Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

flagolo: Tos mě teda překvapil, všude se píše, že mezinárodní nechtěj, že stačí když je to psaný latinkou a máš tam fotku. U jaký to bylo půjčovny? Taky budu pučovat v L.A. na letišti..

Odesláno

flagolo: Tos mě teda překvapil, všude se píše, že mezinárodní nechtěj, že stačí když je to psaný latinkou a máš tam fotku. U jaký to bylo půjčovny? Taky budu pučovat v L.A. na letišti..

Bylo to u Dollaru, auto vždycky booknutý odtud a pokaždý nejdřív párkrát otočil můj Českej a pak si řekl o mezinárodní.

Odesláno

V životě žádná kontrola (pokud nepočítám ty před rokem 1989). Jen do US neber žádné potraviny ani ovoce - hlavně na to jsou hákliví (a hlavně v Kalifornii).

To je pravda, na LAX mi z kufru sebrali klobásu, vyčmuchal ji pes :D Jinak v Praze mě nikdy po příletu nekontrolovali, ani se neptali jestli něco vezu. A to sem vždycky tahal 2 velké kufry. Ale třeba ségra přiletěla minulý týden a kufry brali do rentgenu.

Odesláno

tak uz jsem tady (SF) a mezinarodni ridicak jsem nemel a nechteli ho, stacil cesky. takze zrejme se to v ruznych mistech lisi, sem jsem na posledni chvili chytnul avizo, ze neni treba a to mi usetrilo dost casu..

Odesláno

To je pravda, na LAX mi z kufru sebrali klobásu, vyčmuchal ji pes :D Jinak v Praze mě nikdy po příletu nekontrolovali, ani se neptali jestli něco vezu. A to sem vždycky tahal 2 velké kufry. Ale třeba ségra přiletěla minulý týden a kufry brali do rentgenu.

prosim te, proc s sebou proboha vozis klobasu?

• po 2 týdnech...
Odesláno

No ja som uz viezol sestre do statov aj horcicu a dalsie potraviny, nastastie na komplet kontrolu vybrali pani predo mnou. Naspat ma uz tiez praskovali, ale tam im nezalezi na prevazanom legalnom tovare. Kazdopadne by som aspon doklady poslal postou solo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...