Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pratele, co presne znamena tato specifikace:

nezávislá korekce data

zrychlené překlápění data

To jako ze korunka ma dve polohy? Jednu pro nastaveni data a druhou pro nastaveni casu? U mych Diplomatu to tak rozhodne neni, nebo je neco spatne?

Odesláno

Funguje to tak že otáčíš korunkou tak dlouho až se ti překlopí datum, potom zpětným otočením korunky přes dvanáctku cca na 11 hodin a potom opět přes dvanáctku ( ve směru otáčení ruček) až se ti zase překlopí datum. tento pohyb provádíš tak dlouho až si nastaviš požadované datum. Neukroutíš si ruku jako na kal.52, nebo 57.

Korunka má tedy jen jednu polohu. Jen ušetříš čas a námahu.

Odesláno

OK. Diky, myslel jsem si to. Jen me zmatla ta definice "nezavisla korekce". To by mi sedelo spise na pripad, kdy vytahnes korunku do prvni polohy a jednoduse nastavis datum. Tomu se rika jak? Supernezavisla korekce a superzrychlene preklapeni :-)?!?!

Odesláno
  Frantik napsal:
OK. Diky, myslel jsem si to. Jen me zmatla ta definice "nezavisla korekce". To by mi sedelo spise na pripad, kdy vytahnes korunku do prvni polohy a jednoduse nastavis datum. Tomu se rika jak? Supernezavisla korekce a superzrychlene preklapeni :-)?!?!

super-mega-giga :lol:

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Pachollini napsal:
Proto mám jenom primky bez data ;-)

Jsem na tom stejně: primle07a21aard7.jpg :lol:

Odesláno
  Pal napsal:
Jé, teď  to vidím, že mám na hodinkách 29. Ani jsem si nevšiml.

Stydím se.

Jsem na tom stejně, už přetáčím. :) Na co datum na hodinkách? Sleduju jen letopočet :)

Odesláno
  typograf napsal:
Tak mně napadá - to jste si museli dnes ráno pěkně máknout, majitelé starších Primek s datumem. :D

Ani ne, s datem mám jen Cal 68 a tam to jde rychle :-) Já věděl, proč chci Cal 50 a ne 52 ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...