Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechystá se tam někdo od Ostravy, Valmezu, Hranic? Přidal bych se, na palivo přispěju :-)

Dneska jsem od Ladi slyšel na Kolibu a její pivo takovou chválu, že to musí stát za to :cheers:

• Odpovědi 642
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak já se asi taky dostavím  ;)

Cyril
Hejdik
Eman2208
Karel T
Jartop
kubson
Čumil

Vladimír P.

Stýf

Juraj11
Upraveno uživatelem Juraj11
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  V 11. 4. 2013 v 17:18, Juraj11 napsal:

Tak já se omlouvám-zaseknu se v práci a už se nebudu mít jak dostavit  :( snad příště ;)

Jedu z Přerova a taky se zaseknu....můžu tě vzít...

Upraveno uživatelem Eman2208
Odesláno
  V 12. 4. 2013 v 6:33, Eman2208 napsal:

Jo a pánové, neberte prosím NIKDO Panerae, potřebuji mít o víkendu čistou hlavu !!! Moc dík !!!  :cheers:

Já určitě žádné P. nevezmu,na to vem jed!!! :lol2:

Odesláno

Já teda namísto PAMů vezmu Nautily. Už jsem v PV, zatím ještě na firmě, ale neochvějně se chystám na večer. Dnes možná nebudu pít! Sem byl celej tejden ve špitále, tak mám spoustu nových předsevzetí!  :wheelchair:

Odesláno

Takže nakonec trochu změna. Bereme s Laďošem i své drahé polovičky! Takže se chovejte slušně! :cheers: 

Emane, nakonec uvidíš dvoje PAM,  z toho jedny 40mm holčičí 048. Já si svoje taky vezmu, protože jsem byl ve špitále se Steinama, tak se mi po pořádným uchu už docela stýskalo...

Odesláno
  V 12. 4. 2013 v 14:05, Cyril napsal:

Já teda namísto PAMů vezmu Nautily. Už jsem v PV, zatím ještě na firmě, ale neochvějně se chystám na večer. Dnes možná nebudu pít! Sem byl celej tejden ve špitále, tak mám spoustu nových předsevzetí!  :wheelchair:

Ty Nautily prosím vem, ještě jsem je naživo neviděl !!! Pomalu balím a doufám, že přijedu včas, ne jako posledně, kdy už jsi měl skleněné oči :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...