tet Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Zdravím. Kdysi (2001) jsem si pořídil hodinky, které měli šikovné zastavení stopek na vrchu, tam kde dnes většinou bývá světlo. Snažil jsem se sehnat podobné, ale všude na mě koukají jako na puka. Tato funkce mi přijde pro sportovce velice užitečná - měřený úsek se změří bez toho aniž bych hodinky nahmatával, prostě se praštím do ruky...Toto byla jedna z mála podmínek, kterou na hodinky mám, avšak přiliš kvalitních vzorků jsem nenašel. Máte někdo takové hodinky, víte o nich? Jaké jsou rozumné alternativy?Díky
Dantechno Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Podivej se na TIMEX , ty to mivaji.
ggrand Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Timex to mívá ve stylu Start/split, tak nevím, jestli zrovna tohle chceš. Casio v kolecki Collection má taky pár modelů. Timex navíc u modelu Ironman 150 a 250 lap má zajímavou fíčuru, kde místo tohoto tlačítka funguje celý displej, viz.
AdaMoss Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Některé hodinky od Suunto (např. Quest,) mají nastavitelnou funkci při klepnutí do displeje během tréninku. Pokud si dobře pamatuju, dá se nastavit Sratr / Stop, Lap, Podsvětlení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se