Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

už mi začínají hodinky okupovat všechny volné šuplíky a budu potřebovat nějaký vybrazený prostor, kde by se daly "stohovat" efektivněji. Ono v tom šuplíku vždy leží jen na dně a zbytek místa hlubokého šuplete je nevyužitý, což si v paneláku nemůžu dovolit :-)

Měl by někdo tip, jak vyrobit nějakou "krabici", kam by se vešlo asi tak 50ks hodinek? Může mít i vice pater / modulů. Ideálně, aby se to celé dalo v případě potřeby přenášet - tj. ne jen platíčka nad sebou, aby tam ty hodinky jen tak "plavaly".

Kutím docela rád, takže bych se do toho výhledově pustil.

Zatím mě napadlo, jak tu někdo psal, koupit PUR pěnovou ilozaci na vodovodní trubky cca síly jako zápěstí a na to to věšet. Tyhle trubky nastříhat na šířku krabice a pak to tam vecpat.

Nechci tohle téma dávat někam do všeobecné diskuze, kde má každý pár kousků drahých hodinek, kdežto tady máme každý desítky ne zrovna ultra drahých kousků.

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj,

už mi začínají hodinky okupovat všechny volné šuplíky a budu potřebovat nějaký vybrazený prostor, kde by se daly "stohovat" efektivněji. Ono v tom šuplíku vždy leží jen na dně a zbytek místa hlubokého šuplete je nevyužitý, což si v paneláku nemůžu dovolit :-)

Měl by někdo tip, jak vyrobit nějakou "krabici", kam by se vešlo asi tak 50ks hodinek? Může mít i vice pater / modulů. Ideálně, aby se to celé dalo v případě potřeby přenášet - tj. ne jen platíčka nad sebou, aby tam ty hodinky jen tak "plavaly".

Kutím docela rád, takže bych se do toho výhledově pustil.

Zatím mě napadlo, jak tu někdo psal, koupit PUR pěnovou ilozaci na vodovodní trubky cca síly jako zápěstí a na to to věšet. Tyhle trubky nastříhat na šířku krabice a pak to tam vecpat.

Nechci tohle téma dávat někam do všeobecné diskuze, kde má každý pár kousků drahých hodinek, kdežto tady máme každý desítky ne zrovna ultra drahých kousků.

Tu trubku používám už pár let, jde splácnout a slepit chemoprénem, krabičky-umělohmotné-kupuju v Hornbachu.

Odesláno

Tu trubku používám už pár let, jde splácnout a slepit chemoprénem, krabičky-umělohmotné-kupuju v Hornbachu.

A vozí sebou v lodním kufru na srazy - viz fotky z posledního pražského prim minisrázku.

Odesláno

Já mám jednu krabičku, sice menší než Straspol, ale vejde se mi tam 20 hodinek - boxy tam jsou úplně přesně na hodinky bez řemínků. Sehnal mi ji táta, takže bohužel nevím, odkud je :sad01_anim: Prý z nějakého supermarketu...

Odesláno

Já mám jednu krabičku, sice menší než Straspol, ale vejde se mi tam 20 hodinek - boxy tam jsou úplně přesně na hodinky bez řemínků. Sehnal mi ji táta, takže bohužel nevím, odkud je :sad01_anim: Prý z nějakého supermarketu...

:eek: foto napoví

Odesláno

Práskači :cheers:

Dráždíš hada bosou nohou. Jak chceš. Když práskač, tak práskač.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

:cheers:

Odesláno (upraveno)

Ta vrchní je od firmy Kreher (mají ho třeba na ebay), ta spodní z Lidlu

Josefe, my se tady bavíme o skladování "odpadu", ta tvoje "krabice" by měla větší cenu než obsah :goof:

Upraveno uživatelem atomicsteve
Odesláno

No vida, krabiček s přepážkama je spousta, netřeba si hrát s pilkou a překližkou :-)

Ten kufr je fakt brutus... :-)

Josefe - jak už píše atomicserve - to je na jiný hodinky :-)

(no možná na těch top 20)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...