Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Požádám o radu zkušenější nebo nápaditější kolegy. Nějaké sportovní hodinky na lítačku nevím přesně kam :D. Představuji si: 44mm+, (super)quartz., vodotěsnost 200m+ a tmavý ciferník. Líbila by se mi safírová/keramická luneta a tah. Nepohrdnu ani nečím levným a horní hranici bych viděl do padesáti maximálně. Děkuji za Vaše případné názory :)!

EDIT: a jelikož jsem blbec, požádal bych o přesunutí do správného vlákna.

Upraveno uživatelem jacob
Odesláno

A co Sinn HYDRO? Ty splňují většinu kritérií - sportovní, HE quartz, 44mm, 200 WR, černý, na tahu a kolem 40-45 t. Kč.

Odesláno

Já drahým hodinkám nerozumím, ale tyto splňují veškeré požadavky ( jak mají vypadat po stránce vzhledové, to netuším ). Odkaz raději dvakrát na různé obchody.

Děkuji za tip. Na Edox jsem zapomněl a považuji je za zajímavou volbu.

Odesláno

to Jacob: Jsou pekne, mne by se libila ta varianta 41 mm. Az je budes mit, dej pls vedet SZ, rad bych je videl nazivo :smile_anim:

GSAR 41 milimetrů jsem měl cca před třema roky a byly to moc příjemné hodinky. Dík masivní lunetě pro mě byly bohužel malé.

Dane, děkuji za odkaz :-). Kouknu na to podrobněji, i když se přiznám, že mým "snem" v tomto směru jsou MM 300.

Odesláno

Tak je rozhodnuto a již se těším :-). Začaly se mi líbit Airwolfy, u kterých mě odradila nepoužitelná vodotěsnost. Přeci jen Airwolf není Seawolf. Resumé je takové, že budou TH Aquaracer, které jsem ještě neměl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...