Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pristi tyden letim do statu a zajimalo by me, jaka je vase zkusenost s tim, jak moc pak v praze na letisti kontrolujou zavazadla. samozrejme se mi jedna o hodinky (ktere budu mit na ruce) a v baglu krabici. doklady si bud dam do penezenky, nebo ulozim nejakym jinym neviditelnym zpusobem mezi ostatni veci. je docela pravdepodobne, ze povezu nakonec dvoje hodinky s dokladama/krabicema. jak moc byste to resili predanim krabice spolucestujicimu kolegovi apod.?

Odesláno (upraveno)

Ja vezl z NYC (spoj pres Milano, abysme sli pres terminal 2) dvoje hodinky vcetne krabic. Doklady sly Fedexem zvlast.

Zastavil me celnik, zeptal se, jestli vezu elektorniku, chlast nebo cigarety, ja popravde rekl, ze ne a sel dal :).

Kazdej rok v lete litam do US sluzebne a staveli me za tech 9 cest dvakrat. Do kufru nikdy nelezli.

Pokazdy priznam, ze si vezu hadry, coz je pravda, a nikdy nic.

Edit: co se muze stat horsiho, nez ze ti vycislej dph. Zase se nestresuj :).

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno (upraveno)

Kdyz jsem letel zpět ze San Francisca (přes Paříž), tak na Ruzyni jsem byl nápadnej s dvouma velkýma kuframa. Těsně u východu mě zastavili celníci a ptali se na elektroniku apod. Řekl jsem, že nic nevezu, jen pár suvenýrů. Kufry mi nicméně projeli skenerem, který tam mají hned vedle, tož tak. Já teda po pravdě nic nevezl, jen pár suvernýrů a hadříků... :)

Hodinky na ruce a krabice v kufru, toho bych se nebál.

Upraveno uživatelem redd
Odesláno

No asi tak jak píše instant...když jsem letěl do Friska, prošacovali mě durchum durch, jako imigračního jsem vyfasoval nějakýho Abdula Al-Husajna s turbanem na hlavě, no hrůza. Nakonec mě do států pustili, zpátky jsem byl jak malý obchodní centrum, obrovskej kufr a krosnu na zádech plnou komponentů na kolo, 2x iPad, Wii, Xbox, hadry a plno dalších krámů a nikdo si mě ani nevšiml.

Odesláno

Podzim 2011 z Floridy (přes Španělsko) - kufr plnej hadrů, ale nezajímal jsem je.

Podzim 2012 z Dubaje (přes Vídeň) - kontrola u východu z letiště, kufr šel přes rentgen, ale až tak důkladná prohlídka to nebyla.

Odesláno

Mě teď poprvý na Ruzyni vyhmátli, ptali se jak dlouho jsem v USA byl a jestli vezu elektroniku, cifagery, chlast. Po pravdě jsem řekl, že nic, kufr stejně projeli přes skener, ale dovnitř už nelezli. Krabice od hodinek bych poslal asi fakt poštou, jen pro jistotu.

Odesláno

Mna rozoberaju pri prilete pravidelne. Dan za vydareny dizajn, no... Zatial najlepsia rozborka a zborka pri odlete bolo Honolulu. To som isiel az do treniek a preskenovali ma vsetkymi druhmi rucnych geretov co tam mali. Asi som sa tvaril prilis stastne.

Odesláno

Mě kontrolovali na Ruzyni akorát když eště lítala Delta přímo do/z Atlanty, to myslim skenovali kufr každýmu.

Poslyš a co to bude? Dle ceny něco sakra velkýho:)

Odesláno

Chlapi, kdo mate zkusenost s pujcenim auta v US? Budu v SFranc. Staci mi ta ceska ruzova kreditka s hologramem anebo musim mit nejaky ten mezinarodni papir od policajtu?

Odesláno

Chlapi, kdo mate zkusenost s pujcenim auta v US? Budu v SFranc. Staci mi ta ceska ruzova kreditka s hologramem anebo musim mit nejaky ten mezinarodni papir od policajtu?

Stačí český řidičák (NY city). Jinak celníci mě chytli cca před dvěma týdny při návratů z USA skrze Amsterdam a hledali jen drogy :D.

Odesláno

V L.A. vyžadovala půjčovna pokaždé striktně oba, normální, i ten mezinárodní.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...