NERO.8 Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 stud.velcí kluci by se mi smáli, jsem v hodinkové nouzi... nikdo takový, kdo by se ti smál, tam nebude ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 5. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 nikdo takový, kdo by se ti smál, tam nebude ...Genau! Vsichni magori do hodinek, kteri prijdou s dobrymi umysly a nezasednou mi zidli jsou vitani. :-)Apropo panove. Nechce se mi listovat ve vlakne....mel na me nekdo z vas nejake konkretni pozadavky stran hodinek, ktere jsem mel vzit ukazat na sraz? Dvoje az troje jsem asi schopen uhlidat....bzzzz. Ale uz jsem zapomnel o ktere byl vlastne zajem. Abych vas zbytecne nenudil roladama nebo plesnifkama. Vim ze nekdo chtel videt pilotky steiny, vic uz nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taurus. Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 borci, pokud mi to vyjde (jakoze by melo na 90 %), tak se rad pridam na svuj 1.srazik. mam to pesky par kroku, tak by byl hrich se nemrknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Ja bych se moc rád mrkl naživo na PAM a Roládám se nebráním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 věř, že bude příležitost Ja bych se moc rád mrkl naživo na PAM a Roládám se nebráním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrtos Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Zdravím chlapi, možná si mě někdo pamatujete z Olomouckýho srazu, dtáhnul mě tam Cyril. Rád bych do toho sProstějova jel, ale mám rozebraný auto a zachytil jsem že snad někdo jede přes Olomouc a má místo, tak kdyby mě někdo vzal budu rád a buď se podělím o benzín, nebo třeba o pivo -řidič má být veselej. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 6. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Zdravím chlapi, možná si mě někdo pamatujete z Olomouckýho srazu, dtáhnul mě tam Cyril. Rád bych do toho sProstějova jel, ale mám rozebraný auto a zachytil jsem že snad někdo jede přes Olomouc a má místo, tak kdyby mě někdo vzal budu rád a buď se podělím o benzín, nebo třeba o pivo -řidič má být veselej. :-)Tak ho kucí někdo vemte. Svýho Land Rovera má u nás na JIPce . On vám za odměnu ukáže jeho 1000m Tritony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 To už tam bude asi 30 lidí. Beru nejspíš Nividica. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Tak slovo dalo slovo a ... let's get rockin' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 nikdo takový, kdo by se ti smál, tam nebude ...Mě se Cyril posmívá, že mám hnusný hodinky, to jen ať tě třeba nezaskočí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 to jsem zvedavej jak se vlezem, vypadá to jak sraz ze střední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrtos Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Hele, kdyby měl někdo místo tak číslo na mě je 604671119. A dokonce se i vykoupu abych v autě nesmrděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 ále, trabl je v tom, že žádný mít nebudu... ale zato vezmu foťák, když nás bude tolik. takový familyphoto o třiceti kouscích v kalendáři nesmí chybět Mě se Cyril posmívá, že mám hnusný hodinky, to jen ať tě třeba nezaskočí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Saprysty to vypadá na mega akci, do kolika to vidíte, kdybych dorazil později se svou skromnou truhličkou s Primkama? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Zaviracka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 To bych měl v pohodě stihnout, spíš abych se vlezl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 milí kolegové,bohužel budete mít o jedno místo více,protože se dnes nezůčastním. Mám doma rodinné trable.Užijte si tuto jistě perfektní akci i za mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 To mi moc líto doufam ze nic vážného..milí kolegové,bohužel budete mít o jedno místo více,protože se dnes nezůčastním. Mám doma rodinné trable.Užijte si tuto jistě perfektní akci i za mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 milí kolegové,bohužel budete mít o jedno místo více,protože se dnes nezůčastním. Mám doma rodinné trable.Užijte si tuto jistě perfektní akci i za mě.Martine, to jistě naštve... Tak ať to vyřešíš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se