Kristian.nov Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Já myslim, že tahle diskuze neni vůbec OT vlákna... Je na ní naopak dobře vidět, jak se tváří odhalení fejkaři...
Tondaa73 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Já myslim, že tahle diskuze neni vůbec OT vlákna... Je na ní naopak dobře vidět, jak se tváří odhalení fejkaři... +10
AndyAaron Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Kdyz uz to vypadalo, ze se to zacina uklidnovat, tak do toho Kristian zas rubl
Mikefux Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Já myslim, že tahle diskuze neni vůbec OT vlákna... Je na ní naopak dobře vidět, jak se tváří odhalení fejkaři... Evidentně si vůbec nepochopil, co je fejk a ještě se tím chlubíš. Gratuluju. tptlk
Kristian.nov Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Rozdíl mezi replikou, inspirací, homage, říkejte si tomu jak chcete a fejkem je pouze právní... Morální neni žádnej...
vraby Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Vždyť už to je jen krdel :-) VY nemorální pararaziti,lulíni ......
Mikefux Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 "Já jsem někdo, já mám Rolex, to jsem hned lepší člověk. Ta žebrota se Steinhartem tady akorát zaclání." tptlk
SCIFI Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Rozdíl mezi replikou, inspirací, homage, říkejte si tomu jak chcete a fejkem je pouze právní... Morální neni žádnej...žit SYSTEMATICKY ze sociálních davek a prace druhých je taky legální. Ale ne kazdej na to má žaludek/morálku
raskiscz Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Ja z toho tady mam pocit ze kdyz je to dostatecne levny viz. Vratislavia, nebo relativne drahy a dobre okopirovany napr. MKII, Precista, tak homage nikomu nevadi, ale vsechno mezi je hnusej zavrzenihodnej fejk.Jenom mi hlava nebere argument ktery tu uz nekolikrat zaznel, ze MKII je dokonale okopirovanej homage, takze je to OK, zatimco Steinhart je jen hodne podobna nepresna kopie takze je to vlastne "fejk" EDIT: samozrejme trochu prehanim Přesně, a nechápu, proč jsi k tomu dodal to, že trošku přeháníš, jako aby to bylo víceméně korektní?? :-) Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk
raskiscz Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Ondra Možná je rozdíl v tom když firma se chlubí originálním designem (stein) a firma co se snaží vyrábět kopie neexistujícich hodinek a narovinu to řekne. Já v tom rozdíl vidim.Cha cha, to mi prosím tě vysvětlí jaký? Jak jsem starej tak jsem asi hlupej :-) Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk
raskiscz Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Ono totiž už není co odhalovat, protože před pár stránkami vyplynulo, že všechno s výjimkou origo Rolexů jsou vlastně fejkyTrefil jsi to, také mám ten pocit :-) Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk
raskiscz Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Rozdíl mezi replikou, inspirací, homage, říkejte si tomu jak chcete a fejkem je pouze právní... Morální neni žádnej...Ano, ano, ano :-) Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk
Návštěvník YPO Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Hele, dej mi prachy a koupim si Rolex. Nedáš, koupim si originální výrobek výrobce xy. Ta rovnice je prostá. todle bych nevymyslel ani já ..... a to sem fakt debil
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Asi je to jednoduchý, každý by je chtěl, někdo na ne má , někdo ne, a někdo by na ne třeba mel ale pak by musel oželet jinde a to bud nechce nebo nemůže (nesmi). Firem co se inspirují nebo parazitují na designu je mrak. Kvalita nekvalita, dokonala nedokonala kopie, je to jedno. Každý by je chtěl. Kdo tvrdi že ne tak si ho honi dvakrát. Co se týka přímo Steinu, tak zpracování proti Rlx je úplne ale úplne jinde a cena odpovída zpracování.
Návštěvník YPO Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Asi je to jednoduchý, každý by je chtěl, někdo na ne má , někdo ne, a někdo by na ne třeba mel ale pak by musel oželet jinde a to bud nechce nebo nemůže (nesmi). Firem co se inspirují nebo parazitují na designu je mrak. Kvalita nekvalita, dokonala nedokonala kopie, je to jedno.Každý by je chtěl. Kdo tvrdi že ne tak si ho honi dvakrát. Co se týka přímo Steinu, tak zpracování proti Rlx je úplne ale úplne jinde a cena odpovída zpracování.rolex si může koupit každý x respektive na ně našetřit .... nejsou to finančně nedostupný hodinky (pokud někdo má v krabici desatery mrdky za 15t, tak je to snadný) .... spíš je to o tom jestli ty hodinky za stopade nebo i za deset fakt potřebuju? (jak někdo psal o časomíře x jít fčas na vobět ? ..... na to nepotřebuju hodinky .... žaludek se vozve ) ..... všichni tu víme, že hodinky jsou píčovina za deset i za dvěstě .... hodinky neska nikdo nepotřebuje .... je to jenom individuální osobní mastrubace, předvádění sama sebe a zahánění nudy .... prostě úplnej nesmysl
TomcatCZ Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Rika se tomu jednim slovem : koníček :-) tam se na prachy nehledí..
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Tak picovina je dneska i foťák. .. a jaky je to business.
Návštěvník YPO Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Rika se tomu jednim slovem : koníček :-) tam se na prachy nehledí..koníček je to když jsi sběratel (1% členů) ... pro uživatele a mastrubíře to je spotřebka a ta mastrubace .... no .... něco jako točit vop půl roku ijfoun .... taky velká píčovina
Sacíbagr Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 ...tak nevím, jestli tady nemám zamotat Déčka.
lib Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Zamotej sem D a jdu shánět vánoční dárky.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.