lib Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Pouzdro na vnitřní stranu gatí... ... Tak si ho neustřel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Harry: Možná spíš z neznalosti. O podpažáku vím, že je naprd, o ledvince spousta lidí tvrdí to samé - že zbraň není na těle. Akorát teda nevím, kde jsem psal, že je rukojeť 1911 větší než u Glocku. Prostě je to tak, že Glock mi v ruce nesedí ani za boha, kdežto 1911 jo, hotovo. A na kurz obranné střelby samozřejmě půjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Vnitřní pouzdro není nic úchylného. Jen kožená mají nevýhodu, že když je opasek utažený, pistole jde vytáhnout ztuha. Já mám vnitřní plastové z Izraele a tasení je bez problémů a i nošení je pohodlné. Rozhodně je to míň nápadné, než opaskové pouzdro. Rozdíl "nad hranou opasku" je jen v tom, že je to blíž tělu a o fous hůř se tasí a "pod ní" v tom, že vnitřní není vidět.Nosím normální kalhoty a triko navrch, případně nezastrčenou košili. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Stephan: 7 naboju je skutecne zavratna kapacita ... Vetsina modernich zbrani m 10-15 naboju v zasobniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Stephan: 7 naboju je skutecne zavratna kapacita ... Vetsina modernich zbrani m 10-15 naboju v zasobniku Tado, trend poslední doby je opravdu těch 6 - 10 nábojů v zásobníku + 1 v komoře. Zbraň je skladnější a lehčí. Kromě toho, komu nestačí 7 ran slušné ráže na zastavení útočníka, tomu nepomůže ani Sa58 s 32 náboji v zásobníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Jak říká kibi: když to nevyřešíš do dvou ran, tak jsi mrtvý. Je v tom víc pravdy i reality než se na první pohled zdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Tado, trend poslední doby je opravdu těch 6 - 10 nábojů v zásobníku + 1 v komoře. Zbraň je skladnější a lehčí. Kromě toho, komu nestačí 7 ran slušné ráže na zastavení útočníka, tomu nepomůže ani Sa58 s 32 náboji v zásobníku. Jo, jednořadej zásobník stačí... Možná policajti a vojáci chtěj/potřebujou víc... bandicoot: kibi má pravdu Já ještě od jednoho instruktora na střelnici slyšel: "Když už zvládneš v přestřelce vystřílet všech 7 a přežít, tak zvládneš i vyměnit šuple" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Akorát jednořadej zásobník se mění blbějc než dvouřadej, když už se teda jeden chystá vystřílet celý gang. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Akorát jednořadej zásobník se mění blbějc než dvouřadej, když už se teda jeden chystá vystřílet celý gang. To máš recht, ta šachta je fakt úzká Chce to grif... Jo a dneska si jdu zkusit 2" revolver s rámem z lehké slitiny .38 Special, jsem zvědav jak moc mě z toho budou bolet ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Tak se vyprdni na Remington a kup si Para Ordnance..Spousta klonů 1911 např tady www.martinekv.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Jeremy: Pozde, uz jsem se rozhodl, ten remington je fakt perfektni, halt budu muset vic trenovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 No, ono možná u studentů na fildě, kteří dohromady dělají prd to tak jde. Nám první den ve škole řekli, že studium práva je práce na plný úvazek a že nám důrazně nedoporučují pokoušek se napůl studovat a napůl pracovat. A autority ve škole by se měly ctít ne? Ty vole a ostatní vysoký školy jsou mnohem lehčí Možná měli říct: A teď všichni skočte z okna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Tak jsem si dneska zkusil CZ 75 TS upravenou na IPSC, 2" Taurus z lehké slitiny .38 Special - stejný jako má kibi a nějakou malou 7,65mm. Ta CZ byl super, ale spoušť 1.4Kg to je fakt na závan větru Taurus mile překvapil, na 10metrů s předepnutím všechno na střed, bez předepnutí trošku rozptyl, ale pořád tak kolem 7 na mezinárodním pistolovém terči. Akorát to teda docela kopalo. Ale měl krásně jemnou spošť i v DA režimu B.F.G. : To nám říct nemůžou, protože školu se chytají zavřít kvůli výměně oken Nějak jim přišlo, že ta letošní tisíciletá zima bude ta nejlepší doba na tuhle akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Na co ti je pro obranný revolver znalost toho, že na 10 metrů na střelnici je přesný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Na co ti je pro obranný revolver znalost toho, že na 10 metrů na střelnici je přesný? K ničemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipf Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Doporučuju vnitřní pouzdro od KMSadlery. Vstřícný přístup k zákazníkům a vždy spokojenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 KMSadlery super volba, mám od ních taky jedno. Nosím ho každý den, je opravdu skvěle provedené.... Můžu vřele doporučit... Jinak klasika Fobus a taky pouzdra od Žily nebyla špatná. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 Akorát vnitřní kožená jsou pak opaskem hodně utažená a blbě se tahá zbraň. Jako vnitřní jednoznačně plasťák.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipf Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 To Jeremy: To nevím s tím plastem. Mě vždy nejpohodlnější vnitřní přišla buď kůže, a nebo nejlevnější hadrová klasika od dasty. Plast jako materiál pro vnitřní pouzdro mi nikdy neseděl. Btw. a s fobusem jsem začínal ( asi jako každej druhej ), ale časem jsem došel k Blackhawku, kterej mi teda 100% vyhovuje. A navíc se mi na něm líbí možnost průvlek/pádlo ( za jedny peníze ) a možnost variability nastavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.