Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

premyslim, cim ten cifr na D8 udelat zajimavejsi - takhle je takovy nudny... co kdybychom dali 6 a 12 ve zlute, stejne tak jako markery na 3 a 9? pak by to bylo o chlup veselejsi...

• Odpovědi 195
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

premyslim, cim ten cifr na D8 udelat zajimavejsi - takhle je takovy nudny... co kdybychom dali 6 a 12 ve zlute, stejne tak jako markery na 3 a 9? pak by to bylo o chlup veselejsi...

sinn144led9.jpg

Odesláno

Moc vám do toho nechci kecat, ale Alda na to docela kápnul... Sinn má tak krásnou bílou, že je škoda ty číslice mršit jinou barvou (narážím teď na ten D9). Určitě bych zvážil vyhodit ten rámeček okolo datumovky a posunout ji na pozici 20 minuty. A jelikož není vnitřní luneta otočná, celkem postrádá smysl dávat tam indexy. Určitě vypadá lépe ten styl tutimy tzn. na vnitřní lunetě čísla bez indexů. Jestli tam dát minutové nebo hodinové číslice to je už otázka..

Odesláno

A kdyz toho vyrusime cisla krom 6 & 12, je to pro tebe akceptovatelne?

Ani ne, ale líbí se mi Aldův návrh ala Tutima, čísla na vnitří lunětě.

Na to by se mohlo dál zapracovat.

Odesláno

Připadám si jako v blázinci. Provedeme animaci v černo-bílo-červené, ozve se několik rejpalů..." NUDA...., tak přihodíme žlutou ....rejpalové ..."málo žluté " ....přidáme žlutou ..." cirkus, hnus " ....a dále ...co vypustit žlutou a nechat tam jen diskrétní červenou .....a co jen malinko modré ....Kucííí, buďte trochu konstruktivní gunsmilie.gif

Odesláno

Jejda to je kolotoč. Co zkusit něco osvědčeného viz. Tutima

Oranž vteřinovka plus popis thermo-comp. a index na dvanáctce, WR200 a vše ostatní v bílé

sinn144lee1.jpg

Je to teda presne podle zadani(doufam)=index na 12h + Thermo-compensated stejnou oranzovou jako vterinovka(trochu jsem s ni uhnul, kvuli tomu dvojitymu indexu ve stejne barve)

ad. font - neni sice stejny jako original co pouziva Sinn u rady 144, ale je dost blizko, navic je to stejne "teplej" font jako pouziva Sinn u rady 657, 757, 857,756, 556 atd. :whistle:

Odesláno

Přiznám se, že se v tom taky začínám ztrácet- návrh E1 je dobrej, ale naprosto mi v tom chybí ta divokost a zajímavost o které se tu od začátku mluví- já osobně nechci 3 barvy, dvě bohatě stačí, ale v tomto případě už tam té oranžové (červené) je podle mě málo...každopádně bych zkusil ještě variantu D6 bez indexů na lunetě, pouze s minutami v oranžové, pro porovnání

Odesláno

Přiznám se, že se v tom taky začínám ztrácet- návrh E1 je dobrej, ale naprosto mi v tom chybí ta divokost a zajímavost o které se tu od začátku mluví- já osobně nechci 3 barvy, dvě bohatě stačí, ale v tomto případě už tam té oranžové (červené) je podle mě málo...každopádně bych zkusil ještě variantu D6 bez indexů na lunetě, pouze s minutami v oranžové, pro porovnání

sinn144led10.jpg
Odesláno

E1 je moc pěkný čistý design. Ještě nějaká drobná atraktivnost ...a stačilo by mi to. + tegiment+ tah=parádní tool watch

Odesláno

Nevim teda jestli je to zrovna "drobna atraktivnost", ale uz to tu taky padlo, tusim jeste v predchozim vlakne viz. original: Sinn EZM4

Tak jsem si to dovoli zvizualizovat na zaklade verze E1 :bag:

sinn144lee2.jpg sinn144lee3.jpg

Odesláno

E1 ma nieco do seba. Dobry smer.

Ano, je to úplně jiný směr, než bylo v zadání tohoto vlákna. Každopádně zde platí, že méně znamená více.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...