IzTaPa Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 premyslim, cim ten cifr na D8 udelat zajimavejsi - takhle je takovy nudny... co kdybychom dali 6 a 12 ve zlute, stejne tak jako markery na 3 a 9? pak by to bylo o chlup veselejsi...
Petr Svenda Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Zatím se zdají nadějné vizualizace C1 a D6. Prosím o názory ostatních. THXMozna uz jste dal, nejak jsem nestihal cist, ale za me take C1 a D6
OndraPod Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 premyslim, cim ten cifr na D8 udelat zajimavejsi - takhle je takovy nudny... co kdybychom dali 6 a 12 ve zlute, stejne tak jako markery na 3 a 9? pak by to bylo o chlup veselejsi...
IzTaPa Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Za me ok, trochu kolotoc, ale to jsme vsichni chteli, ne?
IzTaPa Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 D9 mě vůbec nebere. Ok, jaky je trdy tvuj navrh?
IzTaPa Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 C1 A kdyz toho vyrusime cisla krom 6 & 12, je to pro tebe akceptovatelne?
calv Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Moc vám do toho nechci kecat, ale Alda na to docela kápnul... Sinn má tak krásnou bílou, že je škoda ty číslice mršit jinou barvou (narážím teď na ten D9). Určitě bych zvážil vyhodit ten rámeček okolo datumovky a posunout ji na pozici 20 minuty. A jelikož není vnitřní luneta otočná, celkem postrádá smysl dávat tam indexy. Určitě vypadá lépe ten styl tutimy tzn. na vnitřní lunetě čísla bez indexů. Jestli tam dát minutové nebo hodinové číslice to je už otázka..
marosh Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 A kdyz toho vyrusime cisla krom 6 & 12, je to pro tebe akceptovatelne? Ani ne, ale líbí se mi Aldův návrh ala Tutima, čísla na vnitří lunětě.Na to by se mohlo dál zapracovat.
Chosef76 Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Připadám si jako v blázinci. Provedeme animaci v černo-bílo-červené, ozve se několik rejpalů..." NUDA...., tak přihodíme žlutou ....rejpalové ..."málo žluté " ....přidáme žlutou ..." cirkus, hnus " ....a dále ...co vypustit žlutou a nechat tam jen diskrétní červenou .....a co jen malinko modré ....Kucííí, buďte trochu konstruktivní
OndraPod Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Jejda to je kolotoč. Co zkusit něco osvědčeného viz. TutimaOranž vteřinovka plus popis thermo-comp. a index na dvanáctce, WR200 a vše ostatní v bíléJe to teda presne podle zadani(doufam)=index na 12h + Thermo-compensated stejnou oranzovou jako vterinovka(trochu jsem s ni uhnul, kvuli tomu dvojitymu indexu ve stejne barve)ad. font - neni sice stejny jako original co pouziva Sinn u rady 144, ale je dost blizko, navic je to stejne "teplej" font jako pouziva Sinn u rady 657, 757, 857,756, 556 atd.
marosh Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 No vida, E1 je super, mě se to líbí.Nevím, jestli ostatním nebude chybět další barva a jistá divokost.Mě by se tohle hodně zamlouvalo.
sashator Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Přiznám se, že se v tom taky začínám ztrácet- návrh E1 je dobrej, ale naprosto mi v tom chybí ta divokost a zajímavost o které se tu od začátku mluví- já osobně nechci 3 barvy, dvě bohatě stačí, ale v tomto případě už tam té oranžové (červené) je podle mě málo...každopádně bych zkusil ještě variantu D6 bez indexů na lunetě, pouze s minutami v oranžové, pro porovnání
OndraPod Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Nekde se mi ztratil index od dvojky, sorry, takze jeste jednou
OndraPod Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Přiznám se, že se v tom taky začínám ztrácet- návrh E1 je dobrej, ale naprosto mi v tom chybí ta divokost a zajímavost o které se tu od začátku mluví- já osobně nechci 3 barvy, dvě bohatě stačí, ale v tomto případě už tam té oranžové (červené) je podle mě málo...každopádně bych zkusil ještě variantu D6 bez indexů na lunetě, pouze s minutami v oranžové, pro porovnání
Chosef76 Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 E1 je moc pěkný čistý design. Ještě nějaká drobná atraktivnost ...a stačilo by mi to. + tegiment+ tah=parádní tool watch
OndraPod Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Nevim teda jestli je to zrovna "drobna atraktivnost", ale uz to tu taky padlo, tusim jeste v predchozim vlakne viz. original: Sinn EZM4Tak jsem si to dovoli zvizualizovat na zaklade verze E1
Chosef76 Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 E1 ma nieco do seba. Dobry smer. Ano, je to úplně jiný směr, než bylo v zadání tohoto vlákna. Každopádně zde platí, že méně znamená více.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se