Návštěvník Kamil Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 To ti budou ještě malé :D A oranžový si pak koupíš Monstra 2 old black: Jak probíhá trénink?
gandalf Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 Pozorně toto vlákno sleduju. Kdybych věděl jak se tam nakupuje, tak jdu do toho s vámi. Sand bych to přežil /zas bych slíbil, že je to opravdu, ale opravdu tento měsíc naposled/. Někdo musí přeci rodinu reprezentovat, že? Teda alespoň hodinkama.
proof Odesláno 3. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2006 Pozorně toto vlákno sleduju. Kdybych věděl jak se tam nakupuje, tak jdu do toho s vámi. Sand bych to přežil /zas bych slíbil, že je to opravdu, ale opravdu tento měsíc naposled/. Někdo musí přeci rodinu reprezentovat, že? Teda alespoň hodinkama. No jo, kouzlům těhle hodinek se podléhá rychle. Ještě dva měsíce zpátky jsem je jen zběžně prohlédl a nic, poslední měsíc trávím jejich sledováním i 2 hodiny denně. To ti budou ještě malé :D A oranžový si pak koupíš Monstra Pokud se pro ty White Knighty rozhodnu, pomohl bys mi je koupit? Nemám totiž PayPal. Alespoň bys je mohl skouknout naživo a rozhodnout se, zda bys je taky chtěl. Dvoje najednou by asi neprošly celnicí bez povšimnutí... i když už tak je asi nutné počítat se clem.
old black Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 To ti budou ještě malé :D A oranžový si pak koupíš Monstra 2 old black: Jak probíhá trénink? Ráno jsem vydražil Black Knight a v pondělí Monstra, ale černý A to jsem se na ebay přihlásil v pondělí. Jak tohle skončí? U Chocholouška?
Viktor Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 Sorry, máte pravdu, je to všechno bílý ciferník
Tazatel Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 To světlo teda dělá divy, ještě ted se mi tomu nechce věřit :-) proof: Ted už nemusíš váhat, ty bílé zato stojí
proof Odesláno 3. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2006 To světlo teda dělá divy, ještě ted se mi tomu nechce věřit :-) proof: Ted už nemusíš váhat, ty bílé zato stojí Už jsem víceméně rozhodnutý pro Bílého Rytíře. Ale ještě jedna věc, které jsem si všiml. Vteřinová ručička má fluorescenční vrstvu na druhé straně... docela sranda.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 2 proof: no problem - odkud jsi? Říkám to pořád, ať si do nicku píšete město!
proof Odesláno 3. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2006 2 proof: no problem - odkud jsi? Říkám to pořád, ať si do nicku píšete město! Dostal jsem mail, díky. Promyslím to a ozvu se.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se