Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem něco přehlédl.

Byly by prosím ještě 2 ks samolepek ?

Dnes mi to opravdu nemyslí, co je to SZ ?

(je mi jasné, že se zítra budu tlouci do hlavy, že jsem to nevěděl, ale mám opravdu výpadek ....)

Mirek

Návštěvník RaGe
Odesláno

Kdyby mohl někdo sehnat trička za dobrou cenu, jsem schopen nechat to vyšít. Cena výšivky 30,-

Odesláno (upraveno)
Kdyby mohl někdo sehnat trička za dobrou cenu, jsem schopen nechat to vyšít. Cena výšivky 30,-

Tricka, polokosile ci cepice nejsou problem. Nejsem si ale jist, zda vysivka je to prave (pokud to nema byt pres cele zada), spis bych to videl na nejaky velmi kvalitni tisk.

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno (upraveno)
Tricka, polokosile ci cepice nejsou problem. Nejsem si ale jist, zda vysivka je to prave (pokud to nema byt pres cele zada), spis bych to videl na nejaky velmi kvalitni tisk.

... a nebo se na to vykašlat a natisknout nažehlovačky, cena bude při tomto rozměru tak asi 1,- a dá se to poslat v obyč obálce, nažehlí si to každej sám. Sice výdrž nebude nijak brutální, ale vzhledem k nákladům je to asi přijatelné.

Upraveno uživatelem koblih69
Odesláno
... a nebo se na to vykašlat a natisknout nažehlovačky, cena bude při tomto rozměru tak asi 1,- a dá se to poslat v obyč obálce, nažehlí si to každej sám. Sice výdrž nebude nijak brutální, ale vzhledem k nákladům je to asi přijatelné.

To ovsem nemuzes mluvit ani o kvalite, v tomto pripade bych doporucit toto.

Návštěvník RaGe
Odesláno (upraveno)

Koblih má zřejmě pravdu, nicméně co se týče Bakera nesouhlasím. Nenavrhoval jsem ruční výšivku, jak jsi si zřejmě myslel, nýbrž strojovou a ta může být i velmi malá (už jsme vyšívali i na pánské slipy a ty budou určitě menší než tvoje záda :thumbsup_anim: ).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem RaGe
Odesláno
Koblih má zřejmě pravdu, nicméně co se týče Bakera nesouhlasím. Nenavrhoval jsem ruční výšivku, jak jsi siszřejmě myslel, nýbrž strojovou a ta může být i velmi malá (už jsme vyšívali i na pánské slipy a ty budou určitě menší než tvoje záda :thumbsup_anim: ).

Rucni jsem urcite nemel na mysli, zivim se podobnymi vecmi 17 let. Pokud vsak budes chtit vysit logo ve velikosti samolepky, tak to "MAG" bude vypadat hrozne, pokud me vyvedes z omylu budu rad. Technologii znam velice dobre.

Odesláno
Rucni jsem urcite nemel na mysli, zivim se podobnymi vecmi 17 let. Pokud vsak budes chtit vysit logo ve velikosti samolepky, tak to "MAG" bude vypadat hrozne, pokud me vyvedes z omylu budu rad. Technologii znam velice dobre.

Sákryš ... neprošvihl jsem něco?

Návštěvník RaGe
Odesláno

Tak jo, vyšiju vzoreček a postnu to. Sice se tím neživím tak dlouho a zřejmě dostatečně neznám technologii, takže si myslím něco jiného. :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
Tak jo, vyšiju vzoreček a postnu to. Sice se tím neživím tak dlouho a zřejmě dostatečně neznám technologii, takže si myslím něco jiného. :thumbsup_anim:

Nezakladam flame, jak jsem rikal, pokud me vyvedes z omylu budu rad. Mozna si pod pojmem kvalitni predstavujeme kazdy neco jineho.

Odesláno
To ovsem nemuzes mluvit ani o kvalite, v tomto pripade bych doporucit toto.

Záleží o kvalitě čeho se bavíme, pokud o kvalitě tisku té nažehlovačky pak v tom nevidím problém a bude dostatečná, pokud se bavíme o kvalitě směrem k trvanlivosti tak samozřejmě s potiskem kvalitní barvou to nelze srovnávat. Potisk kvalitní barvou nebude drahý, odhaduju někde okolo 10-15,- za kus, ale znamená to organizovat nákup, správné velikosti, zadání tisku, rozeslání, prachy za poštovné ... to tady odpadá. Jinak k tomu vyšití se přikláním s tomu, že to nepůjde, tedy ten nápis bude při této velikosti +- dobrý, ale MAG asi opravdu vyšít nepůjde, ale také se rád poučím. Samozřejmě je řešením zvětšení nápisu....

Odesláno (upraveno)
Záleží o kvalitě čeho se bavíme, pokud o kvalitě tisku té nažehlovačky pak v tom nevidím problém a bude dostatečná, pokud se bavíme o kvalitě směrem k trvanlivosti tak samozřejmě s potiskem kvalitní barvou to nelze srovnávat. Potisk kvalitní barvou nebude drahý, odhaduju někde okolo 10-15,- za kus, ale znamená to organizovat nákup, správné velikosti, zadání tisku, rozeslání, prachy za poštovné ... to tady odpadá. Jinak k tomu vyšití se přikláním s tomu, že to nepůjde, tedy ten nápis bude při této velikosti +- dobrý, ale MAG asi opravdu vyšít nepůjde, ale také se rád poučím. Samozřejmě je řešením zvětšení nápisu....

Mel jsem na mysli neco lepsiho, neco jako flock nebo napenovaci tisk.

Odesláno
Mel jsem na mysli neco lepsiho, neco jako flock nebo napenovaci tisk.

Jasně to nelze porovnávat, ale řešíme každý něco jiného. Já nulové náklady a žádnou práci se zařizováním a ty vysokou kvalitu ... preferuju to druhé, ale musím to zorganizovat někdo jiný :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...