Přejít na obsah

Logo CHRONOMAGu / samolepka na auto

rmx

Doporučené příspěvky

Vary?

Nééé, ale kupovali nějaký byty po Praze, pak rychlý čaj tam u vás a šupem na T3 a domů :D Ti další měli nějaké zlaté GP, z toho jedny s tourbillonem, co jsem tak postřehl.

No a já měl na sobě ty od Tebe :smile_anim:

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Loga na autech se množí, a teď zbývá jediný problém. Když dojedu kolegu chronomagora, jak ho pozdravit, aby si nemyslel, že za ním nějaký obyčejný buran bliká nebo troubí? Sám mám označení vzadu, tak ho přece nemůže vidět. Chce to nějaký srozumitelný signál.

Odkaz ke komentáři

Loga na autech se množí, a teď zbývá jediný problém. Když dojedu kolegu chronomagora, jak ho pozdravit, aby si nemyslel, že za ním nějaký obyčejný buran bliká nebo troubí? Sám mám označení vzadu, tak ho přece nemůže vidět. Chce to nějaký srozumitelný signál.

Ruka s cibulema ven a mavám :-)

Upraveno uživatelem semi001
Odkaz ke komentáři

Hlavně aby jsi ho nedojel při mínus 30-ti stupních při 200 km/h na dálnici.:eek:

200 nejezdím, nicméně to -30 už by mohl být problém :-) :-)

Spíš to byla jen první myšlenka, co mě napadla :-) Samozřejmě je to těžké, někoho pozdravit když stojí přede mnou :-(

Odkaz ke komentáři

200 nejezdím, nicméně to -30 už by mohl být problém :-) :-)

Spíš to byla jen první myšlenka, co mě napadla :-) Samozřejmě je to těžké, někoho pozdravit když stojí přede mnou :-(

Já samozřejmě také ne, s Fábií by to vlastně ani nešlo a koza dojí krev za jízdy nevyužijem.:lol: Tak nevím.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

prošel jsem si vlákna s kozama, které dojí krev, odznáčkama, čepicema a pinama a dostal jsem nápad:

Tady to logo je moc pěkné - co kdyby se udělal ve stejném duchu miniaturní Pin, který by se dal zapnout do volných dírek na tahu/řemenu od hodinek, třeba ze zadní strany.

Bylo by to nenápadné, zároveň jednoduché pro identifikaci, přehazování a dodalo by to odvahu zkoušet plné kabelky.

Edit: Tah nemá dirky.Posted Image

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...