jungle Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Tak to je fakt k smichu, nebo placi? musi se zastavat sam sebe, svymi alter egy 140000 fans, skoda ze 19 z mych fb pratel je mezi nima, celkem v pohode lidi, vetsina z nich dokoncuje VS, asi to mezi studakama s ruzovejma brejlema frci
Denjl Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Tvl uz sem myslel ze to jede do finale s ono to vypada teprv na zahrivaci kolo :-D kdo ze to poslal do blesku minule? Sent from my iPhone using Tapatalk
stepan_1981 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Ježiš dneska je krásnej den! Díky kucí! :-)
bandicoot Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Že to řešíte. Alpha dogs neřeší malopéra...
gougy Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Že to řešíte. Alpha dogs neřeší malopéra... Vždyť to je nádherný příklad sem do vlákna, takový typický
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Tak mu udelame odkaz na Exotopedii, ne?Edit: Aha, koukam, ze uz neexistuje. To se asi par blbum ulevilo...
tr0t3l Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 už to niekto pošlite Blesku narušený jedinec káže o morálke, klamár a psychopat
l.adamek Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Na některých vytvořil v jeden den třeba 3 příspěvky, aby tam něco bylo. Jinak jsou prázdné. Jediný Dušan je asi skutečný. Ta Denisa je ve skutečnosti výřez z této slavné fotky: http://www.worthytoshare.net/this-pretty-girl-was-seeking-a-rich-husband Další v pořadí je Lukáš, to je ve skutečnosti Michael Trevino, herec. No a dál už to mám u zadele. Je mi líto, že jsem to nějak chytřeji nepoužil proti němu, protože to tu evidentně čte, pokud jste mu poslali několik odkazů. Edit: http://www.scottishgolfview.com/2007/10/greg-paterson-wins-fife-order-of-merit.html Ok, tak ani Dušan Kontrolovat profily me nenapadlo, pekne, takze vetsina diskutujicich bojujicich za vudce jsou fake profily, takze nejspis vudce sam Vsechny tyto fake profily "uplnou nahodou" sdili na wallu jen clanky z firstclass.Pan Cassanova klesa opravdu hluboko Edit: neodpustil jsem si to a odkazy na fake profily prilozil k vlaknu na fb.
Lobber Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Chtěl jsem tam napsat taky, ale pan Casanova mi otevřel úplně nový svět. Slunce v duši a nešiřte negativní energii(já ji odebírám od ČEZu). Musím ještě zapracovat na sametovén hlasu a slepených prstech - pak budu bohatý a pozitivní. A ne že mi budete potom to bohatství závidět. Aleluja A dekuji za prijemny den ... Opravdu se tu bavim !!!
Návštěvník Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Náhodou ten web je super, takové shromaždiště OVB. Podle mě by byl ideální do tandemu z ovčáčkem Už jenom fotky co tam chlapec dává, tím si člověk nesmí kazit den....
Denjl Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Jo, kasanova, ovcacek a Ovb to je dobrý :-D mam z toho normálně pozitivní neděli :-DNáhodou ten web je super, takové shromaždiště OVB. Podle mě by byl ideální do tandemu z ovčáčkem Už jenom fotky co tam chlapec dává, tím si člověk nesmí kazit den.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Ruiz.aw Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Dnes jsem byl na Kokořínu, krásný den, nádherný výlet. Večer si otevřu tohle vlákno a čtu co mi uteklo ve story "Casanova". Dost se bavím, baví se několik přátel na fb po tom co jsem sdílel vaše koláže, nicméně ten člověk mě neskutečně se.e. Bojovat s ním je jak bojovat s větrnými mlýny, takže myšlenka dát to do blesku ( i když je to povl plátek) není od věci. Casanova by si určitě zasloužil větší publicitu :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Pánové, mamá mi vždycky řikala: "Milísku, dávej si pozor na chudý lidi - chtěj všechno, co máme my a aby to dostali, udělaj pro to cokoli". Vím, že sem to sem psal už X-krát ale na tohodle exóta to sedí parádně. Vivat moje mamá a já sem taky v klidu.
stosi Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Pánové, mamá mi vždycky řikala: "Milísku, dávej si pozor na chudý lidi - chtěj všechno, co máme my a aby to dostali, udělaj pro to cokoli". Vím, že sem to sem psal už X-krát ale na tohodle exóta to sedí parádně. Vivat moje mamá a já sem taky v klidu. :lol2:
USER47 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Mimochodem, tohle jsou taky zapojivší se fejk účty:https://www.facebook.com/profile.php?id=100007279219111&fref=ufihttps://www.facebook.com/profile.php?id=100008809592615&fref=ufi
Návštěvník eloga Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Nic proti paneláku - znám hromadu úspěšných lidí, kteří na bydlení v panelu nedají dopustit - ale proč se potom chlapec fotí v rádobyluxusních kulisách s točitým schodištěm? Já z toho měl pocit loftu, nebo mezonetu... Ono je dost pravděpodobné, že breitlingy nejsou jediný jeho prohřešek. S bydlením to bude podobné, a kdoví, co by řekl expert na košile a další výbavu, kterou guru disponuje. Teda musím říct, že každý sice nějak musí začínat, ale pokud už se chytnul (jakože on se nepochybně chytnul), asi by měl na prvním místě začít nahrazovat všechny napodobeniny skutečnými originály... a k téhle ostudě nemuselo vůbec dojít. V každém případě je to pro mě aktuální vítěz soutěže Fejkonoš roku.asi tak, teda Velefejkonoš jak vyšitej a něco na způsob Ropáka roku, v tomto případě spíše Fejkáč a Rypák roku v hodinářském světě.Ale nic není nemožné, chytli ho na Béčka, tak třeba ještě vytáhne Rolády z Turecka , to pak teprve bude tóčo, Sibiř ho pak může zvát do Brna na srazy na Zelňáku, aby se ukázalo to pravé a nefalšované Roládové srdce.*Ovšem jinak mne to rmoutí, , mohl to být platný člen Béčkové lóže, ale takhle to nebude ani na quarcky v krajském přeboru .... **
VitekB Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Věnoval jsem tomu dalších 10 minut a na hodinkově usvědčujícím dojemném videu možná nejsou fake jen ty hodinky... Třeba ta společnice, která je CEO (zdroj linked in + OR) jeho vydavatelství je vizážistka. Ok, nemám předsudky, ale na jedné její fotce má přesně ty stejné šperky, jako slečna ze svatebního videa. Dokonce bych dle jejího FB /FB Petra řekl, že je jí nápadně podobná. Třeba se pletu. Snad by někdo nebyl tak hloupý, ne ? Fakt doufám, že se pletu...Edit: už na to dlabu, ale asi je to opravdu omyl. Vizážistka Pokud se opravdu někdo chce mediálně povozit na jeho nečestnosti, udělal bych to postupně - chytí-li se hodinek, fake FB profily bych dal až v druhém kole . Bohužel si myslím, že ty jeho ovečky rozdýchají všechno. Jsme přece závistivci...
l.adamek Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Mimochodem, tohle jsou taky zapojivší se fejk účty:https://www.facebook.com/profile.php?id=100007279219111&fref=ufihttps://www.facebook.com/profile.php?id=100008809592615&fref=ufiTak to je dobrej ulet. On ma (snad) desitky fake profilu, ktere se navzajem lajkuji, maji se v pratelich a jen tak nahodou komentuji posty firstclass.cz.Pan Cassanova je jeste vetsi ubozak, nez na zacatku vypadal.
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Tak to je dobrej ulet. On ma (snad) desitky fake profilu, ktere se navzajem lajkuji, maji se v pratelich a jen tak nahodou komentuji posty firstclass.cz.Pan Cassanova je jeste vetsi ubozak, nez na zacatku vypadal.Ja mel kdysi taiwanskyho spolecnika a ten rikal, ze lez je soucast byznysu. Po case jsem se ho musel zbavit, uplne se v tom vyzival.
Bernie Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Sedmilhář :-DUž delší dobu jsem ho "vedl v patrnosti", ale nikdy jsem ho takhle nelustroval. Dobrá práce...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.