Kristian.nov Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Tak se ke mě dostal tenhle zajímavej kousek...Zatím sem nezjišťoval žádné podrobné info, tak se prozatím s Vámi podělím alespoň o fotky...
Jiribartl Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Nádherný kousek v kompletním balení. To se už hned tak nevidí. Měl jsem něco podobného a vůbec nevadilo, že je to PRC. Jinak tah předpokládám, je nový ...
Kristian.nov Odesláno 2. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Nádherný kousek v kompletním balení. To se už hned tak nevidí. Měl jsem něco podobného a vůbec nevadilo, že je to PRC. Jinak tah předpokládám, je nový ... Nene, tak je myslím originál... aspoň myslím tedy, je na něm made in china... Líbí se mi čím dál víc, dopřeju jim asi nějakej servis a k obleku sou dokonalý
Rs. Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 vypadají fajn a komplet balení tomu jenom přidá. Otevřeš je ? (stejně musí na vyčištění)
Kristian.nov Odesláno 3. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2013 vypadají fajn a komplet balení tomu jenom přidá. Otevřeš je ? (stejně musí na vyčištění) Jojo v týdnu se na to chystám, samozřejmě to cvaknu:-)
palmone1 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 je to taka retro spomienka - otec ich mal na ruke az do okamihu, kedy mu prestali fungovat, - nedavno som si na nich spomenul - no pravdepodobne su uz nenavratne prec - skoda ... ale fakt musim pochvalit tuto kompletku
villain83 Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 Ten naramek k nim sedne paradne,jak jsou stary?
Návštěvník kupec Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 Tieto hodinky som vlastnil pred 25 rokmi. Išli za deň do + 20 sek. Na tú dobu to boli parádne hodinky. Vtedy stáli 960,-Kčs.
Morvagor Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Nikdy by me nenapadlo, ze bych si poridil neco z PRC, ale tohle by se mi fakt libilo, mit na ruce
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 Tak se ke mě dostal tenhle zajímavej kousek...Zatím sem nezjišťoval žádné podrobné info, tak se prozatím s Vámi podělím alespoň o fotky...Také jsem měl to štěstí a pořídil si je!!! Mé první a další pocity jsou... dobré, velice dobré!!!!Nevím jak tobě, ale mně v těchto hodinkách tiká spolehlivý swiss automat ETA 2872.Celkové provedení hodinek hodnotím velmi dobře!!!A dovolím si tvrdit, že kovový tah na těchto hodinkách (origo a stejný jako ten tvůj) patří k tomu nejlepšímu, co jsem v této cenové kategorii kdy viděl!!!!
Kristian.nov Odesláno 17. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Úplně mi utekl post kolegy nademnou, dodatečně gratulu... Já sem dnes úplně nezávisle na tom hodinky konečně otevřel a jaký to bylo překvápko, když na mě vykoukla ETA:-) Moc pěkný...
hodinar 1953 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Myslim, ze nie su bochvie ake hod.Robil som ich vela.Aj neake suc.mam do nich.
Kristian.nov Odesláno 9. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Myslim, ze nie su bochvie ake hod.Robil som ich vela.Aj neake suc.mam do nich. Promiň, nějak sem nepochopil co si nám chtěl zdělit...
odjinud Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Shodou okolností jsem chtěl min. týden tyhle Seagully taky koupit. V jednom bazáči ve Vršovicích se už válí přes rok. Bohužel nejdou, nejde ani ruční ani automatický nátah, mají poškrábané sklíčko, takže jsem je tam s klidným srdcem nechal.
hodinar 1953 Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Kristian ,Sea-gull-ky nebol ten strojcek, co by hodinarov neak ocaril,neboli s nimi problemy.Nemali sme ich radost ani opravovat.Ked vysli Primky kal.66 ,tak sme sa tesili ich opravovat,ale aj to iba chvilu!!!!Aj o Prim 66 ci 68 by som ti vedel vela zleho zozpravat.Pokial nieco dokonale do botky nepoznas ,vies o tom malo.V Plzni na Slovanoch kasarnach som robil 1.triedu radiotelegrafistu bez problemov,tiez som tam bol na tych ruskych Adamsonovcov ci ako sa volali.V Strasiciach som bol na vojencine,videl som tam ako mali moji kamarati peklo na zemi!!!Ja som z vojnou vym....l ako sa dalo! Majsa.
tondako Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Kristian ,Sea-gull-ky nebol ten strojcek, co by hodinarov neak ocaril,neboli s nimi problemy.Nemali sme ich radost ani opravovat.Ked vysli Primky kal.66 ,tak sme sa tesili ich opravovat,ale aj to iba chvilu!!!!Aj o Prim 66 ci 68 by som ti vedel vela zleho zozpravat.Pokial nieco dokonale do botky nepoznas ,vies o tom malo.V Plzni na Slovanoch kasarnach som robil 1.triedu radiotelegrafistu bez problemov,tiez som tam bol na tych ruskych Adamsonovcov ci ako sa volali.V Strasiciach som bol na vojencine,videl som tam ako mali moji kamarati peklo na zemi!!!Ja som z vojnou vym....l ako sa dalo! Majsa.Sem myslel, že tu drbem o hodinkách a né kdo byl kde na vojně? Hele co u toho kompu hulíš za matroš
odjinud Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Taky se občas u kompu naleju, ale tohle je faky hlína :-)
malymarek Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Sem myslel, že tu drbem o hodinkách a né kdo byl kde na vojně? Hele co u toho kompu hulíš za matroš to bude machorka říznutá vodkou:-)
hodinar 1953 Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 (upraveno) Lutujem vas pani.Nikdy v zivote nedosiahnete co ja.Nemam chut tu niekomu po tomto pomahat,pokial tu takyto ludia budu toto vypisovat.Pááá. Upraveno 11. prosince 2013 uživatelem hodinar 1953
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se