radouz Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Mně už to fakt štve. Člověk vleze na fejsbuk a je tam toho zas tři prd***. Nemá cenu jim vysvětlovat, že prodávat fejky je nezákonný, a to dokonce ikdyž to přiznaj. Nakonec jsem já ten špatnej a všichni zájemci se do mě pustěj, jakej jsem nepřející hajzl. Tenhle frajer prodává tři strašný fíky a tvrdí, že si koupil něco pravýho. Když jsem se zeptal, ať se pochlubí, už neodepsal.
Lunochod Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Včera v tanečním kurzu, dobře oblečený chlapík 30+, na ruce Nomos Tangente. Jakož to zarytý příznivce této značky jsem se na ně začal vyptávat. Chlapík obratem přiznal, že jsou to fejky se seagullem za desetinu ceny originálu. Byl lehce zaražen ale nevypadal že ho to nějak trápí. Každopádně se mi nejedná až tak o jeho reakci, jakož to o poukázání na to, že se v naší společnosti objevují fejky i méně známých značek.
Lunochod Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 To nevím, oslovil jsem ho s tím jestli to jsou Nomos Tangente, a na to odvětil, že jsou to fejky.
Alexion Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Ja mam doma práve rodiny zo seagullom a nepovažujem ich za fake. Tuším ale dostať aj niečo podobné s logom nomos a to uz je zbytočná zloba. Odoslané z MI 4W pomocou Tapatalku
novaky Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Ja mam doma práve rodiny zo seagullom a nepovažujem ich za fake. Tuším ale dostať aj niečo podobné s logom nomos a to uz je zbytočná zloba. Odoslané z MI 4W pomocou Tapatalkutak kolik těch RODIN zo seagulom máš?.... a jsou to aspoň křesťani?
novaky Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Taky myslím, že Géčka by pro něj byly lepší....prý: kdybych měl originály, tak si to hodím. Někde jsem četl, že muž by měl mít hodinky ve výši dvou svých platů. Asi to není dogma, ale ono to vystihuje fakt, že pokud budu deset let škudlit na hodinky snů za dvě kila, tak se je pak budu opravdu bát nosit a každý škrábanec mi přivodí infarkt. Na druhou stranu je asi z nějakého úhlu pohledu pochopitelné, že někdo chce vypadat "movitější"....navíc kdyby každý nosil jen hodinky na které má ze dvou platů, tak by to ty ženské měly až moc jednoduché... to by byla dobrá poučka, kdyby člověk měl jedny hodinky,,, tedy pro normální lidi. Zde si to nedovedu moc představit ani jedním směrem...
Marhi Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 to by byla dobrá poučka, kdyby člověk měl jedny hodinky,,, tedy pro normální lidi. Zde si to nedovedu moc představit ani jedním směrem...Spíš bych řekl že to platilo v době kdy byli hodinky jen spotřební zboží. Dnes bych je řadil ke šperkům a tak to i pojímám. Krásná hračka co ukazuje čas a technická dokonalost vyvíjená staletí.Tam je pak cena nerozhodující.
wave ceptor Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Ale hodinky jsou spotřební zboží.
Rudina Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 koukám, že se poučky časem mění. Já jsem zase četl, že muž si má za život koupit alespoň jedny hodinky ve výši svého měsíčního platu.
Liqid Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 A co má dělat chlap, který nemá měsíční plat, to je pak teprve dilema.
Rudykopalsson Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Nebo chlap, kterého by manželka zabila, kdyby si koupil hodinky v ceně jeho měsíčního platu:-)
Rudykopalsson Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Moje žena má oproti všem ostatním ženám obrovský náskok a to jsou naše dvě děti:-) A budiž ji omluvou, že jsme se vzali, než jsem se stal chronozavislý:-)
Kytkosaurus Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 A co má dělat chlap, který nemá měsíční plat, to je pak teprve dilema. Nebo chlap, kterého by manželka zabila, kdyby si koupil hodinky v ceně jeho měsíčního platu:-) Hodinky v ceně měsíčního kapesnýho?
Liqid Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Takových možností je asi víc - kapesný, renta, důchod, tantiemy. Spíš jsem ale myslel pány podnikatele - příjmy nemáš pravidelně každej měsíc ve stejné výši.
Kytkosaurus Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Tak to nemaj v podstatě ani zaměstnanci. Dovolená, nemoc, přesčasy, odměny, nějaký to vylovení, odbahnění... I kdybych se toho chtěl držet, nebudu to počítat na korunu přesně. A jako živnostník bych prostě použil roční příjem dělenej 12.
Liqid Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Já bych to asi vůbec takhle neřešil, ta poučka o platu a ceně hodinek je IMHO blbost. U chronomagorů je to úplně mimo, tam jsou hodinky prostě hobby. A u ostatní populace? 90 % lidí, co hodinky vůbec nosí, má hodinky za pár tisíc z obchoďáku. Kdyby se tou poučkou každej řídil, tak by ulice byly plné Longines, ML, Fortis atd. což fakt nejsou. A dle reakcí okolí se mi zdá, že pro lidi s průměrným platem jsou i Seika za 5k luxus.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.