Frantik Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 Pratele, co presne znamena tato specifikace: nezávislá korekce data zrychlené překlápění data To jako ze korunka ma dve polohy? Jednu pro nastaveni data a druhou pro nastaveni casu? U mych Diplomatu to tak rozhodne neni, nebo je neco spatne?
Luk Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 Funguje to tak že otáčíš korunkou tak dlouho až se ti překlopí datum, potom zpětným otočením korunky přes dvanáctku cca na 11 hodin a potom opět přes dvanáctku ( ve směru otáčení ruček) až se ti zase překlopí datum. tento pohyb provádíš tak dlouho až si nastaviš požadované datum. Neukroutíš si ruku jako na kal.52, nebo 57. Korunka má tedy jen jednu polohu. Jen ušetříš čas a námahu.
Frantik Odesláno 28. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2007 OK. Diky, myslel jsem si to. Jen me zmatla ta definice "nezavisla korekce". To by mi sedelo spise na pripad, kdy vytahnes korunku do prvni polohy a jednoduse nastavis datum. Tomu se rika jak? Supernezavisla korekce a superzrychlene preklapeni :-)?!?!
typograf Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 Frantik napsal: OK. Diky, myslel jsem si to. Jen me zmatla ta definice "nezavisla korekce". To by mi sedelo spise na pripad, kdy vytahnes korunku do prvni polohy a jednoduse nastavis datum. Tomu se rika jak? Supernezavisla korekce a superzrychlene preklapeni :-)?!?! super-mega-giga
typograf Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Tak mně napadá - to jste si museli dnes ráno pěkně máknout, majitelé starších Primek s datumem.
Pachollini Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Proto mám jenom primky bez data ;-)
Návštěvník Kamil Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Pachollini napsal: Proto mám jenom primky bez data ;-) Jsem na tom stejně:
Pal Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Jé, teď to vidím, že mám na hodinkách 29. Ani jsem si nevšiml. Stydím se.
VS Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Pal napsal: Jé, teď to vidím, že mám na hodinkách 29. Ani jsem si nevšiml. Stydím se. Jsem na tom stejně, už přetáčím. Na co datum na hodinkách? Sleduju jen letopočet
JJ Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 typograf napsal: Tak mně napadá - to jste si museli dnes ráno pěkně máknout, majitelé starších Primek s datumem. Ani ne, s datem mám jen Cal 68 a tam to jde rychle :-) Já věděl, proč chci Cal 50 a ne 52 ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se