kandrdas Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Ja tomu s tema Daytonama klidne verim.Prd vime,kdy a za jakych okolnosti k nim prisel.Souhlasím s Tebou. Hodně lidí se tady považuje za "chronomagory"...., a žijou tím. Proč by tím nemohl žít i onen postarší pán? Každý ty priority má někde jinde. Chápu, že si asi nekoupí Pateky za tři mega......, ale nerozumím tomu, proč by si nemohl koupit hodinky třeba za dvě kila. Odepře si holt jiné věci. Jsem tady chvíli na fóru, takže tak nějak se tu s Vámi nemohu měřit, ale rozhodně mi u některých přispěvatelů přijde, že jak nemáš v garáži novou esklasu, nejlépe pětikilo motor, tak prostě dobrý a dražší hodinky mít nemůžeš......a jestli je máš, tak to jsou stoprocentně fejky....... To mi přijde tak nějak hodně pseudopokrytecký...... Jako - neříkám, že takovýhle jsou tady všichni..... to ne!!!! Ale z některých příspěvků to tady vyplývá a jde to z nich cítit. Děda je třeba blázen, kterej si splnil klukovskej sen a ze stavebka, kam deset let přispíval po pětistovce měsíčně si prostě ty svoje vysněný hodinky na starý kolena koupil. Nevíte - nesuďte..... Mě to připomíná, když jsem cca před čtyřmi roky přijel na benzínovou pumpu starou oprejskanou škodovkou, kterou mám dodnes, špinavej až za ušima....., protože se mi na dálnici rozbilo auto, a jak jsem se v tom vrtal, tak jsem vypadal jak kolotočář. Na tý pumpě jsem se chtěl jenom umýt a protože jsem asi nevypadal společensky úplně na výši v té chvíli, tak mě ta pumpařka hodně rychle z té pumpy vyprovodila, aniž bych jí stihl cokoliv říct......... Cca za tři týdny jsem na stejné pumpě tankoval a to už jsem přijel onou zmiňovanou služební esklasou v obleku... ženská ( ta stejná) se mohla ze mě posrat a pomalu mi šipky do řiti skákala..... Co si o takovýchto lidech myslet?????? No a pomalu stejná mi přijde ta úvaha o onom dědovi.....
kandrdas Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Jo, já bych ještě dodal.... Znamená to teda, že když mám doma tu starou oprejskanou škodovku... A když si třeba koupím Tudory..., že jakmile někde půjdu budou na mě " chronomagoři" koukat, že jsem lůzr, protože mám fejky? ( i když to budou kupované hodinky u AD?) Za dvě hodiny si vezmu oblek, sednu do esklasy a už to bude všechno v cajku???? Nad uvažováním některých lidí mi zůstává rozum stát......
Frantik Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Přesně tak. Z každého důchodu si něco uspořil, a koupil Daytony. Nebo to mohl bejt dárek, pozůstalost, nález na pude, dědictví, atd.
m.n. Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 blablabla S-klasu, jak píšeš, máš, tak tady s náma můžeš být, takže pohoda, ne?
kandrdas Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 S-klasu, jak píšeš, máš, tak tady s náma můžeš být, takže pohoda, ne?Já S - klasu nemám. Jezdím s ní, ale pane mi neříká.
gougy Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 S-klasu, jak píšeš, máš, tak tady s náma můžeš být, takže pohoda, ne?je třeba to napsat, jinak to nefunguje, víš jak
kandrdas Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Kandrdas bude nějaká socka asi :-(Asi jo. Budeš mě muset dát ban.
kdojinej Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 To říkala jako historku k dobru v nějakém rozhovoru /mf dnes?/ myslím Dušáková, že zažila jak do krámu nakráčel chlap v šusťákách s igelitkou, z tý vytáhl 150K a koupil si vysněné submarinery..
kandrdas Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Nejsem moderator, to se da vyčíst.Já nenapsal nic víc, než svůj názor a postoj k věci. Takže to neber nějak pejorativně. Můžeš s tím souhlasit, nemusíš. To je všechno.
Frantik Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Ja taky napsal jen svůj názor. Nevim co je na tom pejorativniho. Můžeš s tim souhlasit, nemusíš.
ondralbc Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Já nenapsal nic víc, než svůj názor a postoj k věci. Takže to neber nějak pejorativně. Můžeš s tím souhlasit, nemusíš. To je všechno.NIc si z toho nedělej, musíš si přečíst, že Frantik není moderátor, ale prudič
kandrdas Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Ja taky napsal jen svůj názor. Nevim co je na tom pejorativniho. Můžeš s tim souhlasit, nemusíš.Takže vlastně v pohodě.
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 dalsi vlakno, ktere bych exemplarne zavrelSouhlas, na "honění trika" jsou tu jiný vlákna.
Octavian Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Ty vole ja jezdim v oktavce dvojkove a mam taky hodinek skoro za mega .... na aute ci vobleceni prece nezavisi ...
travex Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Si jdu do sklepa pro holínky, tady dnes teče rozum proudem.
villain83 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Ty vole ja jezdim v oktavce dvojkove a mam taky hodinek skoro za mega .... na aute ci vobleceni prece nezavisi ...A co mas za hodinky?
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Si jdu do sklepa pro holínky, tady dnes teče rozum proudem. Vem si radši rovnou broďáky.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.