milomac Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Rád se dívám na pořady typu podmořský svět apod. a obdivuji ty chlapy , co přinášejí nádherné záběry a snímky z tohoto světa pro takové "suchomily" jako jsem já. Takže díky za to, je to barevná nádhera a pro tebe určitě velký zážitek dostat se do prostředí s těmito prazvláštními tvory. Já mám před tímto prostředím velký respekt, dívám se rád skoro na všechny filmy se žraloky, takže např. před lety ve Španělsku jsem mazal z vody jen proto, že shodou okolností nějaký Čech blízko mne zvolal:" Je tu hejno ryb!", hned si představuju druh carcharodon carcharias ....
milomac Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Ona i ta muréna se tváří tak nějak výhrůžně, jako někdy moje manželka a u ní taky nevíš, když jí chceš pohladit, jestli tě nerafne, co?
villain83 Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 miluju tyhle fotky z podmorskyho sveta,ty barvy,atmosfera,co z nich na me dejcha,adrenalin...uzasny,pokud je to spojeny s krasnejma hodinkama,neni co dodat.Kamarad se taky potapi,Bali,Indonesie...ja nevim,kde vsude to byl,dava do toho vsechno,co vydela...krasnej konicek,to mu lehce zavidim,bez muceni priznavam.
villain83 Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 V 14. 1. 2013 v 18:22, milomac napsal: Ona i ta muréna se tváří tak nějak výhrůžně, jako někdy moje manželka a u ní taky nevíš, když jí chceš pohladit, jestli tě nerafne, co? Hele,murenu jsem videl jednou pri takovym srandapotapeni v Egypte,koukam,ze je mrcha nejaka dlouha a furt na me tak podivne cumi,koukam,koukam a v pulce tela byla nejaka vetsi,kluk,co tam byl s nama,mi ukazal palcem nahoru,na hladine mi rekl,ze byl az u ni a ze ceka mlady...nikdy jsem nebyl z vody rychlejc:-)
Harry Odesláno 15. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Poslední várka, nebudu to tu spamovat... To když jeden hledá plže a ona kreveta... Ryba jedna zvědavá... Ale největší peklo je, když potkáte něco opravdu zajímavého a nemáte slušný foťák. To je pak k pláči Jak už jsem psal, pod vodou je krásně, klid, ticho, většinou žádný stres , úžasné barvy a život a hlavně je to celkově děsná pohoda a balzám na nervy (teda když mne někdo zrovna neprudí vysílačkou)...
Pavel K. Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Fakt nádherný fotky. Pod vodou je to mám taky rád. S dovolením přidám pár svých podvodních. Tu puntíkatou potvoru tam mám taky Foceno bohužel jen kompaktem.
tombed Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Já to objevil až teď... paráda, v záplavě hovnosračkových vláken balzám pro oči a duši Harry i Pavle, dík
SakalMarty Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Ahoj Harry, nyní jsem čistou náhodou zabrousil do sekce fortisek a tvoje vlákno se mi opravdu líbí. Sám mám 2 hvězdy z potápění (advanced diver)a problém, kdy jste se dostali do proudů jsem moc nepochopil, že Vás tak vyčerpal. Po postupném procházení jsem se dočetl do stále se dofukujícím jacketu a bylo mi to hned jasný. Fotky jsou super, nejvíce se mi líbí ten perutýn (já tu lví rybu prostě miluju), ale jak píšeš, dvě slunce a je to stejně málo No a když se teprve dostávám k těm hodinkám, tak o tom co se ti stalo jsem ještě neslyšel. Fakt ne!!! Dost mě zaráží, že to lepí lepidlem.jakoukoliv jinou variantu fixace bych pochopil, ale zrovna lepení mě nenapadlo. Škoda že ti Fortis nedal konkrétnější vyjádření ohledně nápravy. Jinak celkově platí přísloví, když se něco s..e, s..e se všechno. Já měl podobnou zkušenost na dovolený na Kapverdech. Díkes moc za vlákno...
ASV Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 V 13. 1. 2013 v 21:00, villain83 napsal: Ja si myslim,ze by meli Harryho ve Fortisu zamestnat jako nejakyho externiho poradce,nebo tak neco,pac co on s tema hodinkama vyvadi,to sem nevidel,tady dzungle,tady potapeni,tuhle poust a ja nevim co,za dobu,co jsem na foru jen cetl,hltal a vstrebaval,jsem byl z tech jeho akci uplne paf,co on tem hodinkam dava za ceres,to mi hlava nebere.Trochu ho podeziram,ze normalne hodinky ani nenosi,ale jakmile to zasm.di nejakym adrenalinem,sup Fortisky na ruku:-) souhlas.. Opět krásné fotky a pěkný članek Herry Díky
MMort7 Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Nádherný fotky, ty jsou z těch Filipín?
gougy Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Až teď jsem objevil tohle vlákno a užívám si to náramně, díky Harry!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se