hradečák Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 (upraveno) jsem těsně před koupí těchto hodinek. nemá někdo zkušenosti? původně jsem si chtěl koupit tissot prc 200 ale zde se mi líbí hlavně svítivost v noci a eco drive díky za názor Upraveno 4. ledna 2013 uživatelem hradečák
siwi Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Dobrá volba. Krásné bezúdržbové hodinky. Budeš s nimi určitě spokojený.
roman555 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Pěkný kousek dokonalé techniky spojené s ergonomickým vzhledem
Boofish Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Taky bych šel raději do těchto, než do PR200.Ty Citizeny jsem viděl na webu za 4.000,-
Boofish Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Nebo mě se víc líbí - Citizen Alterna Pilot - do těch bych šel radši
Luka84 Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 Ahoj, nevím, jestli nepřicházím s křížkem po funuse vzhledem k datu založení tohoto vlákna, ale pokud ne, tak koupi vřele doporučuji. Vypadají moc dobře, jsou čitelné, za ten peníz to je prima kauf. Já osobně jsem se rozhodoval mezi těmito a BV 1085-06 E, nakonec vyhrály CA. Osobně bych asi zaměnil umístění sekundové a chrono ručičky, ale s tím nic nenadělám. A chystám se vyměnit řemínek za nato v zelené barvě, jak tady někdo postoval v jiném vláknu. Foto tady dohodím dnes večerem, nebo zítra. Objednával jsem je z UK na watchshop.co.uk.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se