IWCmann Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Pokud mi to vyjde s dovozem tak se také rád zúčastním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Nechcete založit sekci Sraz Chronomagu - Morava? S místem konání PV samozřejmě není problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Pánové pojede tedy někdo z OL a bude mít volnýho fleka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Pojedu z Olomouce a mám čtyři místa, zatím jsem slíbil odvoz IWCmannovi ... takže zbývají tři, kdo chce toho vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Brno tez dojede - sibirnaya & OldBlack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 (upraveno) No super kemo Upraveno 1. září 2013 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Brno tez dojede - sibirnaya & OldBlackTak to vidím na objednávku dalšího , třetího, stolu :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Takže beru IWCmannaJuraj11 a zbývají ještě dvě místa ... když tak pište SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Takže ke konci vikendu malá aktualizace stavu:Ondrej71JartopEman22088St1gNero.8HejdikJarettCyrilMlsoun1Vladimír P.Karel T.Juraj11KulixBakerSectPetrKIWCmansibirnayaOld BlackKubson - Kubo potvrď zda dorazíšCelkem zatím 20 chronolidí - velmi vysoká plánovaná účast. Máme rezervovane dva stoly což by mělo,snad stačit. Ještě si to potvrdim přímo s Kolibou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Nemas tam Gasika, nechce se mne to v telefonu kopirovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Nemas tam Gasika, nechce se mne to v telefonu kopirovat Sorry Gasi, nebyl v tom úmysl ;-)..opravuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Takže ke konci vikendu malá aktualizace stavu:Ondrej71JartopEman22088St1gNero.8HejdikJarettCyrilMlsoun1Vladimír P.Karel T.Juraj11GasKulixBakerSectPetrKIWCmansibirnayaOld BlackKubson - Kubo potvrď zda dorazíšCelkem zatím 21 chronolidí - velmi vysoká plánovaná účast. Máme rezervovane dva stoly což by mělo,snad stačit. Ještě si to potvrdim přímo s Kolibou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Takže ke konci vikendu malá aktualizace stavu:Ondrej71JartopEman22088St1gNero.8HejdikJarettCyrilMlsoun1Vladimír P.Karel T.Juraj11GasKulixBakerSectPetrKIWCmansibirnayaOld BlackKubson - Kubo potvrď zda dorazíšCelkem zatím 21 chronolidí - velmi vysoká plánovaná účast. Máme rezervovane dva stoly což by mělo,snad stačit. Ještě si to potvrdim přímo s Kolibou Rád bych se přidal jako číslo 22, je to možné? Byl by to můj první sraz Mohu vzít někoho směr - Valmez-Olomouc-ProstějovMáte nějakou přesnější adresu Koliby? Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Takže ke konci vikendu malá aktualizace stavu:Ondrej71JartopEman22088St1gNero.8HejdikJarettCyrilMlsoun1Vladimír P.Karel T.Juraj11GasKulixBakerSectPetrKIWCmansibirnayaOld BlackKubson - Kubo potvrď zda dorazíšCelkem zatím 21 chronolidí - velmi vysoká plánovaná účast. Máme rezervovane dva stoly což by mělo,snad stačit. Ještě si to potvrdim přímo s Kolibou Rád bych se přidal jako číslo 22, je to možné? Byl by to můj první sraz Mohu vzít někoho směr - Valmez-Olomouc-ProstějovMáte nějakou přesnější adresu Koliby? TomJasně :-) http://www.kolibautrikralu.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 No tak to bude slušná akce -kuwa ať už je pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 No tak to bude slušná akce -kuwa ať už je pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Ondro,na ty tvoje Steelfishe se těším nejvíc-už nějakej pátek mi vrtaj hlavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Jsou super, jeste abych sehnal tah a budu spokojen na 102% Ondro,na ty tvoje Steelfishe se těším nejvíc-už nějakej pátek mi vrtaj hlavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Gasi... vem, prosím, ty IWC chrona..... dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Nic jineho ted nenosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se