

Boofish

Doporučené příspěvky

(jinak se divim tomu, ze se nekomu vyplati setrit na lumi a tas tak levne uplne nebyly, stali kolem 17ti.)

No, já netvrdím, že to tak nutně je. Jen mě to napadlo. Třeba je to jen nějaká série, kde použili nějakou špatnou lumi barvu. Fakt nevím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

jak fotíte lumi? ptám se na nastavení foťáku, potože pokud nastavím dobu expozice na desítky sekund, bude lumi zářit jako žárovka, zatímco pokud nastavím 1/500 s, bude to černé.

(pokud neexistuje nějaká konvence, pak lza porovnat leda tak plochu svítících částí)

Odkaz ke komentáři

jak fotíte lumi? ptám se na nastavení foťáku, potože pokud nastavím dobu expozice na desítky sek..d, bude lumi zářit jako žárovka, zatímco pokud nastavím 1/500 s, bude to černé.

(pokud neexistuje nějaká konvence, pak lza porovnat leda tak plochu svítících částí)

Zkus ISO 100-200, čas 5-10s, clona dle skla, obvykle 3,5-5,6

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

To Samael - na tech Citizenech to bohužel opravdu je taková špatná lumi - mám je taky, taky jsem to řešil a nic nevyřešil. naštěstí mně to po dvou letech netrápí. pro info zasílám foto po nasvícení supervýkonnou LED baterkou. do 3 minut bylo po Lumi. je pravda, že po nasvícení na slunci vydrží déle, ale max tak hodku - spíš ani to ne. na druhou stranu, mimo lumi jsou to super hodinky.

post-13148-0-04370200-1382297850_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Návštěvník cecil

Ahoj není to tím že by to byly zmetky,má je i můj soused který je kupoval u AD v Mnichově.Té lumki vrstvy je tam prostě málo.Mám Citizen JP3020 což je sice hodně vysoký model ale nicméně je starý asi 15let a lumi svítí brutálně.Taky jsou tam o hodně silnější vrstvy lumi nátěru,orámované v indexech.Super svítí i ecozily a nejlépe snad Seiko Marinemaster.Ecozilla jsou moc fajn hodinky a i když už mám vysněné JP3020 asi je ještě pořídím.

post-1779-0-63386600-1386169153_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • Po letech...
před 3 minutami, Nutilos napsal:

Zdravím všechny zde přítomné 🙂 Vím, že je to staré vlákno, ale pochlubte se jak jste na tom s lumi teď. 

20250116_214434.thumb.jpg.9646d2b39a2eaf9e0974ab485b2b221c.jpg20241129_003052.thumb.jpg.ed2e4a95cc9ae67127a5db9edf1d916f.jpg

Seiko SNE535 a Orient m-force 🙂

20250116_220643.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...