jerzy Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Zdravím chronomagory, včera večer u piva jsme s kolegou trochu zkoumali přesnost našich chronografů. Já mám Hamilton s Valjoux 7750, kolega Junkers s Poljot 3133. Po hodině "stopkování" byly moje hoďky o 3 sek..dy rychlejší. Což mi přijde docela dost. Běžně se mi Hamiltony předbíhají cca. 7s/den+, ale jestli to nějak souvisí s chodem stopek nevím. Tak by mě zajímalo, jestli jste někdy porovnávali vaše chrona s přesným refenenčním časem nebo jen tak mezi sebou a jaké byly rozdíly?
VasekN Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 (upraveno) Zdravím chronomagory, včera večer u piva jsme s kolegou trochu zkoumali přesnost našich chronografů. Já mám Hamilton s Valjoux 7750, kolega Junkers s Poljot 3133. Po hodině "stopkování" byly moje hoďky o 3 sek..dy rychlejší. Což mi přijde docela dost. Běžně se mi Hamiltony předbíhají cca. 7s/den+, ale jestli to nějak souvisí s chodem stopek nevím. Tak by mě zajímalo, jestli jste někdy porovnávali vaše chrona s přesným refenenčním časem nebo jen tak mezi sebou a jaké byly rozdíly? Srovnej to se stopkama na mobilu a uvidíš :-) Upraveno 31. ledna 2013 uživatelem VasekN
jerzy Odesláno 31. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Nemám stopky na mobilu Našel jsem si online stopky a zatím to vypadá dobře, po 20ti minutách bez odchylky.Ze všeho nejvíc mě ale zajímají postřehy ostatních. Za příspěvky děkuji předem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se