Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potřeboval bych koupit sadu stěžejek něco podobného jako na fotce.Je to na takové to "domácí žvýkání".Chtěl bych nějakou odzkoušenou sadu,nechci aby se mi stěžejky za měsíc rozpadly.Nějaký kompromis cena/výkon,Bergeon je zbytečně drahý.Dá se sehnat něco i u nás?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Potřeboval bych koupit sadu stěžejek něco podobného jako na fotce.Je to na takové to "domácí žvýkání".Chtěl bych nějakou odzkoušenou sadu,nechci aby se mi stěžejky za měsíc rozpadly.Nějaký kompromis cena/výkon,Bergeon je zbytečně drahý.Dá se sehnat něco i u nás?

Až se ti to podaří sehnat, ozvi se mi, možná se přidám.

Odesláno

Přesně tuhle sadu jsem nedávno koupil u Číňana na eBayi - cena necelé 4$ i s poštovným, dodací lhůta asi 3 týdny (bylo to kolem vánoc a ještě se omlouval). Zatím jsem z krabice použil 2 a zdají se být v pohodě.

Odesláno

Pokud někdo objednává na Ofrei a mohl by mi přidat sadu 360ks stěžejek průměr 1,78mm budu rád :smile_anim: Když tak SZ,díky.

Odesláno (upraveno)

bohusu, fakt dik. rozklikaval jsem ty odkazy tady, zacal probirat svoje stare ulozene odkazy a skoncil jsem nakupem dvou vystezejkovacu a dvou hodinarskych lup, ktere nepotrebuju :) jses fakt kamos ;)

edit: oprava

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

Jo, ale ja to kupoval u Cousins UK. Je to velkoobchod hodinarskych potreb. Ofrei mi byli vzdycky sympaticti, ale nedavna zkusenost me nenaplnuje duverou... takze se od nich drzim dal.

Tož to jsi mi k tomu mohl ty stěžejky přidat :smile_anim: ;)

Odesláno

Jo, ale ja to kupoval u Cousins UK. Je to velkoobchod hodinarskych potreb. Ofrei mi byli vzdycky sympaticti, ale nedavna zkusenost me nenaplnuje duverou... takze se od nich drzim dal.

Co Ti udělali Honzo?Pokud by mi někdo byl ochoten vzít sadu 1,78mm /někde uvádějí 1,8mm/ délky 6-22mm cca 360ks byl bych vděčen :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...