cali Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Ahojte,pomyslam na potapky a uz dlhsiu dobu mi v hlave strasi Seiko. Moj problem je, ze ho nemam moc velky(obvod zapastia) cca 18cm. Potreboval by som ich skusit na zivo a preto hladam dobru dusu, ktora jedny ci druhe (idealne oboje) vlastni a nechala by ma ich v nejakej prazskej krcme ochmatat. (utrata by sla samozrejme za mnou)
cali Odesláno 28. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 Nikto nic? .....tak aspon foto shogunov na nejakej mensej ruke? (idealne na NATO remeni)
instant Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 (upraveno) pokial viem tak shoguny tu nikto nema edit: pokial to chces nosit aj na nato strape, odporucam shoguny. mne sa najprv nepacili ale dnes ich povazujem za prima dajvre. LINK Upraveno 28. ledna 2013 uživatelem instant
cali Odesláno 28. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 chcem to nosit hlavne na NATO... a prave pre to sa mi zdaju shoguny lepsie... MM300 su vysoke uz aj tak dost a nato ich este o milimeter pridvihne
instant Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 MM300 na nato strape mozno tak na fotenie, ale inak patria na ocel. tie shoguny su naopak titanove, takze tam by som radil najprv skusit original kov /bude to lahucke a pohodlne/ a az potom NATO. Urcite budu vyzerat dobre, su nizke, pekne tvarovane, omnoho viac "tool" ako MM300, a maju lug size 22mm, co je podla mna spravna velkost na textilny remen.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se