feltharg Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 Kolega za mne vyresil jeden inzerat, na ktery uz jsem skoro zapomnel a napsal mi, ze by ode mne vzal preklapecku. Jaka byla moje radost, kdyz jsem zjisitl, ze spona poputuje na zelenkave pilotky, ktere jsem obdivoval v chlubicim vlaknu. Obchod sice probihal vzdalene, ale i tak na mne dychalo dzetlmenstvi a pohodovost kupujiciho a budu se tesit na dalsi, snad i osobni, prilezitost. Diky a doporucuji! 1*
KurtCz Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2022 Všechno klaplo dle dohody. Za mě též 1*.
carpaccio Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2022 (upraveno) Takhle to má být. Velkej sympaťák; velkej milovník hodinek; co se domluví, to platí. No co - prostě bych si s ním pořídil dvojdomek. Upraveno 17. srpna 2022 uživatelem carpaccio
nazdarhodiny Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Odesláno 14. března 2023 Bezproblémová domluva, vše klaplo a navíc bezva pokec. Z pivka při předání se vyklubal příjemný večer na víc než jedno pivo :-). Moc díky a doporučuji.
Johanes Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Odesláno 5. října 2023 S Messiah jsem měl rychlý a férový obchod.Jak hodinky popsal,v takovém dorazily stavu.Vřele doporučuji.
PetrLBC Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Odesláno 16. února 2024 Bezproblémová dohoda, co se domluvilo, to platilo. Díky za obchod.
tomina666 Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Skvělá domluva, příjemný pokec a bezproblémový obchod!
botswan Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu Vše proběhlo úplně v pohodě, doporučuji
Kapelnik Odesláno 5. prosince Nahlásit Odesláno 5. prosince Neměli jsme sice možnost realizovat obchod osobně, ale i tak to proběhlo na jedničku. Skvělá, rychlá a přesná komunikace. Vše, co bylo řečeno, platilo. Doporučuji a jsem rád za každého slušného genlemana na tomto fóru. Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se