Přejít na obsah

Čím se zastřelíme až se z Chronomagu zblázníme ?

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Tada

Relativním klidem míním to, že tu nemáme občanskou válku.

Jiank když v USA udělali anketu mezi zločinci, tak to, čeho se zločinci bojí nejvíc není policie, ale možnost, že by jejich oběť mohla mít zbraň a použít ji. Před týdnem jsme zrovna probírali americký "make my day law", který v některých státech platí... Ono, pokud budeme v naší zemi perzekuovat i policisty, když použijí zbraň, tak nedobře skončíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem nedávno používal zase foťák, tak jsem bliknul i tu mou . . . klasiku.

CZ 75 BD Police + neopren Hogue.

Kompars: Zippo a Trasery.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Protoze mam zakaz novych hodinek a skorozakaz cist forum, udelal jsem si tedy jinou radost.

Moje nova laska HK G36 :clap:

Odkaz ke komentáři

velka gratulace a zavist, pane! :)

Tak nezavid a porid si ji taky, muzeme si to potom rozdat nekde v lese. Ze se mi povede nachytat takovyho staryho kocoura jeste v noci jsem nedoufal a ejhle :thumbsup_anim:

Potom co jsem se seznamil s novelou zakona o zbranich rozhodl jsem se, ze ma dalsi bude airsoftova. Dohromady s potrebnym ancablem okolo, to ma cenu jednech normalnich hodinek. Ale nedivim se ti, nepoznal bych ji od ostre ze dvou metru.

Odkaz ke komentáři

asi budu muset, i kdyz ted myslim spis na nejake vybaveni domacnosti (brokova pumpa)... :D

airsoft... ja ti nevim... kdysi jsem skoro zastrelil ozralyho kluka s atrapou... asi to ve mne nechalo stopu... ;)

Na to hod bobek. Tohle je hra a jen hra, s tema co hrat chteji. Pokud mas krytou hlavu a vejce, hrozi tobe a ostatnim maximalne nalomenej nehet. Nechal jsem si uz pokropit davkou zada a sedinku asi z 20mtr, boli to jak vejprask remenem, ale krome soku nic. Mam zakladni vykon, zatim zadny tuning. Dokud jsem si airsoft neosahal a nezkusil, neveril jsem tomu jak je to zajimave a adrenalinove.

Odkaz ke komentáři

ale jo, ja uz s tim blbnul... kamosuv kluk si takhle skvele zablbnul... a kdyz jsem ho pak vzal na strelnici, aby si prasknul z .357 M, tak mel druhy Vanoce... :)

Já dělám obojí - airsoft je skvělá zábava na čerstvým vzduchu, navíc člověka naučí pár základním taktickým fintám, který s ostrou zbraní nikde nenacvičí (IPSC to fakt nezachrání). Platí speciálně pro bitvy v budovách.

No a když se k tomu pak přidá jednou měsíčně pár ran na střelnici, myslím, že je to adekvátní "příprava" pro blbou chvilku, kdy spíte v horním patře a dole se ozve vysypané okno...

Odkaz ke komentáři

Já dělám obojí - airsoft je skvělá zábava na čerstvým vzduchu, navíc člověka naučí pár základním taktickým fintám, který s ostrou zbraní nikde nenacvičí (IPSC to fakt nezachrání). Platí speciálně pro bitvy v budovách.

No a když se k tomu pak přidá jednou měsíčně pár ran na střelnici, myslím, že je to adekvátní "příprava" pro blbou chvilku, kdy spíte v horním patře a dole se ozve vysypané okno...

Jo, tak nejak se na to divam ja taky. Navic 4000 ran stoji cca 350kc, coz je pro me take argument. Ale s tim vysypanym oknem - povidej to nekomu kdo tenhle pocit nezazil. Nebo radsi ne, nebo to zacnou rozebirat pseudohumanisti a za rok je tu dalsi vypraskana novela:-(

Odkaz ke komentáři

Jo, tak nejak se na to divam ja taky. Navic 4000 ran stoji cca 350kc, coz je pro me take argument. A s tim vysypanym oknem - povidej to nekomu kdo tenhle pocit nezazil. Nebo radsi ne, nebo to zacnou rozebirat pseudohumanisti a za rok je tu dalsi vypraskana novela o airsoftu:-(
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

taky přispěju svojí troškou do mlýna. Pokud si s nákupem hodinek udržím nasazené tempo, tak nebude trvat dlouho a přiloženou hračku asi použiju

Fotit neumím, tak buďte shovívaví

Odkaz ke komentáři

Přispěji trochou do mlýna..mé malinké 2 kousky :whistle:....použito rekl.foto - své zbraně nefotím !

Odkaz ke komentáři

Jak dalece je těžké udělat si zbrojní pas? Uvažuji o tom už asi 5 let a když jsem se teď nedávno díval na web nějakého "školitele", který nabízel své služby, tak to vypadalo, že to už není vůbec snadné a navíc že to záleží hodně na štěstí a na tom, jak se zkušební komisař vyspí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Jak dalece je těžké udělat si zbrojní pas? Uvažuji o tom už asi 5 let a když jsem se teď nedávno díval na web nějakého "školitele", který nabízel své služby, tak to vypadalo, že to už není vůbec snadné a navíc že to záleží hodně na štěstí a na tom, jak se zkušební komisař vyspí.

Co já vím tak to obnáší - prohlídku u lékaře (ten tě může a nemusí poslat na psychotesty), test (teorie a nějaké legislativa mám ten pocit), praktická zkouška (rozebrat CZ75 pro provedení základní údržby, pak jí zase složit a něco nastřílet do terče)... Chystám se na to někdy v zimě.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...