Přejít na obsah

Čím se zastřelíme až se z Chronomagu zblázníme ?

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

jak by dama mohla nosit bouchacku - zkusil bych se inspirovat i na zavodech LOS... divky a pani tam byvaji dost vynalezave, myslim, ze jedny zavody mely i tema "ples v opere"... :)

Hele a není to v USA v některých státech tak, že tam naopak musíš zbraň nosit tak aby byla vidět? Tuším, že jsem někde něco takového postřehl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Tada

jo, presne tak, potrebujes povoleni na skryte noseni... u nas je to postaveny na palici - noseni, munice, lasery... zakony jsou uplne blbe...

Nojo, proto tam frčej různě vyšperkovaný bouchačky, třeba gravírovaná 1911 se slonovinovejma střenkama, hezky proklatě nízko u pasu ať je vidět že na to máš :D

Odkaz ke komentáři

Takový dotaz: má tu někdo zkušenosti se SIG P226?

Má vysokou stavbu závěru, tím pádem je těžiště výš a zbraň se při zpětném rázu chová lehounce odlišně oproti podobným pistolím.. Máte pocit, že více "lítá" v ruce. Není to moc příjemné.

Navíc to prý byla poslední zbraň Pablo Escobara. Moc mu nepomohla, ale za ucho se s ní trefil...  :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

ja, proc? obecne skvela zbran, nebude ti velka do ruky? :)

Já mám ruce celkem velké, tada spíš dlouhé prsty. No zatím se mi jeví asi tak nejvíc sympaticky a použitelně z toho, co jsem tak vybíral. Glocka už jsem prakticky vyřadil, protože se nějak nedokážu přenést přes ten jejich systém "safe action" bez venkovního bicího kohoutu.

Stejně se mi nejvíc líbí HPčko nebo 1911, ale obojí je SA, což ovšem při doktríně prázdné nábojové komory asi nevadí...

No a teď se zbrojákem blbne i moje mamka, takže musím vymyslet ještě něco pro ni.

Odkaz ke komentáři

Obejděte prodejny se zbraněma a střelnice,ať si zkusí něco bafnout do ruky(Ty můžeš klidně taky)....co jí sedne.

Príma věcička je taky Derringer v .38 special. Dva náboje na běžné zastrašení úplně stačí,schová se to v poho.....i když na Tebe jde větší banda, prvního trefíš do kolena a zbytek chvilinku čumí,jak řve,svíjí se na zemi a pořád ví,že máš ještě jednu včelku. Garantuju Ti,že si zbytek dobře rozmyslí,kdo bude další ..... :lol2: (mimochodem,tohle je skutečnej příběh - sice ne můj - ale tento zážitek měl jeden můj instruktor. U soudu potom prokázal,že nebyl čas na varovný výstřel do vzduchu,že musel do živého......uzavřelo se to jako sebeobrana).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Obejděte prodejny se zbraněma a střelnice,ať si zkusí něco bafnout do ruky(Ty můžeš klidně taky)....co jí sedne.

Príma věcička je taky Derringer v .38 special. Dva náboje na běžné zastrašení úplně stačí,schová se to v poho.....i když na Tebe jde větší banda, prvního trefíš do kolena a zbytek chvilinku čumí,jak řve,svíjí se na zemi a pořád ví,že máš ještě jednu včelku. Garantuju Ti,že si zbytek dobře rozmyslí,kdo bude další ..... :lol2: (mimochodem,tohle je skutečnej příběh - sice ne můj - ale tento zážitek měl jeden můj instruktor. U soudu potom prokázal,že nebyl čas na varovný výstřel do vzduchu,že musel do živého......uzavřelo se to jako sebeobrana).

No počkej - já měl za to že varovnej výstřel MUSÍ použít jen policajti? Nebo se mu tahle příhoda stala při "výnkonu povolání" a tam se musí taky?

Odkaz ke komentáři

Prostuduj si(když už jsi ten právník) paragrafy (28,29 - bejvalo to 13,14 ). Ale ano,zákon se dá vyložit různě (nicméně,často ta rána do vzduchu-nebo do země- uklidní hodně moc situaci),takže do téhle debaty se mi moc nechce.

Nejde o nějaké MUSÍ/NEMUSÍ......ono stejně nejvíc záleží na tom,jak to potom celé dokážeš podat pánovi ve vyšetřovně(+jak máš dobrého právního zástupce).

Vím i o případech,kdy(ač jsem si myslel,že to musí bejt klasická sebeobrana) byla problémem i pohrůžka zbraní - a to to nezmáčkl. Jen vytáhl.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Prostuduj si(když už jsi ten právník) paragrafy (28,29 - bejvalo to 13,14 ). Ale ano,zákon se dá vyložit různě (nicméně,často ta rána do vzduchu-nebo do země- uklidní hodně moc situaci),takže do téhle debaty se mi moc nechce.

Nejde o nějaké MUSÍ/NEMUSÍ......ono stejně nejvíc záleží na tom,jak to potom celé dokážeš podat pánovi ve vyšetřovně(+jak máš dobrého právního zástupce).

Vím i o případech,kdy(ač jsem si myslel,že to musí bejt klasická sebeobrana) byla problémem i pohrůžka zbraní - a to to nezmáčkl. Jen vytáhl.

Jo, pročtu si to, i když už mi z toho práva a paragrafů jde palice kolem dokola, bo se teď učím :) No on to fakt může být problém, nějakej stokilovej potetovanej asociál ti začne hrozit smrtí, ty na něj vytáhneš zbraň, varuješ ho a on pak bude policajtům říkat, že si na něj vytáhl zbraň a vyhrožoval mu, že ho zastřelíš... Jak během roku chodím k soudu, tak jsem už zjistil, kolika způsobama a z kolika stran se dá jedna situace popsat :D

Odkaz ke komentáři

Asi tak.....v podstatě už jen krok směrem k Tobě může být agresí a (pokud se to "dobře" podá) střelba je oprávněná. Zvlášť,když máš 50 Kg i s botama.

Tohle je ale vážně tenkej led,je to samé to a ono a kdyby.....blablabla......soudní znalci to řeší dny,týdny,měsíce....Ty máš na rozhodnutí a reakci(v lepším případě) vteřiny.....

Platí heslo : Lepší,když Tě vedou dva,než nesou čtyři.

Jak jsem psal,SZ u sebe nosím jen v práci,tam musím. Naposledy byla venku ve středu v noci. Dojeli jsme k loupnutému objektu,systém EZS pořád posílal poplachy,vypadalo to,že je pašík pořád uvnitř. Takže prohledávat cestou pachatele....stejně jsem držel prst mimo spoušť,kdyby náhodou,abych se "blbě" nelekl . Už tam ale nebyl.....

Proti namířené zbrani už jsem taky stál......několikráte. Někdy třeba popíšu .

Odkaz ke komentáři

Príma věcička je taky Derringer v .38 special. .. prvního trefíš do kolena...

Aniz bych chtel zlehcovat ten pribeh, opravdu by jsi derringerem strilel na koleno? Ja teda mel problem na 5mtr trefit terc, mirit na koleno s 3cm hlavni bych nedal ani s oporou. Ale treba neumim tak trefovat:-)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Nemá někdo informac o tom, jestli jde v ČR sehnat FN FNP 45 nebo Ruger P90 .45ACP ?

Pátral jsem, ale bezvýsledně :(

Už se polehoučku učím otázky na zkoušky, je to ho hodně :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Počkej, Táda se byl u tebe v ložnici taky podívat na winder? :D

Hele, o tom že má kibi tetování si tady začal vykládat ty... :)

Radši poraďte kde opatřit tu vysokokapacitní pětačtyřicítku :P, ale mám zlé tušení, že jí sem nikdo nedováží :(

Odkaz ke komentáři

Radši poraďte kde opatřit tu vysokokapacitní pětačtyřicítku :P, ale mám zlé tušení, že jí sem nikdo nedováží :(

:offtopic:

Tak to máš pravdu!

Tuhle vysokokapacitní pětačtyřicítku sem nikdo nedováží?.:sad01_anim:

? škoda, má to slušnou kombinaci rychlosti palby, hmotnosti minutové dávky, penetračních účinků před cílem, za cílem a v cíli! Toto skutečně zastaví prakticky cokoliv. Bohužel ?trošku? to kope, ale jinak to nemá chybu.

:jawdrop:

Představuji Mk45 Mod 4, hlaveň dlouhá 62 ráží, plná automatika, ráže poctivých 5 palců, hmotnost standardní střely 30 kg, dostřel až cca 100 km,...

http://www.youtube.com/watch?v=QpXjshw_eT8

A kdyby měl někdo pocit, že toto nemá tu správnou přesnost, tak mrkněte, kam to lítá

:

http://www.youtube.com/watch?v=Ewm11Cj70YU

P.S. Toto je budoucnost psychiatrie v Čechách. :lol2:

Až se tady skutečně všichni zblázníme, tak nějaký budoucí ředitel psychiatrického ústavu, takový novodobý docent Chocholoušek, bude toto potřebovat místo málo účinné tarasnice, aby pochytal hordy chronomagorů ozbrojené všemi těmi palnými a chladnými zbraněmi a oděnými v různých neprůstřelných vestách. :gunsmilie:

Odkaz ke komentáři

Měl bych ještě jeden návrh na co se podívat(vyzkoušet).SaW dělají model MaP v 9L,ale i jiných rážích a verze Compact nemá na nošení chybu a i výborně střílí.Při tom se výborně drží,i když uznávám,že když nyní Glock vylezl s novým rámem s možností volby velikosti úchopu může být také dobrou volbou.Pro ještě lepší skryté nošení i pro ženy je zajímavý i Ruger LCP,je sice (jen) v ráži 9 Browning kurz,ale myslím že pro mnohé to může být dobrá volba.A i drobné ženy nebudou mít problém skrytě a pohodlně tuhle zbraň nosit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Měl bych ještě jeden návrh na co se podívat(vyzkoušet).SaW dělají model MaP v 9L,ale i jiných rážích a verze Compact nemá na nošení chybu a i výborně střílí.Při tom se výborně drží,i když uznávám,že když nyní Glock vylezl s novým rámem s možností volby velikosti úchopu může být také dobrou volbou.Pro ještě lepší skryté nošení i pro ženy je zajímavý i Ruger LCP,je sice (jen) v ráži 9 Browning kurz,ale myslím že pro mnohé to může být dobrá volba.A i drobné ženy nebudou mít problém skrytě a pohodlně tuhle zbraň nosit.

Na SaW jsem koukal. :)

Z Rugeru LCP .380 ACP jsem i střílel a musím říct, že jsem měl velké problémy něco trefit a taky to docela dost kopalo, přecejenom ten náboj je výkonej a pistolka malá.

Nemá tady někdo zkušenost s klonem 1911 od Kimberu? Přecejenom dávat víc jak 30tis jen proto, že je na tom napsáno Colt.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...