Karlosek Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 (upraveno) Zdravím. Co říkáte na tyhle? Našel jsem dvoje na ebay.de . Jedny nošené a jedny úplně nové. Nošené za počáteční cenu 319 Euro, nové za 425 Euro "kup teď". K těm novým je ještě pouzdro.Strojek je Poljot 3133. Pořád na ně koukám a mám na ně velkou chuť. Upraveno 15. ledna 2013 uživatelem Karlosek
bandicoot Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 (upraveno) Na tahu ne-e, ale na pekny kuzi muzou byt dobry. Maji trochu podezrele moc modry rucky, snad to nebude barva, ale bude to modreny chemicky.Maj takovou Bregueti DNA.Co me mate, ze tam zboku nikde nevidim cudl na serizeni ty mescni faze. Edit, ted jsem si vsiml tahu, tak tohle urcite ne, to je skorofake Breitling Pilot Upraveno 15. ledna 2013 uživatelem bandicoot
Karlosek Odesláno 15. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 (upraveno) Mě se na tahu také nelíbí. Jo, a čudl na měsíční fáze se nekoná. Trochu jsem pátral na netu a šteluje se to tak, že se nekonečně dlouho točí ručičkama, než se dojde na tu správnou fázi. Pak se přes půlnoc sem tam přecvaká datum a nakonec se nastaví čas. Je to strašně zdlouhavé a to mě od toho odrazuje. Ale mají svoje kouzlo. Docela by se mi nějaké pěkné mechaniky na strojku 3133 líbily. Ale ještě se budu chvíli koukat kolem. Edit: datum překryté ručkou chrona, to také není dobrý nápad. Upraveno 15. ledna 2013 uživatelem Karlosek
bandicoot Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 To datum me ani neva, bude tam prostor a nikdy na ty hodinky nekoukas uplne zprima.Tohle jsem mel i na moonwatch s mesicni fazi. Tam vterinovka chrona puli cely cifr i s mesickem a datumkou a logem Omega k tomu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se