Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
I tak je 10.000,- za fake vyhozeno z okna, originál je origál a tím nepíši samořejmě o Breitlingu, ale o slušných mechanikách, jak psali kolegové výše, ovšem někomu není rady ani pomoci, tím však nemyslím Tebe  :)

A za tyto by jsi byl ochoten dát 3000,-- :o). U replik kupuješ jenom vzhled kvalitě moc nevěřím. Kdysi jsem také chtěl pořídit Breitling Navitimer repliku, ale po zvažování pro a proti jsem od toho upustil.

Ta tyto bych nebyl ochoten dát ani 300,- neb nejsem magor, nesbírám šrot a na nic si nehraju, na co nemám to nekoupím

Taky jsem pro kvalitu a tudíž originál, ale když se někomu ty hodinky líbí a na originál nebude mít nikdy tak proč si neudělat radost. Není to na hraní, že mám něco drahého, ale o tom že je to dle mého gusta. Kdyby byly tyto hodinky v tomto stylu a jiná značka za dobrou cenu proč je nemít když se líbí. Neberte to jako, že podporuji faky :).

Odesláno

Snow : souhlas - na co nemam to nekupuju - je to lepsi nez ze sebe udelat vola, kdyz nekdo pozna ze mam na ruce fake. krome toho bych z toho nemel ani radost. Uz to ze za origo musis vynalozit pomerne velkou sumu, dlouho se rozhodujes a vybiras nez koupis tomu dava ulne jiny smak nez kdyz koupis fake za par stovek.....

Návštěvník Snow
Odesláno
To Snow

ale faky fakt nebrat, to je jak čtyřproužkové Adidas. :(

čtyřproužkové adidasky :lol:

• po měsících...
Odesláno

Když už se tady řeší repliky ... co říkáte na tenhle kus?

http://www.loudfrog.com/itemdetail.aspx?detailID=178829

Zdá se mi to dost povedené ... strojek ETA 2892 (jako originální Bell&Ross), safír sklo, alespoň podle fotek precizní zpracování. Jasně stojí téměř 500 USD ...ale stále je to asi 10% ceny originálu. Jediná vada je, že nezaručují vodotěsnost a že to není originál ... :blow:

Odesláno
Když už se tady řeší repliky ... co říkáte na tenhle kus?

http://www.loudfrog.com/itemdetail.aspx?detailID=178829

Zdá se mi to dost povedené ... strojek ETA 2892 (jako originální Bell&Ross), safír sklo, alespoň podle fotek precizní zpracování. Jasně stojí téměř 500 USD ...ale stále je to asi 10% ceny originálu. Jediná vada je, že nezaručují vodotěsnost a že to není originál ... :blow:

jsou to super automaty, ale rozpoznatelné na dálku, nesedí barva je moc oranžová!! myslím , že origoše mají číslice plastická a do žluta . . .

Odesláno

No s těma fejkama bych byl dost opatrný, v posledním době jsem jich viděl na rukách dokonce i podnikatelů celkem dost, nějak se rozmohly. Poznají se zejména podle sklíčka a kovovýho tahu. Ale opravdu je to ve většině na první pohled ...

Odesláno

A říkat že se mi líbí a nemám na ně a tak jdu do kopie je hloupost. Jde koupit spoustu pěkných hodinek, které budou sice míň atraktivní, ale budou poctivý. Koukni se po Longinesách ...

Odesláno
A říkat že se mi líbí a nemám na ně a tak jdu do kopie je hloupost. Jde koupit spoustu pěkných hodinek, které budou sice míň atraktivní, ale budou poctivý. Koukni se po Longinesách ...

jj neinvestuj do fake, budou vypadat sice pěkně, ale narazíš na frajera s origošem a upozorňuji tě, jestli budemít pěkné originály tak se ti na ruku podívá . . . . bude ti trapně

osobně bych si u Longines asi taky vybral, ale raději mam sportovnější nádech

Odesláno

PigyCZ: co se týká té barevnosti ciferníku - nelze brát za bernou minci foto na netu. Stačí aby to někdo blbě nafotil či uložil v jiném barevném prostoru a hnedle je ze žluté oranžová :)

Co se týká "replik", taky bych do toho asi nikdy nešel (z důvodů zde výše popsaných). Jen mne například u těch B&R zaujalo, že se do toho dává stejnej stroj...

Odesláno
jj neinvestuj do fake, budou vypadat sice pěkně, ale narazíš na frajera s origošem a upozorňuji tě, jestli budemít pěkné originály tak se ti na ruku podívá . . . . bude ti trapně

osobně bych si u Longines asi taky vybral, ale raději mam sportovnější nádech

Přesně. Tohle se mi stalo zrovna minulý týden, já jen s Breitlingama Chronomat, ale pravýma, naproti na nobl večeři nobl podnikatel, na ruce Navitimer Heritage. Ono to nedá a prostě se po nich koukneš. A hodně rychle uvidíš sklíčko jak hází odrazy (ale jinak celkem dobré, jindy je to "lupa" při pohledu z boku), tah se zahnutýma článkama ... U kluka na zábavě to beru, ale tohle je lhář, který si na něco jen hraje.

Mimochodem, nechci zase tak propagovat Longinesy, ale mají novou sportovní kolekci :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...