Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vidis, svoje IQ si nam odhalil v tvojom prispevku ukazkovo. K snidani zeres tak akurat...asi svoju mozgovu koru, kedze ti tak ubuda, potom tu stvoris tak prinosny prispevok. Viac sa k tebe nemienim vyjadrovat.

Raz ta uz z tohto fora pre tvoje chovanie vykopli.

Vidim ze si o to koledujes zase :D

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Raz ta uz z tohto fora pre tvoje chovanie vykopli.

Vidim ze si o to koledujes zase :D

Napisal som to, o com som skalopevne presvedceny z praxe a urazat som nikoho nezacal ja prvy, tak to vstrebavaj. Uzavrete.
Odesláno

Na FB (díky fb za zobrazování kktin, které se líbí mým, některým kktským, známým) na mne vyskočil příspěvek jakéhosi šášuly jménem Petr Casanova z jeho stránek First Class, kde cítil potřebu sdělit světu "jak to vlastně má", k čemuž bylo přiloženo video z jeho svatby. Nemám zdání o koho jde, jak si říká je také čistě jeho věc, a na druhou stranu fandím tomu, pokud se někdo nechá nazývat podobně absurdně, vypovídací hodnota o něm solidní, ale proč sem píšu: v onom videu mne kromě nepadnoucí košile (samozřejmě, že s monogramem!) uchvátily i B for B, které mi, nemůžu si pomoct, přijdou jako fejk. V B se nevyznám, v B for B tuplem ne, ale přijdou mi dost podobný těm, kterýma mne obšťastnil Voloďa "8 sádrokartonovejch desek za hodinu" Makačenko, když jsem naposledy před lety jel MHD. Tah vypadá celkem obstojně, indexy plasticky, ale nevim, AR nehodil při pohybu zápěstím odlesk (musel by?), prostě působí to na mě divně... Netvrdím, že Casanova je fejkař, co si o tom myslíte? Níže printscreen a odkaz na video, kde jsou v čase cca 0:19, bohužel ne dost dlouho na to, abych coby neodborník na B4B odhalil více... 

post-13579-0-98535400-1431206881_thumb.png

Odesláno

Dneska jsem zkouknul Kingsmana, měl hezký den, parádní náladu a pak narazil na Tvůj příspěvek na tenhle hnus fialovej...

Klasickej příklad člověka a češství, jak se o něm dočteme na Prigl.cz...cip jak lampa

duvenblejt.jpg

Má i nechutné fb stránky...

https://www.facebook.com/pages/Petr-Casanova-Ofici%C3%A1ln%C3%AD/560674517366170

Odesláno

Gern geschehen. No von se celej docela povedl, shlédnul jsem část jeho videa "5 zamlčovaných pravd o multilevelu" a na "7 pravidel, podle kterých žijí andělé mezi námi" už jsem neměl sílu. Btw. na jeho fb je taky výživnej post "Miluji plaz a kone. Nejlepe dohromady.". Wow, nemám slov. Ale co ty Brajtle? Bohužel jsem nikde nevygoogloval žádnou obstojnou fotku (čti "bál jsem se googlovat, bo ani andělé mezi námi netuší, co bych mohl najít")...

Odesláno

Právě, plech chrastí z fotky až sem. S těma B for B  jsem přišel proto, že se mi kdysi dostal do rukou megahumus z Pekáče (Beijing), kterej vypadal úplně stejně. Pouzdro Navitimer, ovšem na ZB to hrdě hlásalo B for B. Taky jdu pohledat. U Casanovy si přesně dovedu představit žvástíček o tom, jak "minimalizoval náklad na maximalizace image", ale taky bych se rád mýlil, pač honosit se takto fejkem, pokud o něj jde, je více než Duvenblejt.

Odesláno

Právě, plech chrastí z fotky až sem. S těma B for B  jsem přišel proto, že se mi kdysi dostal do rukou megahumus z Pekáče (Beijing), kterej vypadal úplně stejně. Pouzdro Navitimer, ovšem na ZB to hrdě hlásalo B for B. Taky jdu pohledat. U Casanovy si přesně dovedu představit žvástíček o tom, jak "minimalizoval náklad na maximalizace image", ale taky bych se rád mýlil, pač honosit se takto fejkem, pokud o něj jde, je více než Duvenblejt.

Pravdu díš, na druhou stranu k tomu perfektně kýčovitému svatebnímu videu by se origoše nehodily...zabilo by to tu atmosféru :) 

Odesláno

Mrkni znova na to video. Zdá se mi to, nebo vteřinovka skočí v čase cca 0:20 kvarcovym přískokem? Startuje zhruba na pozici 47 a je to superdebilně vidět. Anebo Casanova používá tachymeter k měření rychlosti zapnutí manžety... 

Odesláno

to je kikot, kecy jak v kostele a ještě si ty béčka pěkně vystavuje

Byl jsem sám na Štědrý den?Proklínal jsem svůj život :-D?A kruci to je umění udělat svatbu na Mauriciu, když tam jede jen ženich nevěsta a max. dva svědci? Dělá ze sebe bůhvíco? :-D Jak kdyby dělal svatbu pro 200 hostů a všichni tam přiletěli soukromým JumboJetem?.

Edit: Koment k videu

Odesláno

Co to tam neustále předvádí s těma rukama? Vypadá to, jak kdyby si před natáčením hrál s lepidlem :-)

Odesláno

Byl jsi rychlejší, taky jsem ho chtěl konfrontovat na téma fake watches/fake people. Hoď sem link, co na to guru himself, ačkoliv čekám nějakou tirádu, resp. slint, na způsob "haters gonna hate"... 

Odesláno

Byl jsi rychlejší, taky jsem ho chtěl konfrontovat na téma fake watches/fake people. Hoď sem link, co na to guru himself, ačkoliv čekám nějakou tirádu, resp. slint, na způsob "haters gonna hate"... 

Taky jsem zvědav Bedjo, včera mě hodně svrběly ruce, ale nakonec jsem mu nic nenapsal, protože přesně jak říká Olaf, to stádo sluníčkových ovečer bude mít za blbce stejně nás. 

Odesláno

Jo tak na reakci jsem zvedav, treba k tomu prida nejakej clanek o namyslenych hodinkarich :)

Kdyby nepsal o úspěchu a "first class", tak je mi to u prdele. Takhle je to pokrytecké jako hovado. 

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...