OndraPod Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Tak tydy to je, tentokrat na tahu, teda pardon, kovovem naramku Akorat ty napisy jsou lehce problematicky, prijde mi ze kdyz se daji kamkoliv jinam, nez dovnitr kruhu se stupnicemi, zkazi to tu hezkou kruhovou soumernost
IzTaPa Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 (upraveno) za me je toto slepa ulice -- z hezkych tool watch se z toho stavaji nevyrazne tuctove fliegeruhr na tahu, ktere se snazime vylepsit barevnym kolotocem uvnitr... to ty ty EMZ 7, kterymi se inspiruji, jsou vyraznejsi! a to jsme si na zacatku rikali, ze chceme neco, co ma koule... Upraveno 26. ledna 2013 uživatelem IzTaPa
Frantik Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Ja si asi koupim klasicke UX nebo GSG 9. Myslim, ze to tady nevymyslime. Ale pojdme se k tomu za nejaky cas vratit, podle me se to da dotahnout.
kloubik Odesláno 13. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2013 (upraveno) Protože jsem zase na webu Sinnu rozjímal nad 556 bez čísel, pro mě jedním z jejich nejhezčích modelů, upravil jsem jen tak z nudy ručky, které jsou jediná věc, která mě 100% nepřesvědčila a jediný důvod proč je ještě nemám. Plný dýnko, quartz (ale klidně i ta ETA 2824) a nic jinýho bych s ciferníkem neřešil, univerzály nadosmrti nebo aspoň na dlouho :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. února 2013 uživatelem kloubik
IzTaPa Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Taketo by sa mi moc pacili... Za me nee - nudne...
Chosef76 Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Vlákno se tu zastavilo, už jsem to nevydržel a koupil nová zelená Rada " Hulk" , abych ukojil touhu po hodinkách " s koulema", což se stalo. Návrh kloubika primární zadání nesplňuje. Jak píše IzTaPa...nuda, šeď.
People Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 ako sa to spieva v tej pesnicke? "Skoncili sme, jasna sprava."
marecenator Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 tak co to skusit ozivit? predstavu nemam ziadnu, chut na zaujimavu limitku od Sinnu ale velku!
Frantik Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 tak co to skusit ozivit? predstavu nemam ziadnu, chut na zaujimavu limitku od Sinnu ale velku!Tak ozivuj, uvidíme.
marecenator Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 Tak skusim, co mi napadlo a ci sa niekto chyti. Podla toho, co som precital by bolo dobre ujasnit, aky strojcek pouzit a mna ETA thermo oslovila. Otazka je, ci je bez navysenia nakladov pouzitelna s puzdrom 144.Cele vlakno je o ciernom ciferniku, co tak skusit nieco ine?Cifernik 1 farba ? zluta lumi (existuje?) indexy - cerne cisla ? bile nebo cerne napis sinn ? cerny nebo cerveny v barve vterinovky Rucicky 1 tvar: vterinovka palicka, hodinovka a minutovka jako na EZM10 nebo UX farba: vterinovka silno / kriklave cervena, hodinovka a minutovka cerna pro EZM10 (bila s cernym ramovanim pro UX) Cifernik 2 farba ? tmave modra indexy - bile cisla ? bile nebo cerne napis sinn ? zluty / silna oranz Rucicky 2 tvar: vterinovka palicka, hodinovka a minutovka jako na EZM10 nebo UX farba: vterinovka silno / kriklave oranz, hodinovka a minutovka zluta pro EZM10 (cerna so zlutym ramovanim pro UX)
FilipG Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 (upraveno) Pročetl jsem si zlehka vlákno až teď. Sinn sleduji, ale spíše modely 60XX. a) Poslední detail ciferníku na F2 je pro mě docela lákavý. Oním "zajímavým logem s lebkou" by mohly být ty kruhy. Škoda, že přesně nevím, co znamenají.b ) Mě by se tedy asi líbilo pouzdro z modelu 6033. c) Když quartz, tak nebylo by možné tu vteřinovku udělat neposkakující, ale plynoucí? Poskakující vteřinovka by pro mě byla KO kritérium.d) Když už by měly být hodinky "nějak jiné": českým artiklem je sklo. Co udělat ciferník ze skla, které by bylo normálně černé by pod ostrým světlem (polarizovanými brýlemi) umožňoval průhled na strojek po ním lhostejno zda quartz nebo mechanický. Upraveno 27. března 2013 uživatelem FilipG
FilipG Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Tak co znamenají ty kruhy najde, kdo to jako já nevěděl, tady: http://www.sinn.de/de/Download/Bedienungsanleitung/deut/SINN_EZM7_SD_DE.pdf
OndraPod Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Tak ja bych se k tomu casem zase klidne vratil, ted jdu na leto do U1, ale v budoucnu bych se ultimatnim tool-hodinkam od Sinnu rozhodne nebranil Jinak jsem koukal, ze vymejslime neco, co uz ma Sinn davno vymysleny (viz. verze E1)http://forums.watchuseek.com/f24/sinn-244-ti-i-503048.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se