Honza.manta Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Alimtuma kwa kutumia simu yangu juu ya hewa.
JanNovakJan Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 https://translate.google.com/#sw/cs/Alimtuma%20kwa%20kutumia%20simu%20yangu%20juu%20ya%20hewa.
gabik Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Za každou hrubku Bůh zabije jedno koťátko ?. Alimtuma kwa kutumia simu yangu juu ya hewa.
rooosta Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Práve stretnutie s klientom a na ruke Ulysse Nardin Maxi Marine Diver modre....niečo sa mi na nich nezdalo hneď na začiatku...také dajaké divné, fejkové...Podotkol som len "pekné hodinky" a už išli pod košeľu a žiadne debaty k nim. Pravdepodobne mu to bolo nepríjemné (tak neviem prečo si ich vlastne kupoval) a len tak cez zuby dodal, že sú z Turecka za 150 Eur...
alky Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 Indexy a cifr docela "pěkný", datum překlápí, ale ostatní nefunkční a celkově děsivý šmuk...brr. No, a to všechno pěkně doma pod svícnem. Dar dědovi (pilot čsa) od jednoho z jeho synů, táta docela čumákoval - prý výměna za původní Omegy.
Liqid Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 hnus, fake plážové kvality za euro
Valderek Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Podívejte se co mi dneska nabídl facebook za sračky ? Sponzorovaný odkaz . . . fejky NE!
M3maniac Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Práve stretnutie s klientom a na ruke Ulysse Nardin Maxi Marine Diver modre....niečo sa mi na nich nezdalo hneď na začiatku...také dajaké divné, fejkové...Podotkol som len "pekné hodinky" a už išli pod košeľu a žiadne debaty k nim. Pravdepodobne mu to bolo nepríjemné (tak neviem prečo si ich vlastne kupoval) a len tak cez zuby dodal, že sú z Turecka za 150 Eur... To stejné jsem zažil cca před třemi lety, pěkné hodinky říkám stavebnímu dozoru, mám stejné.... jsem mu říka po té co se přiznal že jsou levé jsem raději mlčel. Bych za ty fejky dával jiné tresty. Jinak nedávno k nám přišla návštěva a mladému přinesla pěknej hodnotnější dárek Daytona full gold a pozor, o průměru tak 46 :-) Můj názor je, že raději čokoládu než takovém full plechogold.
wizard-ov Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Tak vem to tak, že mladej má zase limitky...
JanNovakJan Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Že ty fake každého tak iritují, půlka národa nakupuje na stánkách trička Adidas, boty Nike apod. a nad tím se čas od času pozastaví akorát celní správa, když dělá zátah, jinak to nikomu nevadí. Když chce někdo chodit jako kašpar, proč mu to nedopřát?
wizard-ov Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 No jo, ale i origo Nike se dělá v Číně, takžetam až takový rozdíl není ;-)
JanNovakJan Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Podle té Číny bych se už neřídil, i Eterna, Volvo a další jim patří, což každý ví a žádná tragédie. Tedy zatím
Jivl Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Mně tedy vadí fejky i triček a bot.........................
JanNovakJan Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Mně vadí pouze do té míry, že si to nekoupím. Ale abych šel po ulici a nervoval se pokaždé, když vidím někoho s fake oblečením, to tedy opravdu ne
Kristian.nov Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Tak z těch Adihas a Nyke snad už tenhle národ od devadesatek vyrost ne?? Já už nic takovyho neviděl ani nepamatuju...
Liqid Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 I producenti fake hadrů jdou s kvalitou nahoru, takže Nyke už nikdo snad nevede. Ale zkus si třeba vygooglit tričko Armani a porovnej si to s ofiko nabídkou. Fake trička mají obvykle logo přes půl těla, aby ho každej viděl. Ale origo hadry mají obvykle decentní loga, případně žádná. Podobně jako kabelky od LV, brýle RB, rolby...
7jerry7 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 ....tak nějak nevím, než fake, raději kvalitní noname, ale ostatním do toho nekecám....jooo pokud mi někdo nenabízí origo a nechá si zaplatit 50% ceny....vracel jsem takto brýle Oakley Valentino Rossi Jupiter - frajer že prý jsou origo, ale na lakování nožek krásně viditelné nedostatky a polarizace žádná....tak jsem je poslal zpět, ale poštovné jsem si zaplatil, tak vůči těmto jsem záporák, to jo....ps: polarizaci lze odhalit na displeji telefonu - jednoduchý fígl
McStinger Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 ps: polarizaci lze odhalit na displeji telefonu - jednoduchý fígl Aj na digitálkach apod.
7jerry7 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 ..na digi bude spíš antireflex než polarizace, nee?
McStinger Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 ..na digi bude spíš antireflex než polarizace, nee? Skús na obyčajnej kalkulačke
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.