Návštěvník včelka Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Prosím Vás kolegové a kolegyně.našel jsem internetový obchod,www.kralovstvihodin.cz a velmi mě zaujali automatické hodinky které mají v nabídce a to Longines Evidenza. Tyto hodinky představovat nebudu.Jde mi spíše o nějakou informaci o tomto obchodě a to ať pozitivní,či negativní. Omlouvám se,jestli to zde nepatří,ale hledal jsem to v recenzích obchodů a není o něm ani zmínka. Všem moc děkuji za ochotu Honza
Karlos Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Když píšeš zaujali, tak musíš napsat hodinki, aby to k sobě šlo.
Viktor Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Internetový obchod známého kamenného obchodu/bazaru v Mikulandské, hodinkám rozumějí, mělo by to být OK.
Návštěvník včelka Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Když píšeš zaujali, tak musíš napsat hodinki, aby to k sobě šlo. Pardon.Stane se,pane učiteli.
Micey Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 přesně, to už je aspoň po 50tý, co takhle někoho opravuje. Jinak v kralovstvihodin je celkem sympatickej chlápek, poradí, vyzná se.
Karlos Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Já za to nemůžu Ke krásným a často i drahým hodinkám mi hrubky prostě nesedí.
Návštěvník včelka Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Já za to nemůžu Ke krásným a často i drahým hodinkám mi hrubky prostě nesedí. V pohoděNeteř je profesorka,jen jsem si představil,kdyby to četla ona.To by bylo keců.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se