Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 195
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak tydy to je, tentokrat na tahu, teda pardon, kovovem naramku ;)

Akorat ty napisy jsou lehce problematicky, prijde mi ze kdyz se daji kamkoliv jinam, nez dovnitr kruhu se stupnicemi, zkazi to tu hezkou kruhovou soumernost :angry:

sinn144lef1.jpg sinn144lef2.jpg

Odesláno (upraveno)

za me je toto slepa ulice -- z hezkych tool watch se z toho stavaji nevyrazne tuctove fliegeruhr na tahu, ktere se snazime vylepsit barevnym kolotocem uvnitr...

to ty ty EMZ 7, kterymi se inspiruji, jsou vyraznejsi! a to jsme si na zacatku rikali, ze chceme neco, co ma koule...

Upraveno uživatelem IzTaPa
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Protože jsem zase na webu Sinnu rozjímal nad 556 bez čísel, pro mě jedním z jejich nejhezčích modelů, upravil jsem jen tak z nudy ručky, které jsou jediná věc, která mě 100% nepřesvědčila a jediný důvod proč je ještě nemám. Plný dýnko, quartz (ale klidně i ta ETA 2824) a nic jinýho bych s ciferníkem neřešil, univerzály nadosmrti nebo aspoň na dlouho :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Vlákno se tu zastavilo, už jsem to nevydržel a koupil nová zelená Rada " Hulk" , abych ukojil touhu po hodinkách " s koulema", což se stalo. Návrh kloubika primární zadání nesplňuje. Jak píše IzTaPa...nuda, šeď.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak skusim, co mi napadlo a ci sa niekto chyti.

Podla toho, co som precital by bolo dobre ujasnit, aky strojcek pouzit a mna ETA thermo oslovila. Otazka je, ci je bez navysenia nakladov pouzitelna s puzdrom 144.

Cele vlakno je o ciernom ciferniku, co tak skusit nieco ine?

Cifernik 1

farba ? zluta lumi (existuje?)

indexy - cerne

cisla ? bile nebo cerne

napis sinn ? cerny nebo cerveny v barve vterinovky

Rucicky 1

tvar: vterinovka palicka, hodinovka a minutovka jako na EZM10 nebo UX

farba: vterinovka silno / kriklave cervena, hodinovka a minutovka cerna pro EZM10 (bila s cernym ramovanim pro UX)

Cifernik 2

farba ? tmave modra

indexy - bile

cisla ? bile nebo cerne

napis sinn ? zluty / silna oranz

Rucicky 2

tvar: vterinovka palicka, hodinovka a minutovka jako na EZM10 nebo UX

farba: vterinovka silno / kriklave oranz, hodinovka a minutovka zluta pro EZM10 (cerna so zlutym ramovanim pro UX)

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Pročetl jsem si zlehka vlákno až teď. Sinn sleduji, ale spíše modely 60XX.

a) Poslední detail ciferníku na F2 je pro mě docela lákavý. Oním "zajímavým logem s lebkou" by mohly být ty kruhy. Škoda, že přesně nevím, co znamenají.

b ) Mě by se tedy asi líbilo pouzdro z modelu 6033

c) Když quartz, tak nebylo by možné tu vteřinovku udělat neposkakující, ale plynoucí? Poskakující vteřinovka by pro mě byla KO kritérium.

d) Když už by měly být hodinky "nějak jiné": českým artiklem je sklo. Co udělat ciferník ze skla, které by bylo normálně černé by pod ostrým světlem (polarizovanými brýlemi) umožňoval průhled na strojek po ním lhostejno zda quartz nebo mechanický.

Upraveno uživatelem FilipG
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...