Přejít na obsah

Quartz do 2,000 Kč

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co říkáte na JVD? Nevím co si mám o nich myslet. Prim by měla být asi sázka na kvalitu, že? Děkuji

JVD? Zblásnil ses úplně nebo jo?

Odesláno

Hele, já docela chápu, že hledáš pěknej design, a ten zbytek je vedlejší. Možná se na to táta bude zprvu taky tak koukat. První hodinky, který jsem si sám koupil byly moc krásný (na pohled) Fossilky. Ten vzhled mě bavil asi tak měsíc a pak mi najednou vůbec nic nedávaly. Jejich koncept nebyl nijak podloženej a k tomu všemu je to prostě čína, u který začlo po chvíli zahálky jít ztuha jedno z tlačítek. I lacinej quartz by měl dávat smysl. Nedělej z táty oběť Bentimu nebo JVD, i když o hodinkách nic nevíš a je ti to vcelku jedno, tak z většiny jejich produkce čpí ta podřízenost vzhledu a stylu a začne tě to s....

Ta Jasněna je fakt špatně ... už kvůli tomu, jak to zní ....

Odesláno

Za dvojku už asi nemůžeš šlápnout vedle, pod litr nechoď a je to pro tátu, takže hlavně čitelné, kontrastní, něco jako ty seika od Little_w, nebo ty hnědý Lorusy, ale Lorusy bych řadil na stejno jako JVD, MPM, Bentime, Prim,.. A osobně mám averzi na Timex.

Odesláno

Pokud se nemýlím, Lorus patří pod Seiko, takže úplnej šit by to bejt asi neměl.

Ale ona není úplně šit ani ta miyota co je v Bentime, MPM,..

Je to prostě kus plastu s kovem a to zpracování okolo odpovídá ceně.

Asi Vám ty strojky budu fotit, abyste věřili.

Odesláno

Tak před chvílí sem měnil baterii v dámských Lorusech a strojek je Seiko, ale stejně jako v případě Miyoty jsou to pouze plastová kolečka která drží z části v plastu a z části v plechu.

A zaměřil sem se na zpracování pouzdra, no stejné jako u MPM, Prim, JVD,... Kamínky nejsou "fasované", ale pouze lepené.

Stály kolem dvojky.

Dále tu mám jedny Fossilky a co v nich je? No miyota zabalená do plechu a plastu. A cena je kolem 3500,- Zpracování lepší než Lorus.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jako kvalitní, ale přesto dostupné hodinky můžu doporučit:

Wenger Field Classic 72805W - http://www.hodinkywenger.cz/wenger-field-classic-72805w/

Wenger Field Classic 72814W - http://www.hodinkywenger.cz/wenger-field-classic-72814w/

Wenger Field Classic 72803W - http://www.hodinkywenger.cz/wenger-field-classic-72803w/

Wenger Field Classic 72806W (na ocelovém tahu) - http://www.hodinkywenger.cz/wenger-field-classic-72806w/

Odesláno (upraveno)

Nevím, co se tátovi líbí, no z vlastní zkušenosti mohu doporučit třeba obyčejná Casia tak, jak je výše doporučil i cooper2005. Sám jsem několik let používal (a před prodejem ještě lehce používám) Casia řady Edifice, které jsem koupil za pouhých 3500,- Kč. Vypadají velmi dobře, jsou velmi bytelné a kvalitně zpracované a týká se to také tahu. Jsou vodotěsné (10ATM) se šroubovací korunkou a co se funkčnosti týče, nikdy jsem s nimi neměl sebemenší problém a odchylka v podobě max. 20 sek..d měsíčně je únosná.

Žádnou prestiž nečekej (tu však v této cenové relaci ani nenajdeš), ovšem jedná se o hodně muziky za málo peněz.

Upraveno uživatelem DenyKr
Odesláno

Festiny som kupoval priatelke za 140 ? a po mesiaci, povolene svi na remienku, zosuchana farba remienku, na lunete boli kamieky, polovica z nich povypada. To boli najvacsie crepy ake som kupil.

Odesláno (upraveno)

Ani Festiny nejsou špatnou volbou a subjektivně je, co se prestiže týče, vnímám lépe, než ta Casia. Je to cenově dostupná tuctovka, je-li mi však známo, občas hapruje kvalita strojku a někdy ani kvalita zpracování není optimální. Možná se ale mýlím.

EDIT: tak při pohledu na příspěvek nade mnou, kdy byl Cicosk rychlejší než já, jsem se asi s kvalitou Festin nemýlil..

Upraveno uživatelem DenyKr
Odesláno (upraveno)

Tak festina je lepší než casio, a naopak festina takový šmejd že se loupají sklíčka z lunety, to teda zírám!;-) Pokud ti tady little_w nabízí seiko SNQ007 za dva a půl jako koncovou cenu, nad čím váhat?! Nekonečný kalendář má málokdo i v quartzu a seiko rozhodně není tupá značka jak festina.

Upraveno uživatelem sy242

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...