Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

prosím o pomoc s výběrem boxu. Pokud má někdo zkušenosti s těmi z odkazů, uvítám info o kvalitě, funkčnosti. Popř doporučte jaký volit. Cena do 3000 Kč.

Požadavky: na 10ks, průhled, kůže, polštářky na větší průměry hodinek.

Děkuji

První

Druhý

Třetí

Odesláno

Deset staci. Zena na pet kousku ja take. Pokud bude neco noveho neco zase pujde pryc. I na dvanact kousku bych zkousnul. :-D

Odesláno

Ja zacal s levnejsim boxem z Ebaye na deset kousku a zatim mi to vyhovuje.

Take se mi libi ten treti nejvice. Budu muset nejspis zaslat dotaz ktere z techto boxu jsou kozene a ktere jen kozenkove. Maj to tam zvlastne popsane. U toho levnejsiho maji psane material kuze a na drazsim syntetika.

Odesláno (upraveno)

Kdyby Ti to pomohlo, tak můžu nafotit rychlocvakem během pracovního týdne svůj box od Friedrich. Myslím že je to alespoň proporčně stejný model jako ta varianta 3. Mám to na 10ks hodinek, s tmavým vnitřkem, buvolí černá kůže myslím, s prošitím. Celkově naprostá spokojenost. Vše lícuje, polštářky na hodinky perfektní, velmi sofistikovaná řemeslná práce atd. atd.

Jo a ta fotka z toho eshopu vypadá divně

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno

blam: ten první mám doma, ale na 20ks - je to kůže, ale taková vintážně zpracovaná, ne každému se to líbí...

Odesláno

blam: ten první mám doma, ale na 20ks - je to kůže, ale taková vintážně zpracovaná, ne každému se to líbí...

No těd jsem si všiml, že je vínový. :-C

Odesláno

No ja mam box na pokud se nepletu 12 hodinek od tchibo a je v pomeru cena/ vykon super. Za usetrene penize si muzes koupit na ebay jeste winder :)

Odesláno

Takto jsem to mel doted. Nakonec jsem vse prodal a dnes mi dorazilo cislo tri z meho vyberu. Je to krasny, dobre zpracovany box. Mam z nej velkou radost. dekuji vsem zucastnenym.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...