Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny, dostal jsem hodinky od kamaráda z Argentiny které pochází od někoho z Montevidea v Uruguayi .

Potřeboval bych vědět z jaké asi doby pochází a jakou mají asi cenu.

Děkuji moc za pomoc.

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ahoj, podla mna pochadzaju z roku 1985 alebo 1987, no a cena bude kazdopadne velmi priazniva, prinajhorsom nepriazniva.

nemas za co :D

Odesláno

Omlouvám se ,ale jaksi to tu ještě neovládám , odpovídal jsi na můj dotaz ohledně IWC ? to znamená že je to fake? přikládal jsem i fotky ale bohužel se mi nějak nezobrazujou ,jsou pro vás vidět? Děkuji moc za pochopení

ahoj, podla mna pochadzaju z roku 1985 alebo 1987, no a cena bude kazdopadne velmi priazniva, prinajhorsom nepriazniva.

nemas za co :D

Odesláno

musím ještě dodat že jsem je nedostal nýbrž koupil :-(

Odesláno

Omlouvám se ,ale jaksi to tu ještě neovládám , odpovídal jsi na můj dotaz ohledně IWC ? to znamená že je to fake? přikládal jsem i fotky ale bohužel se mi nějak nezobrazujou ,jsou pro vás vidět? Děkuji moc za pochopení

odpovedal som na otazku, skus si ju precitat, ci by si ty vedel na taku odpovedat... :D

samozrejme to ber z nadhladom a s humorom, nic sa nedeje ;-) teraz ked si doplnil nejake tie fotky, tak snad aj niekto normalne odpovie, ale uz teraz ti poviem, ze skus dat lepsie fotky, z tychto neviem ci niekto nieco bude vediet...

Odesláno

Prisli mi primo z Montevidea mam jeste nekde schovanou obalku z jmenem toho pana

Odesláno

co bych měl všechno vyfotit?

Odesláno

Vpodstatě si vyfotil to důležité, ale v blbým rozlišení. S těch fotek jde poznat akorát, že to jsou hodinky s černým číselníkem. Jestli nemáš na foťáku makro, tak si ho někde pujč.:)

Odesláno (upraveno)

Vše, co jsi psal, si můžeš snadno zjistit sám během chvilky na internetu. Podle výrobního čísla zjistíš kdy byl vyroben strojek a když prohledáš nějaké aukční stránky, tak zjistíš i za kolik se takovéhle věci prodávají. Nejlepší je české Aukro a polské Allegro.

Ještě doplním, že strojek samotný pochází z jiné doby, než celé hodinky, protože to není originál, je to předělávka z kapesních hodinek.

Jinak je velice zajímavé kupovat něco z Argentiny, pak říct že je to z Uruguaye a přitom nevědět co to je ani jakou to má cenu. Co si o tom myslet?

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

napsal jsem že je mám od kamaráda z Argentiny ,ale hodinky pocházejí z Uruguaye ,jen jsem chtěl vědět co jsem koupil a evidentně mě někdo slušně natáh! proto jsem tady abych se dozvěděl víc a příště nenalít. Díky vám za vaše info

Vše, co jsi psal, si můžeš snadno zjistit sám během chvilky na internetu. Podle výrobního čísla zjistíš kdy byl vyroben strojek a když prohledáš nějaké aukční stránky, tak zjistíš i za kolik se takovéhle věci prodávají. Nejlepší je české Aukro a polské Allegro.

Ještě doplním, že strojek samotný pochází z jiné doby, než celé hodinky, protože to není originál, je to předělávka z kapesních hodinek.

Jinak je velice zajímavé kupovat něco z Argentiny, pak říct že je to z Uruguaye a přitom nevědět co to je ani jakou to má cenu. Co si o tom myslet?

Odesláno (upraveno)

Jo, něco kupovat a nic o tom nevědět je slušně řečeno velice nerozumné.

A abys příště nenalít, tomu my nijak nezabráníme. V tom ti pomůže jen vlastní snažení a vzdělávání. Vyhledat si před nákupem na internetu nějaké informace je velice snadné.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

15.000,- ted uz vim ze to byla chyba Karlos mi to vysvetlil

Odesláno

Jak jsi psal, že to jsou údajně hodinky po tom a tom atd., tak ono to, čistě teoreticky, může být i pravda. Proč ne. Oboje jsou to předválečné hodinky, takže osud můžou mít všelijaký, klidně i takový, jak ti psal ten prodejce. Jen se to bohužel nedá vůbec nijak zjistit a není nic, co by to mohlo nějak dosvědčit.

A tyhle IWC vypadají taky zajímavě.

Odesláno

Bohužel mám spíš pocit ,že je to jak říkal Karlos předělávka né víc než za 5tis. ,musím s tím někam zajít aby mi řek co a jak , poradíte mi někoho v Praze?

Odesláno

Ještě se zeptám ,dá se sehnat na takovéhle hodinky nové sklo?

Odesláno

ano, prostě musíš vědět průměr na desetiny mm

a potom Parexo nebo na ebay jsou toho kila. orientační cena do 200CZK/kus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...