gas Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 dream car for my city !! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 já sem mariňák i bez puškohledu .... střílet z toho nebudu - budu to jenom vozit na zadním okénku v autě - prostě taková imydžofka To jsi měl říct hned, že to bude kočkolap! Potom to chce.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 To jsi měl říct hned, že to bude kočkolap! Potom to chce.... Ypo,majitel krásných hodinek jako ty by neměl být troškař, tohle by jsi si mohl dát na přívěsný vozík a obsluha pokud by jsi nedal rozkaz k palbě by mohla vypomáhat v domácnosti. A že se na to všechny kočky budou chtít mrknout o tom nepochybuj,v růžové barvě by to bylo neodolatelné vzpomeň si jak bylo narváno na Smíchově u růžového tanku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 Ypo,majitel krásných hodinek jako ty by neměl být troškař, tohle by jsi si mohl dát na přívěsný vozík a obsluha pokud by jsi nedal rozkaz k palbě by mohla vypomáhat v domácnosti. A že se na to všechny kočky budou chtít mrknout o tom nepochybuj,v růžové barvě by to bylo neodolatelné vzpomeň si jak bylo narváno na Smíchově u růžového tanku To je tlstá Berta? Alebo čo je to za kanón? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 To je tlstá Berta? Alebo čo je to za kanón? Berta to není ta byla krapet větší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 Berta to není ta byla krapet větší... Československý hmoždíř vzor 11 ráže 30.5cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 a je to doma ..... první výstřel ještě neproběhl, ale určitě toho kance zdokumentuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 První dojmy ze spracování, cena, místo nákupu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 První dojmy ze spracování, cena, místo nákupu? ......nemám to s čím srovnávat,maximálně se zalamovací Slávií takže první dojmy jsou pochopitelně pozitivní je to trochu překopaný Umarex 850 magnum - nějaké recenze se dají najít na webu ( mělo by to mít lepší hlaveň - optiku - pohon je přes vzduchový kontejnerový zásobník až 300BAR = žádné sifonové bombičky ani mechanické kejkle ) jedinou věc kterou jsem nedomyslel je váha = takže pro kluka je jediná možnost střílet v leže (pohodový sport ) koupeno u pana Vargy ,který se touto činností nějaký pátek zabývá a byl tam předprodejní servis (seřízení,zastřelení a vysvětlení co ano a co ne ) a doufám, že bude i poprodejní servis = spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2008 tak jsem si dnes byl trochu zastřílet a spálit záda kromě terčové střelby jsem za chatou našel rouru od kamen x jakou má tloušťku nevím ,řekl bych cca 1mm, ale taky možná kecám vzdálenost od roury u všech fotek je 30m. 1 a 2 fotka tlak 250 BAR 3 a 4 fotka tlak 150 BAR 5 a 6 fotka tlak 60 BAR do hlavy bych s tím nechtěl dostat ani na 100m foceno mobilním telefonem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2008 slušné..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2008 slušné..... trochu mě jímá hrůza, protože jsem to primárně koupil malému Ypouškovi a je evidentní, že bude potřeba mé asistence = opět jsem si na sebe upletl bič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2008 trochu mě jímá hrůza, protože jsem to primárně koupil malému Ypouškovi a je evidentní, že bude potřeba mé asistence = opět jsem si na sebe upletl bič Tak tohle bývá klasika....cokoliv koupím synkům,je bičem pro mne samotného.....ber to z té lepší stránky...ona střelba uklidňuje.....nevěřil jsem tomu,dokud jsem sám nezačal.A hlavně,budete dělat "něco" spolu,to se hodně počítá....ale to nemusím říkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2008 Tak to je fičák! Že já magor si pořídil dceru :-) Jak se plní ta vzduchová nádrž? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2008 Že já magor si pořídil dceru :-) To je náhodou výhoda....kolega taky....a protože má dceru,pořídil dvě brokovnice..... Na nápadníky....a má to tu výhodu,že se s ním o ně nikdo nepřetahuje..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2008 Tak to je fičák! Že já magor si pořídil dceru :-) Jak se plní ta vzduchová nádrž? vysokotlakou ruční pumpou nebo se to dá naplnit potápěčskou bombou (vzduch ne kyslík) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2008 Dá se blíže specifikovat kontakt na pana Vargu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2008 Dá se blíže specifikovat kontakt na pana Vargu? stačí kliknout na jeho jméno v mém příspěvku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.