Locky Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Proč hned komplex? Jen mu to není jedno a těm méně způsobilým, nebo těm, co na to kašlou (třeba já) to pak připadá jako grammar nazi Osobně dost rostu ze slova potencionální, ale jinak ... grammar "mazzi" ... pardón, ale nedalo mi to.
j3ykobim Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Po delší době jsem se dostal k tomuto vláknu a pár stran z5 mě zaujala diskuze ohledně priorit. Docela čučím, že někdo v této době ještě někoho hodnotí dle oblečení, bot či hodinek. Např. kamarád je fanda motorismu, plat má průměrný, ale v garáži mu říká pane třeba Maserati Granturismo, vím že to není zas nějaká drahá sranda na pořízení, ale provoz něco stojí, jen výměna oleje v servisu Maserati vyjde cca na 28tis, spotřeba před 20litrů, atd., + má další 3 auta s podobnou spotřebou. Hodinky za pár stovek, líbí se mu i dražší, ale prý na ně nemá. Pak z něj vypadne, že když byly teď slevy na půjčení 458 Spider, tak neodolal a zaplatil za den půjčení 30tis(za to už by našel hodinky na celý život). Pěkný příklad lidských priorit mě napadl Jan Jíra(producent). Celý život mezi umělci, za život toho jako kluk z malého města dokázal relativně dost...., má vyděláno(syn se potaťil, dcera modelka žijící s Abrahámem v Monacu) , ale když ho potkáte na ulici, tak by jste mu dali pětikorunu. Nosí většinou jen prestyžky ve dvou klasických barvách, ošoupanou bundu a igelitku. A přitom kdyby chtěl by mohl závodit s Bartoškou, kdo má větší sbírku hodinek.
utrejch Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Na kolik tak vyjde, ten prumerny plat?Po delší době jsem se dostal k tomuto vláknu a pár stran z5 mě zaujala diskuze ohledně priorit. Docela čučím, že někdo v této době ještě někoho hodnotí dle oblečení, bot či hodinek. Např. kamarád je fanda motorismu, plat má průměrný, ale v garáži mu říká pane třeba Maserati Granturismo, vím že to není zas nějaká drahá sranda na pořízení, ale provoz něco stojí, jen výměna oleje v servisu Maserati vyjde cca na 28tis, spotřeba před 20litrů, atd., + má další 3 auta s podobnou spotřebou. Hodinky za pár stovek, líbí se mu i dražší, ale prý na ně nemá. Pak z něj vypadne, že když byly teď slevy na půjčení 458 Spider, tak neodolal a zaplatil za den půjčení 30tis(za to už by našel hodinky na celý život). Pěkný příklad lidských priorit mě napadl Jan Jíra(producent). Celý život mezi umělci, za život toho jako kluk z malého města dokázal relativně dost...., má vyděláno(syn se potaťil, dcera modelka žijící s Abrahámem v Monacu) , ale když ho potkáte na ulici, tak by jste mu dali pětikorunu. Nosí většinou jen prestyžky ve dvou klasických barvách, ošoupanou bundu a igelitku. A přitom kdyby chtěl by mohl závodit s Bartoškou, kdo má větší sbírku hodinek.
j3ykobim Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 v Praze tuším něco kolem 35 tis. hrubého vyjde
ivan_989 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 To vymeni olej a este mu ostane na plnu nadrz. Pan je bretarian ?
Tondaa73 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 v Praze tuším něco kolem 35 tis. hrubého vyjde Heleďse, nechci se dohadovat, ale v ČR je průměrný plat okolo 27K, který je spíš pro většinu občanů z říše snů. Takže Tvůj příspěvek se mi jeví spíše jako nehorázný plk. Aby nedošlo ale k nějaký mejlce....nebýt zmínky o průměrném platu, tak bych o Tvém kamarádovi napsal, že je borec, a takových nadšenců houšť.
kandrdas Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Heleďse, nechci se dohadovat, ale v ČR je průměrný plat okolo 27K, který je spíš pro většinu občanů z říše snů. Takže Tvůj příspěvek se mi jeví spíše jako nehorázný plk.Aby nedošlo ale k nějaký mejlce....nebýt zmínky o průměrném platu, tak bych o Tvém kamarádovi napsal, že je borec, a takových nadšenců houšť.To nechápu?
utrejch Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Ja to taky nechapu. Ale jestli tomu dobre rozumim, tak nas tu nekdo taha za fusekli. Kdyby setril 10k mesicne tak usetreni milionu mu potrva osum let a jenom na vymenu oleje by si musel ocividne setrit tri mesice ... pojistka za rok pocitam tak aspon 50k takze dalsich pet mesicu setreni ... a to ma udajne jeste tri dalsi auta a garaz ... Jinak mu samozrejme auticka preju, proc by ne ... To nechápu?
Tondaa73 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 To nechápu?Co přesně nechápete chlapi?Psal, že kámoš má prům. výdelek, a tzn. cca 27K....a z toho našpároval na 4 káry, a o víkendu si honí triko v placce. Občas. Takže asi plk, neboli žvást. A tím, že jsem mu napsal, že nebýt keců o prům. platu, bych ho jako nadšence pochválil....tak tím jsem chtěl předejít kydům o mé závistivosti.Toť vše.
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 A to muze bet este prumernej plat vsech lidi na svete treba dva litry. Co budete delat?Edit: Tak sory, trochu sem to netrefil.http://svobodnenoviny.eu/prumerna-svetova-mzda-a-bohatstvi-na-obyvatele/
j3ykobim Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 mě je šumák jestli věříte či ne, spíš sem čekal reakce na Jíru, že se nemůže rovnat finančně Bartoškovi jinak tady ten plk honím v Břežanáku
Tondaa73 Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 mě je šumák jestli věříte či ne, spíš sem čekal reakce na Jíru, že se nemůže rovnat finančně Bartoškovi jinak tady ten plk honím v Břežanáku Plk není auto, ale plat.....čti...
CEGY Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Tak von muze mit prumernej plat, ale treba dedil, sportka, prodal garsonku na staromaku, hodny rodice, milujici pritelkyne apod...
Tondaa73 Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Tak von muze mit prumernej plat, ale treba dedil, sportka, prodal garsonku na staromaku, hodny rodice, milujici pritelkyne apod...To mohl, Martine... v tom případě to ale mělo být zmíněno.....ale, kua, průměrný plat...Sice to není o hodinkách, ale jsme pořád ve správném vlákně...
Návštěvník Mitak Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 V Olomouci na Flóře. Hádejte, co nosí místní kolotočáři ? :-)))
Tondaa73 Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 V Olomouci na Flóře. Hádejte, co nosí místní kolotočáři ? :-)))Béčka AAA +++ ?
Návštěvník Mitak Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Už jsem viděl dvoje Navitimery :-) jestli si je někdy koupím, tak o tom nikdy nikomu neřeknu a nosit je budu jen doma, ale jen, když budu sám doma ;-))))
j3ykobim Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Pánové a jak drahé auto si může dovolit člověk s Pražským průměrným platem? případně kolik? abych věděl zda mám nějaké prodat či naopak přikoupit ......... nevím, že by dědil čí vyhrál sportu, žije sám, hodné rodiče má .)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.