Locque Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Hádejte, čí auto jsem dnes potkal ...ani se nechlub, že ses nezastavil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 ...ani se nechlub, že ses nezastavil! Spíš jsem měl vzít ty pány co byli se mnou To byli chronomagoři, např. ten vedle měl Breguet ve zlatě a s věčným kalendářem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Spíš jsem měl vzít ty pány co byli se mnou To byli chronomagoři, např. ten vedle měl Breguet ve zlatě a s věčným kalendářem Vary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 (upraveno) Vary? Nééé, ale kupovali nějaký byty po Praze, pak rychlý čaj tam u vás a šupem na T3 a domů Ti další měli nějaké zlaté GP, z toho jedny s tourbillonem, co jsem tak postřehl. No a já měl na sobě ty od Tebe Upraveno 23. května 2012 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Nééé, ale kupovali nějaký byty po Praze, pak rychlý čaj tam u vás a šupem na T3 a domů Ti další měli nějaké zlaté GP, z toho jedny s tourbillonem, co jsem tak postřehl. No a já měl na sobě ty od Tebe No, to je slušná skvadra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Zlaté GP s turbem se k té S-Klasse myslím docela hodí. Mimochodem, zkusils na ně kozu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Zlaté GP s turbem se k té S-Klasse myslím docela hodí. Mimochodem, zkusils na ně kozu? OFF TOPIC: ale uz davno jsem se chtel zeptat, co je kurna "dat kozu"? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 OFF TOPIC: ale uz davno jsem se chtel zeptat, co je kurna "dat kozu"? dik Odpověď na tvůj dotaz se dozvíš ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Taky dneska vyzvednuto, děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Taky opožděně děkuji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 samolepka výborná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Loga na autech se množí, a teď zbývá jediný problém. Když dojedu kolegu chronomagora, jak ho pozdravit, aby si nemyslel, že za ním nějaký obyčejný buran bliká nebo troubí? Sám mám označení vzadu, tak ho přece nemůže vidět. Chce to nějaký srozumitelný signál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 (upraveno) Loga na autech se množí, a teď zbývá jediný problém. Když dojedu kolegu chronomagora, jak ho pozdravit, aby si nemyslel, že za ním nějaký obyčejný buran bliká nebo troubí? Sám mám označení vzadu, tak ho přece nemůže vidět. Chce to nějaký srozumitelný signál. Ruka s cibulema ven a mavám :-) Upraveno 24. května 2012 uživatelem semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Ruka s cibulema ven a mavám :-) Hlavně aby jsi ho nedojel při mínus 30-ti stupních při 200 km/h na dálnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Hlavně aby jsi ho nedojel při mínus 30-ti stupních při 200 km/h na dálnici. 200 nejezdím, nicméně to -30 už by mohl být problém :-) :-) Spíš to byla jen první myšlenka, co mě napadla :-) Samozřejmě je to těžké, někoho pozdravit když stojí přede mnou :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 200 nejezdím, nicméně to -30 už by mohl být problém :-) :-) Spíš to byla jen první myšlenka, co mě napadla :-) Samozřejmě je to těžké, někoho pozdravit když stojí přede mnou :-( Já samozřejmě také ne, s Fábií by to vlastně ani nešlo a koza dojí krev za jízdy nevyužijem. Tak nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Já samozřejmě také ne, s Fábií by to vlastně ani nešlo a koza dojí krev za jízdy nevyužijem. Tak nevím. Tak to mě by to asi jelo, nicméně bodů je málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ade_jirka Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Zatím jsem to přikryl, ale uznejte, že to logo akutně potřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Sem tohle vlákno ouplně pros..l . Bude nebo je ještě nějaká možnost vlastnit tuhle samolepku. Myslím, že nebudu sám, kdo by ji ještě chtěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 (upraveno) Ahoj, prošel jsem si vlákna s kozama, které dojí krev, odznáčkama, čepicema a pinama a dostal jsem nápad: Tady to logo je moc pěkné - co kdyby se udělal ve stejném duchu miniaturní Pin, který by se dal zapnout do volných dírek na tahu/řemenu od hodinek, třeba ze zadní strany. Bylo by to nenápadné, zároveň jednoduché pro identifikaci, přehazování a dodalo by to odvahu zkoušet plné kabelky. Edit: Tah nemá dirky. Upraveno 30. května 2012 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se