Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Objevil jsem na netu tento pro mě zatím neznámý model seikovských Diversů. Celkem mě chytly za oko.

Na ebay a v ostatních e-schopech jsem našel jen emerické prodejce. Starý dobrý Singapore a okolí nic. Oslovil jsem Fredyho z 21 Jewels a nemá, nabízí jen SKX007, které mě zase tak moc neberou, kvůliva těm puntíkům coby číselné indexy. Mám to chápat tak, že tento model je jen pro US trh? Zvlášť se mi líbí s nylonovým strapem. Jak působí na Vás, kolegové?

Odesláno

Ale jó, pěkný potápěčský standard. Jinak co člověk, to jiný vkus - mě se zase strašně líbí ty puntíky coby indexy :)

Odesláno
Me se taky libi puntiky. Tohle je snad uplne stejny cifernik, jako mely stare klasicke Seiko divery z 80tych, akorat ty mely napis do 150m.

Taky bych se spis poohledl po starych diverech z 80 let. Ten jejich zaobleny design se mi libi.

Odesláno
afrikab: ja myslel tenhle model: http://i12.ebayimg.com/01/i/000/8f/05/783c_1.JPG

ty mas namysli ten jeste starsi z konce 70tych ne? Se soudkovitejsim designem pouzdra.

tenhle: http://img.auctiva.com/imgdata/1/0/1/5/1/7...37659375_tp.jpg

jojo, presne ten ze 70´. Tak me napada, nektere mely udajne i moznost rucniho natahu. Nevite nekdo, ktere to byly?

Odesláno
Objevil jsem na netu tento pro mě zatím neznámý model seikovských Diversů. Celkem mě chytly za oko.

Na ebay a v ostatních e-schopech jsem našel jen emerické prodejce. Starý dobrý Singapore a okolí nic. Oslovil jsem Fredyho z 21 Jewels a nemá, nabízí jen SKX007, které mě zase tak moc neberou, kvůliva těm puntíkům coby číselné indexy. Mám to chápat tak, že tento model je jen pro US trh? Zvlášť se mi líbí s nylonovým strapem. Jak působí na Vás, kolegové?

Moc hezký kousek a je to zase něco jiného než puntíky. Mne se tyto hodinky moc líbí.

Odesláno

sehnat vintage seiko diversky 6xxx nebo 7xxx ve slušném stavu dá celkem dost práce... většinou je to třeba přetěsnit, často byla ve strojku voda.. jsou na nich často neoriginální lunety a ručky a to z fotky na ebay poznat nejde, je to trochu loterie

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...